Neočkující maminky sem!

10.1.13 10:06

Neočkující maminky sem!

Zajímalo by mne kolik je tu maminek co neočkují, nebo dali první dávku a pak přestali..prostě ti kteří se rozhodli neočkovat :) prosím NE žádné komentáře typu proč atd…a ať jen píšou maminky co neočkují díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22006
10.1.13 10:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.1.13 10:09

Je tu už podobná dizkuze a docela rozjetá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.13 10:10
@sunnyho.motylek píše:
Je tu už podobná dizkuze a docela rozjetá

jo to je ale tam se to řeší já chci jen aby maminka napsala neočkuji…a neřešilo se to :)tam v té diskuzu jsou i maminky které očkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
10.1.13 10:15

Bavíme se asi i o povinném očkování, že? Já dala jen povinné, o ničem navíc nechci ani slyšet. Máme v tomhle velice vstřícnou doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.13 10:19
@avm3 píše:
Bavíme se asi i o povinném očkování, že? Já dala jen povinné, o ničem navíc nechci ani slyšet. Máme v tomhle velice vstřícnou doktorku.

bavíme se o povinném i to nepovinném prostě maminky které nechtějí očkovat…opravdu mě zajímá kolik je tu maminek které nechtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
10.1.13 10:27

Maličký je očkovaný téměř vším povinným, teď nás čeká v 10 letech další, ale to s největší pravděpodobností odmítneme.
Maličká má dvě hexy, od té doby už nic, nedavno jsme nesli naší dětské námi sepsaný neg. revers, že očkovat nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
10.1.13 10:32

@Kateřinka Eliška Tak já jsem z těch, co davají jen povinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
10.1.13 10:37

Po špatných zkušenostech s Perevenarem u dvojčat jsem ho malýmu nenechala dát! hexu teda má…a mrzí mě, že jsem dřív nevěděla o možnosti očkovat jen 2+1. priorix budu oddalovat jak to půjde - pokud to nebudou do školky nijak zvlášť požadovat, tak radši nedám vůbec! nepovinný dávat nebudu žádný…naštěstí mám doktorku, která sama říká, že nemáme z dětí dělat cedník! ale mám podezření, že možná ani ona sama neví o možnosti očkování hexy jen 2+1 :roll: mělo by se o tom všem víc psát, mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
10.1.13 10:40

@dvojmatka To znamení 2 dávky plus jedno přeočkováná? Já se o to pravda moc nezajímám, máme super doktorku a bezmezně jí věřím.
A jak je to pak s tím dalším, nám má přijít teĎ pozvánka na očkování v 15 měsícíh, ale prej se to dá posunout. Ale asi to nechám, reakce zatím byli v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.1.13 10:41

@Kateřinka Eliška A ty neučkuješ ani základní že si založila takové téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
10.1.13 10:42

Ahojky máme 4děti, s nichž nejsou vůbec očkovaný poslední dvě.
Nejstarší dcera(12let)nemá žloutenku B a 6letá nemá(5leté) přeočkování.
V podpisu mám způsob jak očkovat ty nejmladší, ale zatím jsem v tom nic nepodnikla.

• Citovat
  • Upravit
10.1.13 10:44
@Bavi píše:
@Kateřinka Eliška A ty neučkuješ ani základní že si založila takové téma?

já jsem dala jen 2 dávky Hexy a pak jsem podepsala revers…už neočkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.1.13 10:46

@Kateřinka Eliška aha, já jen abysme věděly jaké maminy sháníš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.13 10:48
@Bavi píše:
@Kateřinka Eliška aha, já jen abysme věděly jaké maminy sháníš ;)

prostě všechny maminky které se rozhodly neočkovat, nebo přestat očkovat..:) opravdu by mě to zajímalo když je tu tolik diskuzí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek