Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Luciet2 YVES se čte íf nebo ív jako yves saint laurent nebo yves rocher, v cechach mu predpokladam budou rikat íveček
vybírali jsme z Jules, Alain. Z dalsich neobvyklych jmen co znam je Liliana, Thais (rikaji ji tajenka) Theo, Sevin, Greta, ale oni vlastne nejsou neobvykly spis se jedna o smisene pary ![]()
@wildcherry píše:
Ja mam doma Melissu:-),znam Miu(Mia),Ammy, Lili(liliana).a znama rikala ze jeji znama(:-D) ma Mellisu.
Další Melisa
taky mám skoro 4 roky doma jednu
.
Neuspořádáme veřejný sraz Melisek v Čr
![]()
@daaaja Máš krásné jméno
A je pravda, že žádnou toho jména neznám, takže bych si to též pamatovala ![]()
Včera jsem koukla na kalendář, a tak nějak mě „okouzlilo“ jméno Oskar ![]()
Jj, jestli najdu odvahu na druhé miminko, tak by se mi líbila tedy ta Stella a Vítek.
Mě se pro holčičku líbí spíše cizí jména např. Phoebe ( fíbí) nebo Esme, Noemi nebo Evelyn. Pro kluka je pěkné Matyáš, Toiash nebo Teodor a Štěpán
![]()
Přítel je Alexej (napůl ukrajinec) - moc se mi to jméno líbí, ale nechci dávat dětem jména po rodičích. Jeho sestra je Oxana a maminka byla Valentina - nad tím jménem do budoucna přemýšlím. Jinak se mi líbí Dorota a na kluka Štěpán a Marián ![]()
Já mám Edit..chtěla jsem Edith ale nešlo by to dohromady s příjmením ![]()
Stella je moc krásné jméno, také byla mezi mými favoritkami a buď ráda, že je vyjímečné, všude jsou jen samé Natálky, Nelinky, Emičky atd, takže jedině dobře, že přišla nějaká krásná vyjímka, my čekáme na Theu:)
Ahojda,
prosím tě, Thea, uznají ji, mně se to jméno moc líbilo, původně jsem chtěla Teodora, ale manžel se všelijak ošíval
, tak jsem si říkala, že Thea by bylo nádherné, i k příjmení nám jde.
Díky za info.
@Silky123 Určitě uznají, už jich je prý kolem 70 v ČR:) svátek může slavit na Terezku nebo na Theodora:)