Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý podvečer všem, právě jsme se vraceli s malým ze školky a při cestě nám auto chcíplo a už se nenastartovalo. Odstranila jsem ho v Praze na chodník, v málo frekventované ulici a dala trojúhelník s tím, že zítra zavolám odtahovku. Mohu to takto do rána nechat? Nebo mi to odtáhnou policajti a mám to raději nechat odtáhnout někam teď, ale nevím kam a zda vůbec ještě někdo někde je…
Děkuji za rady, ach, jo ![]()
@Krakon urcite ho tam nemuzes nechat stat. Odtahovky fungujou nonstop.
No otázka je, kde jsi ho vlastně nechala. Jestli fakt na chodník, tak už tam zcela určitě není už teď
Jak je to tam s parkováním?
Tak pro jistotu zavolejte na městskou policii a vysvetlete jim to. Já jsem kdysi řešila něco podobného. Akorát jsem stála v zákazu zastaveni ( dal už auto nedojelo). Něco jsem musela neodkladné vyřídit v práci a neměla čas hned řešit toto, tak jsem ho jen označila trojúhelníkem a zavolala měšťákům ze je auto nepojizdne, stoji tam a tam a odtah může byt nejdřív tehdy a tehdy. V pohodě. Jen si pak přijeli zkontrolovat jestli fakt auto v ten čas odtahujem.
To snad není možné toto
ženská bláznivá, měla jsi volat hned!
No je to na chodníku v kopci, na té straně parkování není, ale nikam jinam už nejelo a v kopci s ním manipulovat někam na druhou stranu fakt nešlo.
@Doe_Jane no tak hlavně že ty nejsi bláznivá, jen se ptám, ty jsi nikdy za svůj život neviděla někde stát auto s cedulkou, že má poruchu? Tak to jsi asi viděla málo…
@Krakon píše:
No je to na chodníku v kopci, na té straně parkování není, ale nikam jinam už nejelo a v kopci s ním manipulovat někam na druhou stranu fakt nešlo.
Tak to než zavoláš odtahovku, tak si tam běž zkontrolovat, jestli tam ještě vůbec je
A to spíš fakt co nejdřív no.
Teď zrovna týden stálo v Lahovicích na Strakonické v odstavném pruhu nepojízdné auto. Odtáhli ho až v momentě, kdy ho neboural někdo další. Tak nevím, jak je to s rychlostí městské policie a jejich odtahovky.
Nicméně já bych ho tam taky přes noc nenechávala, než mít pak problémy…
@ivašot. píše:
Teď zrovna týden stálo v Lahovicích na Strakonické v odstavném pruhu nepojízdné auto. Odtáhli ho až v momentě, kdy ho neboural někdo další. Tak nevím, jak je to s rychlostí městské policie a jejich odtahovky.
Nicméně já bych ho tam taky přes noc nenechávala, než mít pak problémy…
tam šlo o něco jiného, už tam měl hodně lístečků ale nemohli ho odtáhnout protože nepřekážel v provozu, což se nedá říct v tomto případě ![]()
@Doe_Jane píše:
no dobře ti tak, doufám že vysolíš tučnou pokutu
většina z Vás je zde opravdu přející a hodná, no nic, již jsem se na radu zdejší pisatelky domluvila s městskou, že do rána je to v pohodě, takže té jediné opravdu děkuji za pomoc.