Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Limi123 píše:Jo, nesnasim davat ponozky na susak, takze je susim tak, ze je jen hodim na zem a ony uschnou
![]()
si kup chobotnice s kolíčkama
@dedrichov píše:@Limi123 píše:Jo, nesnasim davat ponozky na susak, takze je susim tak, ze je jen hodim na zem a ony uschnou
![]()
si kup chobotnice s kolíčkamaco to je? cokoli, co mi usnadní práci s nekonečnou kupou fuseklí, tak beru
@dedrichov píše:![]()
si kup chobotnice s kolíčkama
Ani me nehne. Moc prace. Zem to jisti
![]()
@pe-terka píše:
co to je? cokoli, co mi usnadní práci s nekonečnou kupou fuseklí, tak beru
@pe-terka píše:
co to je? cokoli, co mi usnadní práci s nekonečnou kupou fuseklí, tak beru
Akorát že u vás by jich bylo potřeba tak 20 ![]()
Uklízím ráda, ten pocit, že to stojí za to
samo vše co nejvíce šetrné k životnímu prostředí ale možná bych dala košík jahod za neoblíbenou činnost, utírání kuchyňského nože, pořád dokola aúú mám pocit, že mi … ![]()
@dedrichov píše:
Akorát že u vás by jich bylo potřeba tak 20
jako těch chobotniček? 20 zase ne, když uvážím, že každá pojme 7 párů (vidím to správně, že?). Tak patery by stačily, ale byly by furt v oběhu.
@pe-terka píše:
@dedrichov dá se to strčit i do pračky? to asi ne, co?
to asi těžko, ale je to fajn - pověsím venku - vyfouká - proschne, když je potřeba, zaháknu je někde doma a nemusím se tím zabývat
@růžový achát píše:
@pe-terka Viď, stejne to tam musíš navěsit prostě
no kdyby to šlo se špinavýma fuskama strčit i do pračky, pak celý vyndat, pověsit na sušák a suchý hned seskládat, tak je to paráda. U nás jsou hromady (vypraných) ponožek v koši, ale párovat je, to je očistec ![]()
@pe-terka píše:
jako těch chobotniček? 20 zase ne, když uvážím, že každá pojme 7 párů (vidím to správně, že?). Tak patery by stačily, ale byly by furt v oběhu.
8 párů, ale visí mi ve dvojici na 1 kolíčku, takže 16
@Limi123 píše:
Ani me nehne. Moc prace. Zem to jisti![]()
![]()
tohle je zatím bezkonkurenční top ![]()
@dedrichov píše:
8 párů, ale visí mi ve dvojici na 1 kolíčku, takže píše: Více
až vynaleznou pratelnou verzi, beru všema 10ti
Bude to viset v koupelně a každej večer si tam všichni pověsíme OBĚ špinavý fusky. Vyperu, zavěsím, sundám…OOO, já se mám ![]()
@růžový achát píše:
@pe-terka Ja mam právě hrozne plonkovejch ponožek
podezírám naši pračku, že ty fusky požírá. Vždy jen jednu z páru
![]()
@Lily-en píše:
Ahoj všem, kdo pečuje jakýmkoliv způsobem o domácnost.
Zrovna dělám svoji nejvíce neoblibenou domácí praci a tou je zehleni.
Zajímalo by me, jaká je vaše nejvíce neoblibena domácí práce (muže byt i více) a jestli byste byly ochotne zaplatit za to, aby to někdo udělal za vás, případně kolik byste za to dali?
Uvazuji, ze zehleni někomu brzy predam
všechny
je to nuda, stereotyp, neefektivní, prostě na tom nevidím nic pozitivního. nebýt na úklid pošuk nedělám to tak často. co bych dala za to být laxní na úklid
akorát z toho chytnu nerva vždycky,trochu neuroza ![]()