Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jestli nejsi příliš limitovaná financemi, tak doporučuju určitě značku Römer.
Viděla jsem jí za dobrou cenu třeba tady:
http://www.podivej.cz/index.php?…
Je škoda, že s isofixem jsou sedačky o dost dražší, zas na druhou stranu, proč šetřit na bezpečnosti a pohodlí toho nejdražšího co máme? ![]()
Jitka
Duo Isofix od Romer je fakt v testech nejlepší. Nejlevnější a tenhle týden navíc v akci ji mají na www.detskyraj.cz . My ji taky máme a fakt je skvělá.
Jana a Emma
Pěkná reklama ![]()
Jinak na trhu je STM/Recaro a Priorifix od Maxi Cosi
Ahoj, my používáme Römer s isofixem a maximální spokojenost. Osvědčilo se mi pořídit na autosedačku letní ( froté )potah - dá se vyprat, je to příjemnější a neničí se sedačka
.
Ahojky, my máme také sedačku Romer duo plus a jsme s ní velice spokojeni. Je to jedna z nejlepších sedaček na trhu, pak také není špatná Maxi cosi Tobi.
Ahoj, mám dotázek. Je u sedačky Romer duo plus isofix dostatečné polohování? Hlavně na spaní - nepadá hlavička?
Všude píšou 3 polohy - je to dost?
Máme ji, ale ty polohy nejsou tak rozdílné, spíše je to tak, že je trochu nakloněná dozadu ale nepolosedí. Ale nesedí úplně kolmo. Zajdi do obchodu a podívej se na to. Ve vajíčku je ta ležící poloha o něčem jiném. Ale jinak jsem s Romerem spokojená a malá si zatím neztěžuje.
Ahoj,
tak jsme se na ni byly podívat. Vše super (tedy až na tu cenu), ale to polohování… tak nějak si nedokážu představit, že v ní malej bude spát.
Ještě máme na koupi trochu času - máme teprve 9kg a vajíčko zatím stíhá.
Jaké máte zkušenosti se spaním v této autosedačce?
Ahoj, můžete mi doporučit nějakou kvalitní sedačku (9-18kg), která má ISOFIX a jsou na ní dobré reference? Občas musíme sedačku z auta dát ven a tak ji nechceme pořád složitě pásat, takže ISOFIX je nutností.
Díky!