Neoblibené domácí práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
3.7.18 22:15

nemám ráda ani jednu domácí práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8463
3.7.18 22:15
@pe-terka píše:
Kratší bude, když napíšu, co mě baví. Ráda vařím, peču a v létě věším prádlo. Když mám čas, baví mě práce na zahardě. Ostatní mě nebaví a pokud to lze, snažím se to delegovat na odrostlé děti. Které se statečně brání. Žehličku jsem měla naposledy v ruce, když byla taneční a plesová sezona. Jinak šikovně věším nbo skládám ještě teplé ze sušičky.

Popravde, zrovna vcera, kdyz jsem mela hodinu bez deti, rikala jsem si, ze je tragicke, ze jsem ji vyuzila na uklizeni a jeste jsem pri tom byla spokojena, jak mi to jde od ruky. Kdyby se me ted nekdo zeptal na konciky, rekla bych asi uklid v klidu a piti horkeho caje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.18 22:18
@Limi123 píše:
Popravde, zrovna vcera, kdyz jsem mela hodinu bez deti, rikala jsem si, ze je tragicke, ze jsem ji vyuzila na uklizeni a jeste jsem pri tom byla spokojena, jak mi to jde od ruky. Kdyby se me ted nekdo zeptal na konciky, rekla bych asi uklid v klidu a piti horkeho caje 8o

je fakt, že když mám na práci klid, snáším ji daleko lépe :lol: Ale koníčkem bych to nenazvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
3.7.18 22:20

Převlíkání postelí, mytí oken, čištění trouby, krmení zvířat (žerou hmyz, ze kterého dostávám hysteráky - dělám jen v nutnosti, pokud není přítel doma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
3.7.18 22:22

Vsechny :mrgreen:

Ale uplne nejvic nesnasim zehleni- mam pani. Oba s manzelem nosime do prace kosile, halenky.....

A uplne nenavidim uklid detskeho bordelu. Momentalne jsou oba potimci nemocni, tak je nenutim po sobe uklizet. Zrovna se valim na gauci a koukam na tunu lega valejiciho se na zemi. A uvazuju, ze ho tam necham. Beztak ho zitra usmrkanci vyhrabou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8463
3.7.18 22:22
@pe-terka píše:
je fakt, že když mám na práci klid, snáším ji daleko lépe :lol: Ale koníčkem bych to nenazvala :lol:

Bylo to mysleno s nadsazkou. Byl to vcera takovy adrenalin, kolik toho stihnu, nez se mladsi probudi… A v tu danou chvili me to opravdu bavilo, jak mi to slo od ruky, co bych jinak delala cely den, bylo najednou za pul hodiny.

Ja bych brala pani na uklid vsema deseti, ale potrebovala bych, aby k nam chodila tak kazdy druhy den na tri hodiny. To by byl ideal. A nejaka, ktera by vedela, kam co patri. Ja bych si jen hazela veci po zemi a ona by to pak uklidila. To by bylo! Ted jsem se uplne zasnila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
3.7.18 22:26

Nežehlím :D
Nesnášela jsem umývat nádobí. Myčka je moje nejlepší kamarádka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16383
3.7.18 22:27

Nesnasim udrzbove prace - cisteni mycky a pracky, skrine nahore, digestor, mikrovlnka, trouba to je to nejhorsi, ta byla 100% cista jen tyden po nakupu a kdyz muzovi dojdou nervy a umyje ji sam :oops: , prach pod postelemi atd. Nerada uklizim krabice s legem a tak, na dne je casto prach a drobky, brrrr. To radsi 3 hodiny zehleni, ale to taky nemam rada. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.18 22:28
@pajisek90 píše:
Nežehlím :D
Nesnášela jsem umývat nádobí. Myčka je moje nejlepší kamarádka :mrgreen:

ještě by se mohla sama vyndávat, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.18 22:31
@Limi123 píše:
Bylo to mysleno s nadsazkou. Byl to vcera takovy adrenalin, kolik toho stihnu, nez se mladsi probudi… A v tu danou chvili me to opravdu bavilo, jak mi to slo od ruky, co bych jinak delala cely den, bylo najednou za pul hodiny.Ja bych brala pani na uklid vsema deseti, ale potrebovala bych, aby k nam chodila tak kazdy druhy den na tri hodiny. To by byl ideal. A nejaka, ktera by vedela, kam co patri. Ja bych si jen hazela veci po zemi a ona by to pak uklidila. To by bylo! Ted jsem se uplne zasnila :-D

mě by stačila šikovná chůva, která by diplomaticky donutila k úklidu naši havěť :lol: A já bych jen koukala, jak dětičky kmitají, a bez keců :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
3.7.18 22:33

Žehlení mi zas tak nevadí. Úplně nejvic mě nebaví utírat prach :roll: Všechno se musí zvedat, aby se to pod tím utřelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
3.7.18 22:34

nejsem milovník domácích prací a musim říct, že ani z vaření nejsem odvařená, pečení je lepší.
akorát luxování je docela fajn..

jinak nevidím nic špatného na to si sem tam zvát paní na úklid, zabít půl života vařením a uklízením je škoda… :think: radši se věnovat dětem, manželovi nebo sobě nebo vlastně čemukoli jinýmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.7.18 22:35

Nesnáším utírání prachu. Stejně to není vidět a brzy je tam zase… Taky se k tomu dokopávám dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
3.7.18 22:39

Žehlení mě vyloženě baví. Nesnáším čištění čehokoliv a okna myju ve stavu největší nouze a to ještě tempem jedno okno za týden. Nedovedu si představit mýt je najednou :zed: :oops: Luxování je pro mě relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
3.7.18 22:40

@pe-terka přesně :palec: :)
Nádobí by do ní mohlo samo naskákat a po umytí zase vyskákat zpět do skříněk :mrgreen:
Ale bohatě mi stačí,když ho za mě umyje.
Ruce libám tomu,kdo ji vymyslel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný