Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vypadá na blok v rční páteři a když spí takk jí to ztuhne a po chvíli to zas trochu rozhýbe ale jak jde spát tak ím kklidem jí to zase ztuhne zkus zavolat doktorce
U tak malinkého dítěte nevím, asi bych konzultovala u lékaře. Mně to taky dělá, nejhůře při spaní v sedě (třeba va vlaku), pár minut neotočím hlavou, po pár minutách dobré. Jen mne napadl třeba průvan či chladný vzduchl
Dobrý večer, mám dvouměsíčního chlapečka, který má oblíbenou pravou stranu a hlavičku točí jen k té straně. Bojim se aby neměl šištou hlavu. Určitě nejsem jediná kdo něco takového řeší, prosím tedy o radu a nějaké zkušenosti. Moc moc děkuji
@Saandra dojít k fyzioterapeutovi. Možná to bude chtít chvíli cvičit a pak to bude dobré ![]()
@Saandra Mam trimesicni holcicku a taky to delala. Zacala jsem ji ukazovat hracky na druhou stranu, aby se otacela za nimi. Kdyz ji dam na brisko, tak ji necim.co zaujme, jezdim z jedne strany na druhou. Ted uz se diva na obe strany stejne. ![]()
@Saandra urcite na rehabilitaci,doma to muzete rozcvicit,ale taky nemusite. Cim driv,tim snadnejsi naprava.
Malá se dívala jen na levou, snad do 4 mesicu. Nechala sem ji být, jak začala sama past koně srovnalo se to ![]()
Můj syn preferoval levou stranu, hračky jsem mu dávala na pravou stranu a otáčela ho tak aby na tv koukal do prava, srovnal se a brzo se otáčel na obě strany
určitě je dobré to říct dr, a napíše rehabilitace ,na vojtu to možná nebude, ale fyzioterapeutka vám ukáže cviky, které mu ten krček povolí … taky mi malučky neotáčel hlavu a už je to ok
Ahoj maminky,
Moje dcera 7mesicu se včera pokaždé vzbudila s hlavičkou na stranu a nemohla ji otočit, když jsem ji zvedla tak se rozkouka a otáčí hlavou normálně, dnes ráno opět stejně probuzení hlavu na stranu a nechtěla se otočit…kdyby měla zablokovanej krk či něco tak ji to bude bolet pořád ne? teď spinka tak jsem zvědavá jaké bude probuzení.
Nevíte co to? nebo je jen,,přeležena,,
Když ji zvednu z postele tak pak už funguje normalne