Neoblibené domácí práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3767
3.7.18 21:51

Žehlení taky nemusím, ale žehlím. Nevyžehlené oblečení vypadá odpudivě a neupraveně. Asi jsem na to úchylná, ale poznám, když někdo nežehlí - poslední dobou potkávám snad více lidí v nevyžehleném oblečení než kdy dřív. Dost často to nezachrání ani sušička. Abych si to alespoň trochu usnadnila, tak nežehlím věci, ve kterých chodíme výhradně doma, povlečení kupuju takové, které se nežehlí.
Pak nesnáším utírání prachu - otravná práce, která není vidět, zabere dost času a je to furt dokola.
Platit bych za ty práce nechtěla, protože si nedovedu představit, že by se cizí člověk probíral mým prádlem a celkově bych měla blbej pocit, kdyby mi někdo doma uklízel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Mytí oken!
Za poslední měsíc nebo dva jsem je leštila asi 3× a vždy buď ten samý den začalo pršet nebo den poté. Předpovědi bohužel příliš nesleduji. Vždy mě to dokáže maximálně vytočit. Kdybych je nemyla sto let, nespadne ani kapka. Jen na ně vylezu a vypiplám si je, druhý den nejpozději začne lejt :((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205

A utírat prach nahoře na skříních jo a zalívat kytky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.7.18 21:52

@Lily-en od te doby co jsem si loni koupila sušičku jsem žehlila asi 3× !! super. taky mi odpadá čas stravený s vešením prádla a sundáváním. Takže moje nejvíc neoblíbená činnost skončila a vystřídalo jí „vyndávání prádla ze sušičky“ sušička začne po skončení programu pískat a do 5 minut to musím vyndat vyskladat . když to neudělám tak to je pak zmačkaný a musela bych to žehlit právě :-) sušička pro mě je nejvetší pomocník v domacnosti ever :D dodávám že asi díky tomu že nežehlim máme uplně stejný naklady na elektriku jak loni! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.18 21:54

Za me luxovani…proto at zije muj roboticky vysavac Fanousek, je to clen rodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
3.7.18 21:54
@Lily-en píše:
Ahoj všem, kdo pečuje jakýmkoliv způsobem o domácnost. :kytka:
Zrovna dělám svoji nejvíce neoblibenou domácí praci a tou je zehleni.
Zajímalo by me, jaká je vaše nejvíce neoblibena domácí práce (muže byt i více :lol: ) a jestli byste byly ochotne zaplatit za to, aby to někdo udělal za vás, případně kolik byste za to dali?
Uvazuji, ze zehleni někomu brzy predam :lol:

Ahojky, já nikdy neměla ráda žehlení.. takže žehlím jen košile a ty máme 2 :lol: Jen jsem žehlila když děti byli malinké ale už na to z vysoka..... :jazyk: Ale od doby co mám dítě tak mám domácí práce ráda . Když mě vytočí tak uklízím abych je nezabila :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1155
3.7.18 21:55

Nemám ráda vytírání, vysávání a převlékání postele :roll: nádobí mi nevadí, a žehlím tak 1× za 3 týdny takže pohoda :D a co nesnáším nejvíc tak vaření.. :roll: :D

Příspěvek upraven 03.07.18 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
3.7.18 21:55

Ja nesnasim veskere domaci prace tak nejak stejne, ale od te doby, co jsem na RD, to nesnasim o neco mene (je na to vic casu).

Zehlila jsem naposledy asi pred pul rokem, kdyz partner potreboval kosili. Jinak pradlo jen pred susenim roztrepavam.

Jo, nesnasim davat ponozky na susak, takze je susim tak, ze je jen hodim na zem a ony uschnou :-D

Edit: vysavani a vytirani jsem take nesnasela, ale to uz take temer nedelam, mam na to roboticky vysavac a mop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
3.7.18 21:57

Mytí oken, vysávání, utírání prachu, skládání oblečení… No, když to shrnu, vlastně mě baví jenom vaření, cokoliv úklidového vůbec :lol: :lol: Ale nikdy si nestěžuji, pustím si hudbu, uvařím kávu, kterou si o několik hodin později možná i vypiju s pocitem, že se dívám na čistou a uklizenou domácnost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122106
3.7.18 21:58

Nežehlím a ani mi to nejde. Do budoucna se to asi musí naučit moje dcerka. Zatím chodím většinou v nevyžehleném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
3.7.18 22:00
@Limi123 píše

Jo, nesnasim davat ponozky na susak, takze je susim tak, ze je jen hodim na zem a ony uschnou :-D

Tak to jsem si poprskala telefon :lol: :lol: :lol: To bych vyzkoušela, kdybych neměla psa zloděje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8461
3.7.18 22:05

@Čičorečka njn, skoda. Jen se na tu zem musi trochu rozprostrit, aby nebyly ve vrstvach :-D Prisla jsem na to nahodou, nepouzivam kolicky a jednou mi vsechny ponozky popadaly na zem a rano byly krasne suche. Tak to tak ted delam uz rovnou. Zastavam to, ze kde si muzu zjednodusit zivot, tam si ho zjednodusim (a susicka se nam domu bohuzel nevejde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
3.7.18 22:09

Pro dnešek vyzehlino a pokračování zítra :lol:
Tak se pročítám vašimi příspěvky a vidím, ze domácí práce opravdu nejsou nijak oblíbené :lol: máme doma také roboticky vysavač, ale nevezme mi vse, mely byste nějaký tip?? :dance:

Tichounce závidím všem, které doma nezehlite a zároveň i gratuluji, protože me se tento nápad doma nepodařil prosadit :lol: a tak zehlim a zehlim.. už i uterky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.18 22:09

Kratší bude, když napíšu, co mě baví. Ráda vařím, peču a v létě věším prádlo. Když mám čas, baví mě práce na zahardě. Ostatní mě nebaví a pokud to lze, snažím se to delegovat na odrostlé děti. Které se statečně brání. Žehličku jsem měla naposledy v ruce, když byla taneční a plesová sezona. Jinak šikovně věším nbo skládám ještě teplé ze sušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
3.7.18 22:12

@Lily-en luxovani :) zehleni mi nevadi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie