Partnerova rodina je divná

Anonymní
20.9.17 20:50

partnerova rodina je divná

Partnerova rodina je dost zvláštní, žije pouze s otcem a sestrou, sestra se odstěhovala daleko a prakticky se nevídají, jeho otec na mě nepromluví, to samé jeho sestra. Přítele bych si ráda vzala, ale když si představím, že by jeho rodina byla na svatbě, ani se mi popravdě nechce, jsou hrozně divní, nepromluví na mě, na moje otázky případné ani neodpoví. Nevím, co si o tom mám myslet. S jiným příbuzenctvem se přítel nestýká, takže znám pouze jen jeho otce a sestru.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2116
20.9.17 20:59

A jak si to jejich chování vysvětluje partner? Předpokládám, že ten mluví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
20.9.17 21:09

A jak partner komunikuje se svou rodinou? Také se mezi sebou baví tak jako s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
20.9.17 21:11

Mezi sebou mluví normálně? ptala ses svého partnera proč na tebe nemluví? jako jestli proti tobě něco mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
20.9.17 21:11

Že by byli na svatbě, je to nejmenší. Spíš řeš, že se stanete příbuznými a budeš s nimi muset udržovat nějaké dlouhodobé vztahy, které vám budou zasahovat do rodiny, zvlášť pokud budete mít děti. Promluv si o tom s přítelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
20.9.17 21:12

A co na to všechno říká partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
20.9.17 21:38

Třeba jsou prostě takoví. Můj tchán je taky zvláštní povaha. Skoro se mnou nemluví, a když jsem u nich pár dní na návštěvě, tak je zavřený v pokoji a nevychází. Je to velký introvert. Taky jsem se bála, že mě nemá rád, ale prostě si člověk na jeho povahu musí zvyknout :) přítelova sestra je taky spíš introvertní, ale rozumíme si výborně :) bohužel žije daleko a nevídáme se často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
20.9.17 21:43

:lol: ta svatba mě fakt pobavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.17 21:51

Moje ex tchýně na mě za tři roky co jsem byla s jejím synem promluvila jednou, možná dvakrát. A to jsem u nich trávila hodně času. Nikdy mi nenabídla ani kafe nebo něco k snědku. Jediné co tak, že mi odpověděla na pozdrav při příchodu a odchodu. Ale třeba o andulku co jsem jí přitáhla domů se starala vzorně a to bylo samé Pepíčku ťuťuťu :D a až mi její syn narazil čelist a bok tak se prolomily ledy a prosila mě ať se k němu vrátím. Hold někteří lidé jsou prostě takový no. Hele rodina mého manžela taky stojí za prd, ale vzala jsem si jeho ne je. Pokud se máte rádi tak bych se nad tím povznesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.9.17 22:01

Já musím říct z vlastní zkušenosti, že obvykle si každý, ať chceme nebo nechceme, odnášíme chování z rodiny. Buď se tomu zvládneme vzepřít a skutečně být jiní a nebo v krizích sklouzáváme k tomu, na co jsme byli zvyklí. Takže moje otázka spíš zní - jak se chová partner, pokud na něco nesdílíte stejný názor? Protože pokud přestává mluvit, jako většina jeho rodiny (uznej, že je divné, že se s nikým nestýkají), pak je to asi problém docela zásadní a možná bych se zaměřila spíš na to. On nějak řeší, že se s tebou jeho otec nebaví? A jak se baví mezi sebou - komunikují spolu? A probírali jste, proč se s ostatní rodinou nestýká? Ač se to nezdá, tak tohle je pro vztah docela zásadní. Vidím to na sobě, vidím to na manželovi, oba prostě chtě nechtě přebíráme vzory své původní rodiny a občas je dost těžké to spolu vykomunikovat a to jsme spolu už skoro dvacet let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.17 23:04

Spolu jako rodina prakticky nemluví. Jen pár vět, ale jinak komunikace nulová, partner teda se sestrou docela komunikuje trochu, s otcem vůbec.

• Citovat
  • Upravit
20.9.17 23:39

Jak že nehovria s tebou?:D to je čo za blbosť?:D To ako tak môžu žiť? skôr asi si im neni po chuti, kedže neprehovoria, normálny človek prehovorí vždy s niekým, aj ked len pár viet. a najma s tym, kto mu je sympaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.17 23:47

@obsadenynick se mnou partner hovoří.

• Citovat
  • Upravit
5
21.9.17 00:51

Nic si z toho nedělej…můj tchán i tchyně jsou taky divní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.9.17 00:51

Nic si z toho nedělej…můj tchán i tchyně jsou taky divní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová