Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenosti s autosedačkami značky Neonato?Například Monza.Děkuji za odpovědi.
Ahoj,my mame Neonato ale Boogie.Nemozem sa na nu vobec stazovat.Po roku pouzivania stale super stav.Oprali sme potah a je ako nova ![]()
Ahoj,
mám neonato monza,používám ji rok a je pořád jako nová.Taky se mi moc líbila a jsem spokojená.
ahoj Vlaďka
Vlaďko,mohu se zeptat,jak hodně se dá Monza polohovat.A z jakého materiálu je potah-bavlna,nebo umělotina?Je to příjemné pro mimčo?
Ahoj Markéto,
polohovat se dá dost,nejsou tam žádný zarážky,takže ji můžeš dát na 15 poloh.Z jakého materiálu je potah to nevím.Řekla bych,že je to bavlna s nějakou umělotinou do kupy a uvnitř je slabý molitan.Dá se to lehce sundat a vyprat na 30 stupňů.Pro mimčo to je určitě dobrý a je lehká a cena taky není k zahození.Mrkni se na www.neonato.it
Ahoj Vlaďka
Uvažuji o koupi této autosedačky, syn je opravdu hodně dlouhý a asi ještě do délky hodně poroste a tak mám obavy, aby nám to chvilku vydrželo. Jak jste z odstupem spokojené s touto autosedačkou ? Máte někdo nějakou novou zkušenost ? A lze ji dobře upevnit do auta po směru jízdy ? Máme Octávku. Potřebuji cenu okolo 2tis. Poraďte, díky.