Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mamka měla bráchu ve 24 a mě ve 27, když jsme furt všude říkali věk rodičů, byli jedni z nejstarších…chtěla jsem dítě dříve, ale stejně se nepoštěstilo…výhodu to má v tom, že rodiče už jsou v důchodu, finančně zajištění, z mé strany oboje prarodiče v nebi a naši se dětem rádi věnují a pomůžou kdykoliv, cokoliv
jako vysokoškolák mám děti v podobném věku jako kamarádky okolo plus mínus třeba 2 roky…a když vezmu spolužáky z gymplu, tak někteří ještě nezplodil první a někteří už mají i třetí, čtvrté a někteří mají první věkově mezi našimi dětmi…na děti mám elánu dost, umíme hospodařit a dětem dopřáváme více zážitků, aktivit, výletů a dovolených než spousta mladších rodičů…jedna známá otěhotněla po 17letech, měla ho ve 43letech a dítěti se taky plně věnují ![]()
@stinga dobrý den,
uživatelka byla zablokována. Nemá zde žádnou historii, mám podezření spíš na nějakou reinkarnaci někoho, komu jsme přístup už blokovali.
Krásný den
Diana ![]()
@ibis píše: Více
Zakladatelka píše dost osobní informace. I když je pravda, že přiznávat se veřejně k tomu, že jsem hlupák si asi taky zaslouží anonymitu. To je taky dost intimní informace ![]()
@Jahru píše: Více
Z mého pohledu je anonymita zbytečná, ale budiž. Jen mi přijde ještě hloupější tahat z anonymních lidí osobní zkušenosti ![]()
tak zase jsou tu i daleko malichernější, až zbytečné diskuse,
na tohle téma je tu už sice diskusí hodně, ale téma je pořád výbušné
@stinga píše: Více
Ano správně - výbušné téma
A já se pokaždé chytnu ![]()
@Anonymní píše: Více
Přesně pro tohle anonym není ty ubožáku
![]()
Tak já anonymitu chápu, taky bych tu nevytrubovala, že je mi 45 a jsem těhotná, pod svým nickem. A kdyby se mi to stalo, asi bych taky chtěla slyšet nějakou podporu od těch, co to měly podobně. Nevidím na tom nic špatného, že se anonymně ptá. Proč s tím máš problém?
@Al35 píše: Více
Já nikde netvrdím, že mladá žena nemůže mít nemocné dítě…. ![]()
Proč mi to píšeš, nechápu.
@stinga píše: Více
Ale to dítě vychováváš minimálně 20let. Porodíš ho sice v pětačtyřiceti, ale věk se ti nezastaví.