Neposlušný Jorkšír

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jamova
9.2.12 15:41

Prosím o radu…máme ročního Jorkšírka :) :) dnes od rána nic nežral a ani nechce chodit.Jen leží a klepe se,jako by se bál.Ocásek má mezi nohama a hodně smutně kouká.Nevíte někdo?

• Citovat
  • Upravit
17565
9.2.12 16:15
jamova píše:
Prosím o radu…máme ročního Jorkšírka :) :) dnes od rána nic nežral a ani nechce chodit.Jen leží a klepe se,jako by se bál.Ocásek má mezi nohama a hodně smutně kouká.Nevíte někdo?

jeďte k veterináři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
9.2.12 16:16
jamova píše:
Prosím o radu…máme ročního Jorkšírka :) :) dnes od rána nic nežral a ani nechce chodit.Jen leží a klepe se,jako by se bál.Ocásek má mezi nohama a hodně smutně kouká.Nevíte někdo?

Určitě běžte k vetovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.3.12 11:43

Ahojky holky my máme taky jorkšíra :) zatím to sní jde celkem dobře.I výcvik zvládáme ale i tak sem se tu dočetla plno zajímavých věci a je fakt že bez přísného přístupu to u nich nejde.Občas si ze mě taky děl prdelky ale když se jí to přísně vysvětli tak to už pak neudělá.jen máme problém že když jdeme ven tak se mi vždy vyčůrá u dveří než se stačím oblíct a vynést jí ven zkoušela sem už snad všechno jediný co zabírá je že jí mám pořád v ruce a nepříjde do kontaktu se zemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
3.3.12 18:09

Lucík - já tohle teď mám se štěňatama, vstávám na venčení brzo ráno, dokud ještě spí, a chodím po špičkách a oblékám se nehlučně, abych je nevzbudila :-D Až když jsem obutá a zapínám si bundu, tak se ětšinou vzbudí, ale to už otvírám dveře a jdem ven :-)

Co říct tvojí feňuli Lehni nebo Sedni a musí zůstat sedět/ležet, dokud se neoblékneš? musíš ji dávat mlsíky, že hezky zůstává ležet, normálně z toho udělej cvičení odložení :-) Pak řekneš hodná, volno! a popadneš ji a šup ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.3.12 08:35

no tak sem tu mojí potvůrku asi přechválila v noci se nám pokakala na koberec :( dostala pořádnej vylágoš. A tedka se pořád drží u mě no snad sem to nepřehnala stým hubováním ale občas si i přes důraznou výchovu postavěj hlavu a je to v pytli. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jamova
9.3.12 10:42

chování po narkóze

Ahojky…tak jsem zase tady.Prosím Vás,včera večer náš milovaný roční jorkšírek dostal narkózu,jelikož mu operovali očíčka a trhali zoubek.Celou noc jsem ho hlídala a nechala spinkat.Ráno vstal a šel se napít,potom jsme šli jen ven na malou chvilku vyvenčit.Nyní mi leží na klíně a celý se třese.Byl se vykakat a ve stolici měl hlen a trochu krve.Je to ze stresu z narkozy,nebo musíme opět k vetovi?Děkuji

• Citovat
  • Upravit
jamova
9.3.12 10:46

Ahoj…ona Ti to také může dělat justem.Musíš na ní klidně a pomalu.Já třeba nikdy našeho jorkšírka neuhodila a od 5 týdnů chodil čůrat a kakat na plenu.Jsou to mazlíčci milovaní a je lepší na ně pomaličku a v klídku,nežli je bít,nebo nadávat.

• Citovat
  • Upravit
17565
9.3.12 11:28

Jamova - zavolej na veterinu a zeptej se jich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.3.12 14:27
Lucík91 píše:
no tak sem tu mojí potvůrku asi přechválila v noci se nám pokakala na koberec :( dostala pořádnej vylágoš. A tedka se pořád drží u mě no snad sem to nepřehnala stým hubováním ale občas si i přes důraznou výchovu postavěj hlavu a je to v pytli. :zed:

Tak jestli se pokadila v noci a vylágoš dostala až ráno, tak bys měla namlátit hlavně sama sobě :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.3.12 14:40

Lucie Sx zas tak hloupá nejsem abych malý dávala vylágoš ráno když si to už nepamatuje,dostala vyhubováno hnedka jak to udála protože jsme se probudily když skočila na zem což normálně neděla a proto jsme na to hnedka přišly a dostala vyhubováno zas tak blbá nejsem a o psech toho vím dost a hlavně jak se k nim chovat tak mě tu neovinuj jo laskavě !!!!! :| :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.3.12 10:13

Ahoj holky, tak jsem tady zase po nějaké doby s jorkšírkem, co čůral všude možně doma :-). Přestala jsem na něj řvát, klidným hlasem k němu mluvím, když se vyčůrá venku, chválím a pejsek přestal :lol: . Je zlatej, teď udělal loužičku po snad měsíci, ale takovou malinkou, to byl naschvál, že jsme si ho moc nevšímali, když jsme měli doma svatbu :lol: . Takže ledviny O.K., zdravý je, krásný a už i slušný a spořádaný pejsek, který miluje procházky s kočárkem a pečlivě miminko hlídá, jelikož panička při kojení dávala mlsky :lol: . Díky moc za rady, mějte se krásně a přeji hodně šťastných chvil s vašimi psími miláčky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jamova
23.3.12 09:35

Peggy65 jsem to říkala.. :D jsou to miláčkové.

• Citovat
  • Upravit
3
9.3.13 11:58

Moje řeč

@Peggy65 píše:
Ahoj holky, tak jsem tady zase po nějaké doby s jorkšírkem, co čůral všude možně doma :-). Přestala jsem na něj řvát, klidným hlasem k němu mluvím, když se vyčůrá venku, chválím a pejsek přestal :lol: . Je zlatej, teď udělal loužičku po snad měsíci, ale takovou malinkou, to byl naschvál, že jsme si ho moc nevšímali, když jsme měli doma svatbu :lol: . Takže ledviny O.K., zdravý je, krásný a už i slušný a spořádaný pejsek, který miluje procházky s kočárkem a pečlivě miminko hlídá, jelikož panička při kojení dávala mlsky :lol: . Díky moc za rady, mějte se krásně a přeji hodně šťastných chvil s vašimi psími miláčky :srdce:

My máme dvouletou fenku a na toaletě má vyhrazené místo s kočkolitem a papírovýmy utěrkami - takovou mělkou mísu. Říkáme tomu „hadr“ a naše Kikina ví, co to znamená, když se jí řekne, ať jde „na hadr“. Když tam udělá potřebu, tak jí chválíme, že je to „hodná holka“ a dostane nějakou tu granulku. A ona přesně ví, co má dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.3.13 17:00

Tak jsem tady po delší době, nechtěla jsem to zakřiknout… :lol: představte si, že jsme měli během roka a půl 12× antibiotika. Trpěli jsme na silné krvavé průjmy. tady jsme vystřídali všechny vety a tam nám dávali antibiotika a zase jen antibiotika…aniž by zjistili, proč. Podotýkám, že jsme celou dobu měli pouze ID granule. Naštvala jsem se a jeli jsme do Třeboně na kliniku, kde nám odebrali vzorek hovínka a poslali do Prahy. Měl kokcidie v takové míře, že to prý ještě neviděli. Nasadili léčbu na tři dny a nyní jsme v pohodě. Přibrali jsme půl kila. Chtěla jsem se tady s Váma podělit o radost :lol: ikdyž jsme poctivě odčervovali, na ty potvory to nepůsobí…bohužel. Již nikdy jinam, nežli do Třeboně nepůjdeme, neni vet jako vet. Mějte se všichni fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný