Neoblibené domácí práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20983
3.7.18 23:08
@pe-terka píše:
podezírám naši pračku, že ty fusky požírá. Vždy jen jednu z páru :jazyk: :mrgreen:

lichy fusekle se vracej jako vicka na kontejnery na jidlo, ty jsou taky furt lichy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
3.7.18 23:09
@pe-terka píše:
podezírám naši pračku, že ty fusky požírá. Vždy jen jednu z páru :jazyk: :mrgreen:

hele já nevím, ono by se to sklaplý do pračky i vešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.18 23:12
@dedrichov píše:
hele já nevím, ono by se to sklaplý do pračky i vešlo :mrgreen:

a není tam něco ostrýho, co by mohlo potrhat ostatní prádlo? Kde ty chobotničky kupuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
3.7.18 23:14
@pe-terka píše:
a není tam něco ostrýho, co by mohlo potrhat ostatní prádlo? Kde ty chobotničky kupuješ?

ikea. Ty kolíčky jsou na takových kroužkách, jako jsou na klíče, tak tam by se něco zaháknout mohlo. A možná by ten materiál nevydržel častý pobyt ve vodě,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8468
3.7.18 23:16
@pe-terka píše:
až vynaleznou pratelnou verzi, beru všema 10ti :mrgreen: Bude to viset v koupelně a každej večer si tam všichni pověsíme OBĚ špinavý fusky. Vyperu, zavěsím, sundám…OOO, já se mám :dance:

Tak ja si myslim, ze by to s tim normalne melo jit prat… Nejak nevidim duvod, proc by nemelo. Otazkou je, jestli by to vydrzelo prani na 60 stupnu, ale na 40 ai myslim, ze uplne bez problemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22836
3.7.18 23:26

Nesnáším žehlení (naštěstí žehlim jen to nejnutnější), sundavání prádla a dávání zpět do skříně ( dělám to obden, někdy denně) a vyndavání myčky (také denní záležitost)
Ale ráda luxuju a nejvíc miluju, když jsou všichni pryč a já mám na úklid klid :mrgreen: nejvíc nesnášim, když pracně uklidim jednu místnost,jdu do druhé a mezitím v té první se děti vyřádí :cert:
Kdybych na to měla, nebo spíš, kdyby mi nebylo líto peněz, zaplatím si uklízečku, nebaví mě nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.18 23:32
@Limi123 píše:
Tak ja si myslim, ze by to s tim normalne melo jit prat… Nejak nevidim duvod, proc by nemelo. Otazkou je, jestli by to vydrzelo prani na 60 stupnu, ale na 40 ai myslim, ze uplne bez problemu…

problém by mohl být v kovových kroužcích, jak píše @dedrichov . Mohly by se zasekávat a asi i rezivět. Jak půjdu do Ikey, mrknu na ně.

Příspěvek upraven 03.07.18 v 23:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.7.18 23:33

Jsem asi jediny uchyl na zehleni. Miluju jak to voni a kdyz si na sebe muzu vzit vyzehlene rovne pradlo :lol: Jink nesnasim vytirani a myti koupelny a wc. Na najmuti nekoho na uklid jsem uz uvazovala, stacilo by 1-2× do mesice na vetsi uklid. V mem okoli dostvaji uklizecky v domacnosti asi 150 kc/hod. :) Zkusim to od zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.7.18 01:13

Vse kolem pradla a myti Oken :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
4.7.18 09:12

Neoblibene domaci prace??? Vsechny! :lol:
Je to nevdecna nikdy nekoncici prace, kterou nikdo krome me neoceni a ktera po pul hodine pusobeni zbytku rodiny neni videt. Nekdy i driv. Jedinym plusem je, kdyz se mi podari je vsechny vypraskat z bytu, pustim si na plny pecky muziku nebo film a v klidu po svem si uklidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
4.7.18 09:26
@Ijen píše:
Neoblibene domaci prace??? Vsechny! :lol:
Je to nevdecna nikdy nekoncici prace, kterou nikdo krome me neoceni a ktera po pul hodine pusobeni zbytku rodiny neni videt. Nekdy i driv. Jedinym plusem je, kdyz se mi podari je vsechny vypraskat z bytu, pustim si na plny pecky muziku nebo film a v klidu po svem si uklidim.

Amen :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
4.7.18 09:30

Luxování a vytírání, to ale stejně dělá muž. A pak mytí koupelnové čtyřpoličky, to je otrava vyndat z ní všechny ty potřeby, očistit, pak zase naskládat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.7.18 13:28

Žehlení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
4.7.18 16:44

Odmražování lednice, mytí žaluzií a odmašťování digestoře - nesnáším přesně v tomhle pořadí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný