Chicco Key 1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2959
14.4.06 00:24

Chicco Key 1

ahoj holky,máte nějaké zkušenosti s touto sedačkou? díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
14.4.06 08:53

Je to vajíčko pro děti do 13kg?
Pokud ano, mám a jsem vcelku spokojená. Není (pro mne) nad Maxi-Cosi, ale tu budeme kupovat tu další. Už ji mám pro starší dítko a jsme spokojení na 100%. Je ale dražší :?
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
14.4.06 13:47

Chicco Key

ne,měla by to být novinka pro děti od 9 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
15.7.06 12:58

Ja bych tez prosila o nejake info a zkusenosti s touto sedackou.Moc diky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
17.7.06 03:54

Ahojky,

Key 1 je autosedačka od 9 kg. Hodně jsem nad ní uvažovala, taky nad Maxi Cosi, ale tu Chicco Key 1 má kámoška a dost si stěžovala, že v ní malému padá hlava, předtím měla tu Maxi Cosi a tu, už nevím proč, vrátila…myslím, že tam taky malému padala hlavička.
No my jsme nakonec investovali do Bébéconfort Iséos Safe Side a je super!!! :lol: Dá se regulovat - rozšiřovat i do šířky, je prostorná a hlavně se dá hodně sklopit na spaní, takže malému nepadá hlavička. Je v ní jak v křesle. Padání hlavičky je dost u těhle autosedaček problém, já jsem to zažila u 1. syna, když spal, pořád jsem mu hlavu podpírala…

Tahle autosed. se dá připnout po i proti směru jízdy, ale cena byla poněkud vyšší :roll:

Takže přeji šťastnou ruku, stejně jako jsem jí měla já! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.9.06 07:04

PADÁNÍ HLAVIČKY SE DÁ ZABRÁNIT ZAKOUPENÍM POLŠTÁŘKU KOLEM KRKU - PRO DĚTI SE DÁ KOUPIT V RŮZNÉ PODOBĚ ZVÍŘÁTEK :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.1.07 19:43

Musím se této autosedačky zastat. Nechápu, jak v Key1 může dítěti padat hlavička?! Máme ji a malému naprosto vyhovuje, hlavička mu rozhodně nikam nepadá, protože má super řešený podhlavník, nastavitelný zároveň s výškou pásů do pěti výšek podle velikosti dítěte a k tomu jde celá sedačka naklopit do šesti různých poloh, takže i menší mimčo je v ní pohodlně v pololehu. Nemá náhodou kamarádka jiný typ od Chicca? (Zenith nebo Vector?). Ty jsou bez podhlavníku.
Chápu, že bez podhlavníku může dítěti padat hlavička do stran v MaxiCosi Priory, ale v Chicco Key1 to považuji za dost nemožné. My jsme s touto autosedačkou velmi spokojeni.

http://www.detskyraj.cz/…anhattan.jpg

evitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
20.1.07 20:12

Evitko,

kámoška má přesně tuhle co Ty!!! Nespletla jsem se, neboj :wink: Nevím, papouškuju to, co mi řekla, já ji nemám…

Werinko,

polštářek kolem krku nepomáhá není to ono!!! :? :? :( :(

Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.1.07 21:11

Obecne znacka Chicco u autosedacek ve mne 2× duveru nevyvolava, protoze v bezp.testech jejich sedacky nejsou nic moc…
V kategorii 9-18 kg mame MaxiCosi Priori, ktere uz odrustame a dalsi v kategorii 15-36 kg mam ve vyberu trojici MaxiCosi Rodi, Romer a Cybex. Vybirat budu s dcerou - jak bude pasovat v aute a dceri pohodlna i na spani.

• Citovat
  • Upravit
28414
20.1.07 21:41

My také máme Key 1 i má kamarádka a naprostá spokojenost. Hlavička téměř nepadá, dobré polohování, pratelný potah. Prostě super !!!
Přeji štastnou ruku při výběru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.1.07 16:48

tuhle autosedacku mame,jezdime s ni neco pres mesic a zatim naprosta max. spokojenost. V aute(Felicii) sedi uplne stejne jako MC priori,je o malicko vetsi,tusim i sirsi. Ma podhlavnik, ktery je super,dceri se hlava pri jizde kdyz spi ani nehne.Polohovani take super.Potah mame ten sedy,ostatni co byli na prodejne mi prisly umele. Mame ji za 3690,– a za tu cenu jsem z ni nadsena a doufam ze mi to vydrzi :D a to jsme docela narocni klienti,teda hlavne dcera:o)
jeste jsem nekde cetla ze tahle autosedacka se neda pripevnit za ridice,tak tohle je fama,my ji tam mame.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.1.07 16:49

a jeste v testech dopadla docela dobre.

• Citovat
  • Upravit
1370
9.2.07 20:32

Taky bych ráda pořídila tuto sedačku, jen jak říkáte o bezpečnosti kde najdu nějaký odkaz na test právě Key 1? Všude jsou buď Vector nebo ta druhá.
Právě mě se líbí i kvůli podhlavníku a celkově když jsem ji měla vedle sebe s Maxi Cosi tak se mi zdála líp udělaná.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
9.2.07 20:45

Tady je jeden odkaz http://www.babystyle.cz/…y_detail.php?…, ale Chicco key 1 tam není :roll: , zkusím ještě něco najít :wink:
Jinak mi tuto autosedačku také máme a naprostá spkojenost, zatím, jdu hledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
9.2.07 20:48

Aha, ono se to neukáže hned, klepni na aktuality-nejnovějších 5 a sjeď dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí