Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Salorka píše:
Mě tohle dělá KB…čekám na odečtenou platbu i několik dní…
Já mám právě airbank, už asi 4 roky. A nikdy se mi to nestalo. Vždy odečteno během pár sekund.
Ted co mam George mam treba platby c dni v rezervaci. Uz jsou odectene, na ucte nejsou, jsou nekde,,mezi”. Ale nechapu to, kor ve vsedni den se z pondelka vse odecte ve ctvrtek ![]()
@Micaella22 píše:
Ted co mam George mam treba platby c dni v rezervaci. Uz jsou odectene, na ucte nejsou, jsou nekde,,mezi”. Ale nechapu to, kor ve vsedni den se z pondelka vse odecte ve ctvrtek
Jenže já to nemám ani odečtené z účtu tu částku. Není nikdy v nezaučtované. Jakoby ani neproběhla.
Nemáš to někde v blokaci? Použitelný zůstatek máš stejný nebo ponizeny o tu částku?
@Jitul.kaaa9 píše:
Nemáš to někde v blokaci? Použitelný zůstatek máš stejný nebo ponizeny o tu částku?
U airbank je to právě vše dokupy, jen vždy mi to píše v závorce nezaučtované. A tato platba není nikdy. A ani se mi zůstatek o tu částku neponížil. Za ty čtyři roky prvně. U airbank fakt každá platba okamžitě odečtena. U spořky se mi stávalo že i po pár dnech.
Česká spořitelna dělá to samý.. Platba nikde není, najednou se odečte z ničeho nic třeba po týdnu. Musím s ní počítat v hlavě a odecitat ze zůstatku ![]()
@Lainaire8 píše: Česká spořitelna dělá to samý.. Platba nikde není, najednou se odečte z ničeho nic třeba po týdnu. Musím s ní počítat v hlavě a odecitat ze zůstatku
U spořky se mi to stávalo, právě že u airbank ještě nikdy. Za celou dobu co jsem u nich.
@Anonymní píše:
Já mám právě airbank, už asi 4 roky. A nikdy se mi to nestalo. Vždy odečteno během pár sekund.
Me uz se ti u nich parkrat stalo. I treba platba u lidla nebo albert. Objevilo se mi to a odecetlo treba za 2-3 dny.
@Cenarius No třeba zrovna Albert se mi v KB odečítá až po 4-5 dnech. Takže fakt nádhera…Lidl mám většinou max do druhého dne.
V pátek mi PPL přivezl balík. Platila jsem kartou. Poprve bylo zamítnuto, podruhé „prošlo“. Ale platba se mi do ted neodečetla. Není ani v nezaúčtovaných, není nikde. Odečte se to ještě? Stalo se vám to někdy??