Neotevře pusinku

Anonymni
17.7.08 16:20

Neotevře pusinku

Hezký den, také se přidávám do skupinky „nejedlíků“. Má 7měsíční holčička byla od narození na umělém mléku, po ukončeném čtvrtém měsíci jsem začala dávat příkrmy - všechno krásně papala, pusinku otevírala jako malý ptáček. V šestém měsíci se zasekla, začala toho jíst méně a méně, jednu chvíli dokonce ani mléko nechtěla pít a někdy i zvracela. Běhali jsem po doktorech, kteří ji vzali odběry, ale nic zvláštního nezjistili. Teď chce pít jen mléko, když ji něco dávám na lžičce zavře pusinku a prostě to do ní nedostanu. Když ji nutím, pláče a vzteká se. Našla jsem ji v pusince první zoubek, myslíte. že je to spojené s tím ? Co mám dělat ? Přejde to někdy ? Nenutit ji k jídlu a dávat jen umělé mléko ? Když dám polévku nebo kaši do flašky, okamžitě to pozná a nepije. Tak nevím. Když ji dám rohlík do ručičky, strká si jej do pusinky, ale jen si s tím hraje. Nevím, už co dělat :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
17.7.08 16:50

Matýsek měl tohle taky a začíná ho to přecházet až teď, na lžičku bych ale úplně nerezignovala a zkoušela to pořád a pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
17.7.08 17:04

Ahoj,

tohle moc dobre znam. Mladsi dcera taky byla na UM, ale narozdil od vas, nikdy prikrm nechtela a prvni jsem do ni dostala az v 11 mesicich!!! Do roku a pul nesnedla vic nez dve tuhe jidla denne a teprv ve dvou letech zacala jist normalne. Taky jsme si prosli kolecko vysetreni, protoze ve trech mesicich nechtela ani to mleko a uz to vypadalo na kapacky v nemocnici. Zadne podezreni se nepotvrdilo.

Chce to hlavne trpelivost. Moc dobre vim, ze je to desne na tvou psychiku a ze se trapis, ale bohuzel neni zadna univerzalni rada. U nas trochu pomohla otevirani pusiny mou rukou mechanicky. Prvnich pet lzicek jsem do ni vzdy nacpala temer nasilim a pak jedla sama. Ale jak pisu, maximalne dve jidla denne a zbytek mliko.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka123
19.10.10 13:13

ahoj taky to znam.bylo období kdy vypila jen 30ml mléka a když jsem ji dala čaj tak pila jak blbá a když ji dala mléka tak to hned poznala a nechtěla otevřít pusu měla malý váhový přírůstek ale vaha neklesla.pak zase začala jist ted mame 9m. a dělá to samé na oběd neotevře pusu večer nevečeří ve všem se porype jenom pořádně snídá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko