Nepojízdné auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
21.9.17 18:21
@terka.h píše:
Tak pro jistotu zavolejte na městskou policii a vysvetlete jim to. Já jsem kdysi řešila něco podobného. Akorát jsem stála v zákazu zastaveni ( dal už auto nedojelo). Něco jsem musela neodkladné vyřídit v práci a neměla čas hned řešit toto, tak jsem ho jen označila trojúhelníkem a zavolala měšťákům ze je auto nepojizdne, stoji tam a tam a odtah může byt nejdřív tehdy a tehdy. V pohodě. Jen si pak přijeli zkontrolovat jestli fakt auto v ten čas odtahujem.

moc a moc děkuji za nápad zavolat si na městskou, mám hlavu vymetenou, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
21.9.17 18:25
@Krakon píše:
většina z Vás je zde opravdu přející a hodná, no nic, již jsem se na radu zdejší pisatelky domluvila s městskou, že do rána je to v pohodě, takže té jediné opravdu děkuji za pomoc.

místo toho abys uznala svoji blbost tak ještě kopeš kolem sebe, dobře ti tak… a městská ti stejně nepomůže jak na tebe někdo zavolá státní, i kdybys to měla domluvené s kýmkoliv :mrgreen: ale ještěže to emimino máme! někteří se o sebe vůbec nedokážou postarat

• Citovat
  • Upravit
210
21.9.17 18:26

@Krakon Není zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.9.17 18:26

Ahoj když se ti toto stane měla bys u sebe v autě vozit vizitku od své pojišťovny kde máš povinný ručení myslím že to je už u každé že ti v rámci několika km odtáhnou auto…, stačí i kdyby tam kde bydlíš. Já když jsem bourala tak mi auto vytahli z příkopu a odvezli 13km domů a neplatila jsem nic.
Jinak v Praze pokud to je někde kde jezdí dost policie tak ti ho odtáhnou a není to nejlevnější záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.9.17 18:29

@Doe_Jane z jakého důvodu nemohli dané auto odtáhnout? Přemíra lístečků je blbost… v 90% jsou to auta lidí kteří řídili pod vlivem alkoholi či drog a byl jim na místě odebrán řidičák a proto tam zůstalo auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
21.9.17 18:36
@potvurka89 píše:
@Doe_Jane z jakého důvodu nemohli dané auto odtáhnout? Přemíra lístečků je blbost… v 90% jsou to auta lidí kteří řídili pod vlivem alkoholi či drog a byl jim na místě odebrán řidičák a proto tam zůstalo auto.

píšu to tak jak jsem to slyšela ve zprávách, lístečků tam měl plno a neodtáhli ho protože nebránil provozu

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
21.9.17 18:37
  • Citovat
  • Upravit
4661
21.9.17 18:41

@Doe_Jane mě přijde že odtahují jen u těch kde si jsou jistí že si to auto potřebují a něco z ních dostanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
21.9.17 18:41
@Krakon píše:
@Doe_Jane no tak hlavně že ty nejsi bláznivá, jen se ptám

Co štěkáš po lidech, TY jsi tam nechala auto, ne nikdo tady.
Jako selský rozum by radil zavolat buď na policajty, nebo na informace o číslo na odtahovku, ale fakt ne jít domů, udělat si kafe a sednout ptát se k emiminu!
Výjimečně je otázka, kam některé z vás daly rozum, docela na místě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30306
21.9.17 19:33

@Krakon jestli máš u pojištění asistenci při poruše, tak je zkus zavolat ať ti auto odtáhnout. Jen je problém, že toto je už připojištění a nemá ho každý. Ale i tak bych sehnala odtah už teď a auto nechala přendat aspoň na nějaké parkoviště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.9.17 19:37

@Aspera ahoj já jsem žádné připojištění neměla a bylo to už v povinným a platila sem 2tis ročně (za maly auto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30306
21.9.17 20:04

@potvurka89 my jsme měli pojištění na malé auto asi za 1600Kč a asistence jen při nehodě. Tak jsme si za 70Kč dodělali připojištění a máme to i při poruše. Takže je třeba se kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.9.17 20:10

@Aspera máš pravdu doptala sem se na to manžela a je to jen na nehodu, na poruchy jsme jednou měli od UAMK i s pomocí po evropě za 2tis pak to zdražili tak jsme se na to vykašlali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30306
21.9.17 20:12

@potvurka89 zkuste se zeptat na pojišťovně, my to připojištění máme za pár korun na rok a to se vyplatí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová