Neposedné děti 3 roky a 12 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1875
8.7.15 14:25

Zažívam si to samé :D. Malé jsou 4roky, vypadá jak andílek, každý říká jak je krásná a ty modrá kukadla apod. a já ji říkam malej terorista… Neposlouchá, odmlouvá, na všechno poslední slovo, běda jak není po jejim, řev a hysteráky… Už odpoledne mi tečou nervy a k tomu jsem teď těhotná. Domlouvání nepomáhá, ignorace jakbysmet( je schopná pul hodiny hučet jednu větu dokola) a když dostane na zadek tak se na mě otočí, usměje se a do očí mi řekne, že ji to nebolí a at toho necham :D… Zabírají snad jen tresty typu zaracha, sebrání tabletu… Opravdu závidím maminkám, které mají hodné děti, v září jde malá do školky tak doufam, že se uklidní :think: jinak opravdu v 7vzhuru a od te doby pusu nezavře, odpoledne nechodí spát, nechce, a v 8 ji uložím a do 10h ještě tak 4× přijde( čůrani, pusinky, tulení a znova a znova ukládat).. pokud usne odpoledne, je schopná jít spát az o pulnoci… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.7.15 14:29

@Ajvi89 taky mám 2 andílky :mrgreen: ale když se rozjedou, tak jsou nezastavitelní :-D
A se škoplkou - bude to horší, počítej s tím ;) vlastní zkušenost-začala být drzá, odmlouvá, zkouší lhát, hysterčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
8.7.15 14:32

@atominnka to mi ani neříkej :D. Jako já se divila, když paní ve školce oznámila, že mají 3měsíční zkušební dobu, kdy mohou kdykoli zavolat a říct, že si mam pro malou přijit, že se nechova tk jak by měla :D. tak s přítelem počítáme, že zavolají do týdne :D… Malá hysterči, odmlouvá, drzá také umí byt a lhát zkoušela, ale to jsme uz překonali, protože přítel je na to doslova alergický… Opravdu doufam, že tohle období(ktere trva už 2roky) skončí a opravdu se z ní stane hodná slečna.. naděje umírá poslední :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.7.15 14:36

@Ajvi89 to fakt??? já byla naopak uklidněna, že už měli tolik různých dětí, že si s malou určitě hravě poradí. Pár problémů bylo, ale nic vážného - jednou malá strkla kluka až padl, pak učitelkám zdrhla na vycházce na louku a nešla zpět :roll: ale jinak nic, jinakse tam chová ukázkově ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2781
9.7.15 22:37
@teepe píše: :D u nás to vbylo to samé - úplně nejhorší bylo období od 2 do 4 let, ale v e4 letech se to zlomilo a je to hodná holka co si dokáže hrát hodiny sama v pokojíčku :D ale jinak i jít na nákup byl očistec protože jsem furt musela utíkat a honit, ruku nechtěla, jít si sednout na kafe bylo nereálný a nikdo to nedokázal pochopit, že abych si objednala kafe a lítala kolem jak pometlo mě nelákalo :D

Proto prcek jezdí zásadně v nákupním vozíku. Jednou jsem to riskla a vzala ho na odrážedle do Tesca. Obchod jsem doslova proběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí