Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den
před několika dny nás opustil páníček, pes přestal žrát a začal zvracet a průjmovat. Po týdnu se vše upravilo, ale pejsek stále čeká u dveří a čeká na něj. Nevíte prosím, jak to ten drobeček chápe? Bere to jako zradu od pána, nebo prostě jen teskní? Jak dlouho to může trvat? Je mi ho moc líto, ale o to více se snažím dělat různé kravinky a mám ho celé dny jenom na klíně. Prosím poraďte mi…děkuji.
@jamova Jako zradu to nebere. Tak pes neuvažuje. Váš pes teskní a čeká, jestli se pán nevrátí. Chce to čas. Věnujte se mu.
P. S. Viděla jste film Hačiko, příběh psa?
@jamova Tam taky pes čekal na svého. Kolikrát to čtu i u útulkových psů, že čekali na pána, který zemřel. Časem se to určitě zlepší.
Ahoj, máme taky jorkšíra, má 3,5 měsíce. Za boha ho nemůžu naučit ani ke mně, nejhorší je když začne běhat kolem mě a nedá se chytit. Chtěl bych se zeptat jestli nemáte nějaké rady. Třeb když mám pamlsky jestli mu je ukazovat než splní povel, nebo když řeknu povel(třeba ke mně) a on neposlechne, kdy ho zopakovat.
Taky se doma dost počůrává a pokakává, přestože s ním chodíme ven dost. Snažíme se mu dát výrazně najevo, že je to špatně, ale zatím to nezabírá.
@dalib píše:
Ahoj, máme taky jorkšíra, má 3,5 měsíce. Za boha ho nemůžu naučit ani ke mně, nejhorší je když začne běhat kolem mě a nedá se chytit. Chtěl bych se zeptat jestli nemáte nějaké rady. Třeb když mám pamlsky jestli mu je ukazovat než splní povel, nebo když řeknu povel(třeba ke mně) a on neposlechne, kdy ho zopakovat.Taky se doma dost počůrává a pokakává, přestože s ním chodíme ven dost. Snažíme se mu dát výrazně najevo, že je to špatně, ale zatím to nezabírá.
Tenhle dotaz je myšlen vážně…?
Když ho budeš bušit za počůrání, tak se nediv, že k tobě nepřijde.
Dobrý den. potřebovala bych poradit. Mám fenku yokra teď bude mít čtyři měsíce, doma ji mám od 8týdnu. Ale máme problém kaka nám pod gauč a pod postel. Curat na plinecku se naučila asi po týdnu. A skoro se nestane že by se pocurala jinam něž na plenku. Ale to kakani je hrozný. Občas se vykaka i na plinecku a já ji moc pochalim atd.ale to se stane jen občas. Ven ještě nechodím. Prosím poraďte.
@Ajenka_mimi Taky jsem nechodila ven od začátku. A to byla ta chyba, mam rocniho psa a obcas mu to doma jeste „ujede“. ![]()
Mě to právě chovtelka i veterinářka zakazala. Kvůli neuplnemu očkování a hlavně ty mrazy.
@Ajenka_mimi píše:
Mě to právě chovtelka i veterinářka zakazala. Kvůli neuplnemu očkování a hlavně ty mrazy.
Vykašlala bych se na očkování i mrazy a chodila normálně ven. Socializace je důležitější a na to máš už nejvyšší čas, ne-li pozdě
. Vyměšování venku bude bonus.
@Lucie_Sx
Tak nakonec se to spravilo samo. Zacala kakat spis na plenku. Venku jsme byli cca na zacatku unora. A naucila se to hned, ani nee tyden. A ted se nestane ze by se pocurala nebo pokakala doma. Je to šikulka!!! ![]()
Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Máme téměř 4 měsíčního pejska jorkšíra, v poslední době mi začal okusovat nábytek a květiny
, koupila jsem sprej proti okusu a asi mu to nevadí a okusuje dál. Přitom má spoustu svých hraček. Dělá to převážně v noci a přes den když nejsme doma. Poradíte někdo jak na něj? Děkuji moc ![]()