Neposedný kojenec

151
4.7.12 20:29

neposedný kojenec

Ahoj,
nemáte někod zkušenosti jak uklidnit neposedného 3,5 měsíčního kojence. Náš maličkej nevydrží chvíli v klidu, nenechá nás ani na chvilku si s ním sednout. Jakmile si s ním sednu hned začne breček a jakmile vstunu a začnu chodit a pohupovat tak je během sekundy v klidu. A bohužel ani žádnou hračkou nebo dudlíkem ho nejde zabavit tak abych aspoň chvilku mohla v klidu sedět. No a ježdění v kočárku bez křiku ani nemluvím a zatím ani nosítko ho moc nezaujalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
4.7.12 20:37

Jéje, jak já jsem šťastná za tu moji hodnou dcerku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.7.12 20:39

Lehátko? Jak se začne vrtět, tak se to pohupuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.7.12 20:43

Trpělivost. můj malej to měl taky. pořád potřebuje někam vidět. tohle je strašně pitomý období. objevuje svět, ale ještě pořádně nemá zájem o hračky. zkusila bych šátek to u nás docela zabralo a pak taky lehátko s hrazdičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
4.7.12 20:58

Mám doma to samé, jen řve, když je na rukách je klid. Šátek nenávidí, v lehátku ležet nebude, hračky jsou pase. Mamka mi jezdí pomáhat, bo opravdu moc toho neudělám. Spí max 2 hodiny denně, v noci se nebudí, tak se vyspím, ale ty dny jsou strašné, už mám někdy nervy, a nejradši bych ho poslala po vodě jako plaváčka :oops: asi budeš muset vydržet.

• Citovat
  • Upravit
19494
4.7.12 21:04

Ta hacka by se mu mohla libit, je to na peru a houpe se to do vsech stran, aji by ho to mohlo uspat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
4.7.12 21:29

Nic, přejde ho to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
4.7.12 21:30

Syn byl to samé, přešlo ho to, jakmile začal sám lézt… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
4.7.12 21:44

Manduca, babyvak, Hacka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.7.12 08:19

Manducu, houpací lehátko už jsme vyzkoušeli ale to prostě nemá rád, v lehátku vydrží asi tak 2 minuty a začne plakat. nejraději se v posledni době nosí tak že je otočený čelen dopředu, když ho otočíme při chování k sobě tak se začne vztekat vyjimka je když je unavenej. Blbý na tom je že se s ním ani nemůže chodit nikam na návštěnu když nevydrží být na rukách aniž by se s ním muselo pochodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.12 08:25

Ja v tomhle obdibi satkovala. Pak zacala sedet a bylo to lepsi, zato ted vsude leze a je to zase hruuuuuza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.7.12 13:01

My máme doma dečku s hrazdou s hračkami a malá je nadmíru spokojená. Hračky se pohupují a ona si za ně spokojeně tahá a bouchá do nich. Vydrží mi tam tak čtvrt až půl hodinky sama. Mluvím na ni, co právě dělám - třeba dávám prádlo do pračky a pod.. Ona ví, že jsem tam s ní. když začne fňukat, tak jdu za ní a chvilku si pohrajeme. někdy jí stačí, když vedle ní jen sedím (a popíjím si kafe :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
7.7.12 20:54

Nám pomohla hacka, půjčila nám ji kamarádka a když zabrala, měla jsem pocit, že ji musím mít. Koupili jsme ji ale ve chvíli, kdy to malou přešlo, neb začala pást koníčky a koukat po hračkách. Takže tu naši jsme nevyužili :lol: (zrovna ji jdu prodávat). Ale malá měla ráda kočárek, tak nevím, jak by to bylo u vás, když ho nesnese. Asi spíš Manduce, aby viděl ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí