Nepojízdné auto

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
21.9.17 17:42

Nepojízdné auto

Dobrý podvečer všem, právě jsme se vraceli s malým ze školky a při cestě nám auto chcíplo a už se nenastartovalo. Odstranila jsem ho v Praze na chodník, v málo frekventované ulici a dala trojúhelník s tím, že zítra zavolám odtahovku. Mohu to takto do rána nechat? Nebo mi to odtáhnou policajti a mám to raději nechat odtáhnout někam teď, ale nevím kam a zda vůbec ještě někdo někde je…
Děkuji za rady, ach, jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
21.9.17 17:43

Omlouvám se, vloženo dvakrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
21.9.17 17:52

@Krakon urcite ho tam nemuzes nechat stat. Odtahovky fungujou nonstop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.9.17 17:53

No otázka je, kde jsi ho vlastně nechala. Jestli fakt na chodník, tak už tam zcela určitě není už teď :lol: Jak je to tam s parkováním?

• Citovat
  • Upravit
4248
21.9.17 17:55

@Tunrida prinejmensim trojuhelnik uz tam davno neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
21.9.17 17:56

Tak pro jistotu zavolejte na městskou policii a vysvetlete jim to. Já jsem kdysi řešila něco podobného. Akorát jsem stála v zákazu zastaveni ( dal už auto nedojelo). Něco jsem musela neodkladné vyřídit v práci a neměla čas hned řešit toto, tak jsem ho jen označila trojúhelníkem a zavolala měšťákům ze je auto nepojizdne, stoji tam a tam a odtah může byt nejdřív tehdy a tehdy. V pohodě. Jen si pak přijeli zkontrolovat jestli fakt auto v ten čas odtahujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
21.9.17 17:58

To snad není možné toto :zed: ženská bláznivá, měla jsi volat hned!

• Citovat
  • Upravit
38
21.9.17 17:58

No je to na chodníku v kopci, na té straně parkování není, ale nikam jinam už nejelo a v kopci s ním manipulovat někam na druhou stranu fakt nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.9.17 18:01

@Doe_Jane no tak hlavně že ty nejsi bláznivá, jen se ptám, ty jsi nikdy za svůj život neviděla někde stát auto s cedulkou, že má poruchu? Tak to jsi asi viděla málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.9.17 18:05
@Krakon píše:
No je to na chodníku v kopci, na té straně parkování není, ale nikam jinam už nejelo a v kopci s ním manipulovat někam na druhou stranu fakt nešlo.

Tak to než zavoláš odtahovku, tak si tam běž zkontrolovat, jestli tam ještě vůbec je :lol: A to spíš fakt co nejdřív no.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
21.9.17 18:05
@Ivana 85 píše:
@Tunrida prinejmensim trojuhelnik uz tam davno neni :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15416
21.9.17 18:15

Teď zrovna týden stálo v Lahovicích na Strakonické v odstavném pruhu nepojízdné auto. Odtáhli ho až v momentě, kdy ho neboural někdo další. Tak nevím, jak je to s rychlostí městské policie a jejich odtahovky.
Nicméně já bych ho tam taky přes noc nenechávala, než mít pak problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
21.9.17 18:17
@Krakon píše:
@Doe_Jane no tak hlavně že ty nejsi bláznivá, jen se ptám, ty jsi nikdy za svůj život neviděla někde stát auto s cedulkou, že má poruchu? Tak to jsi asi viděla málo…

no dobře ti tak, doufám že vysolíš tučnou pokutu ;)

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
21.9.17 18:17
@ivašot. píše:
Teď zrovna týden stálo v Lahovicích na Strakonické v odstavném pruhu nepojízdné auto. Odtáhli ho až v momentě, kdy ho neboural někdo další. Tak nevím, jak je to s rychlostí městské policie a jejich odtahovky.
Nicméně já bych ho tam taky přes noc nenechávala, než mít pak problémy…

tam šlo o něco jiného, už tam měl hodně lístečků ale nemohli ho odtáhnout protože nepřekážel v provozu, což se nedá říct v tomto případě :zed:

• Citovat
  • Upravit
38
21.9.17 18:20
@Doe_Jane píše:
no dobře ti tak, doufám že vysolíš tučnou pokutu ;)

většina z Vás je zde opravdu přející a hodná, no nic, již jsem se na radu zdejší pisatelky domluvila s městskou, že do rána je to v pohodě, takže té jediné opravdu děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová