Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý Den
už 4 roky z partnerem se snažíme o dítě a pořád nic kdo má zkušenosti můžete mi poradit? Můj partner bere tramaly je zavislej není stim že nemůžu otěhotnět budu ráda když mi někdo napíšete dekujuu moc
![]()
@Adina789 píše:
Dobrý Denuž 4 roky z partnerem se snažíme o dítě a pořád nic kdo má zkušenosti můžete mi poradit? Můj partner bere tramaly je zavislej není stim že nemůžu otěhotnět budu ráda když mi někdo napíšete dekujuu moc
![]()
![]()
![]()
Nějak nerozumím textu. Jé zavislej? A potom je tam co? A po 4letech už jste byli u dr? Třeba spermio, ty hormonální profil? Máš vůbec ovulaci? Víte kde je problém?
Chodíte do centra asistované reprodukce? Máte za sebou nějaký vyšetření? Jo a partnera závislýho na Tramalu, bych nejdřív hnala na léčbu
, ne jen kvůli dětem.
Já bych nejprve vyléčila muže, pokud je to možné. Aby se neládoval opiáty. Pak bych teprve plánovala rodinu.
Měli byste oba jít na kontrolu, nejlépe asi do nějakého centra.
@lachtanice86 dobrý den…Je zavislej na tramalu sem sním 4 roky a pořád nic no a u doktora jsme ještě nebyli no Newim čím je problém? ![]()
@Adina789 píše:
@lachtanice86 dobrý den…Je zavislej na tramalu sem sním 4 roky a pořád nic no a u doktora jsme ještě nebyli no Newim čím je problém?
Asi v jednom z vás, nebo v obou, ale víc ti řekne lékař ![]()
@Adina789 píše:
@lachtanice86 dobrý den…Je zavislej na tramalu sem sním 4 roky a pořád nic no a u doktora jsme ještě nebyli no Newim čím je problém?
Třeba neovuluješ nebo on nemá žádné pohyblivé spermie. Proč žiješ s feťákem?
@Adina789 píše:
Berry77
No newim
Kolik ti je prosimtě, že píšeš newim?
@Adina789 píše:
A proč ten Tramal vlastně bere? Bez doktorů to asi nepůjde, čtyři roky se snažit a nic, to už je docela dlouhá doba.
Protože kdysi bral neškodné látky tak teď bere tramal… nemůže se stoho dostat chtěl už to nechce brat ale nevi jak prestat… léčbě byl ale nevydržím to.. A snazim se snim 4 roky o dítě a chci radu jestli to není náhodou že bere tramaly
@Adina789 píše:
Protože kdysi bral neškodné látky tak teď bere tramal… nemůže se stoho dostat už to nechce brat ale nevi jak prestat… léčbě byl ale nevydržíl to.. A snazim se snim 4 roky o dítě a chci radu jestli to není náhodou že bere tramaly
@Adina789 píše:
Protože kdysi bral neškodné látky tak teď bere tramal… nemůže se stoho dostat chtěl už to nechce brat ale nevi jak prestat… léčbě byl ale nevydržím to.. A snazim se snim 4 roky o dítě a chci radu jestli to není náhodou že bere tramaly
Ne, tím to nebude.