Neobvyklá jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
13.10.12 18:25

Ahoj holky my jsme ve fázi snažení ale jména máme jasný až to jednou přijde :D Holčička Valerie a kluk Samuel. nechápu proč ale pokaždý když se někomu zmíním o Valerii tak kroutí očima a ptají se nás jestli jsme si to nerozmysleli takové krásné jméno! nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
13.10.12 18:44

@lulu1986 dyť Valinka, to je krásné jméno, njn člověk dá něco, co se nepoužívá běžně a už to pak jede. U nás to taky bylo s Johanou, ale kupodivu Jonáš nikoho nepřekvapil a to mi přijde víc neobvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
13.10.12 19:35

Zdravím :mavam: Já se jmenuji Rosali :jazyk: nevím podle čeho mě tak rodiče pojmenovali :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
13.10.12 20:52

My budeme mít Josephine (alias Pepinka), ale psaná v anglickém tvaru, příjmení máme tak cizí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.10.12 11:48

Tak my máme doma 2. letýho Patrika, což neni tak neobvyklý, ale přijde mi krásný :P a 7. týdenní Nicol :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.13 21:42
@lulu1986 píše:
Ahoj holky my jsme ve fázi snažení ale jména máme jasný až to jednou přijde :D Holčička Valerie a kluk Samuel. nechápu proč ale pokaždý když se někomu zmíním o Valerii tak kroutí očima a ptají se nás jestli jsme si to nerozmysleli takové krásné jméno! nechápu :roll:

Taky bych si přála Valerii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.2.13 10:53

Ahojky :-) Tak mi máme doma 7letého Nikolase,4letou Melisu a v březnu očekááme chlapečka :-) a na jméně se né a né shodnout :-( Děti chtějí s tátem Lukase, já chtěla Boriska, Jakuba ale co to tu čtu, zatoužila jsem o5 po neznámém jménu a líbí se mi Metteo ( Metju, Met i Teo )
Snad mi to projde :-D Jinak na holčičku jsem měla nachystané jméno Lilyen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.5.13 08:25

Ahoj holky mužete mi poradit jak mam volat na miminko jak se jmenuje Tadeaš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
16.5.13 12:55

Tade, tedíku, Tadeáši, Tadeášku, Tádo :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.5.13 13:38

@Alenka27 Dik zatim mu řikam Tade nebo Tadeašku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
16.5.13 13:46

@Alenka27 Alenko nemyslíš Mathéo? to je francouzské jméno, moc pěkné Metteo jsem ještě neviděla, to je z jaké země?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
16.5.13 19:09

Netuším, ale nakonec máme Borise :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
16.5.13 20:38

Ahoj;) já jsem povoláním učitelka a setkala jsem se z nejrůznějšími jmeny, ale musím říct, že jsem se setkala i s takovými, ktere se podle mého nazoru vůbec nehodily k příjmení napr. Kevin Chloupek nebo Dorian Balón. To si myslím, že uz je moc, aspoň teda pro me;)) jinak my máme syna Martínka po tátovi a k našemu příjmení se hodi jména spíše klasická, takže az bude jednou druhy tak uz máme vymyśleny Kristýnka nebo Dominika a pro kluka Kryštof…jinak se mi líbí třeba Zora;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
30.10.13 13:59

Obnovuji diskuzi čistě ze zvědavosti. Má tu někdo, nebo znáte někdo, dítě, které nese nějaké dnes už neobvyklé jméno typu Božena, Růžena, Květoslava, Jarmila, Vilma a jiné? Nedávno jsem narazila na takový ten seznam jmen, která se vloni dávala novorozencům, vím, že se taková jména dávala, ale jen velmi sporadicky (Božena jen jednou), tak se tu poohlížím mezi všemi těmi moderními jmény po těch našich tradičních českých. :-)

• Citovat
  • Upravit
20296
30.10.13 14:01

@ncc1701 Letos o žádném takovém nevím, ale před dvěma lety s námi byla v nemocnici na pokoji Libuška a loni Růženka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze