Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak to jsou same dobre zpravy.
Preju rychlou rekonvalescenci a at mas brzy brisko!
Já jsem doma po 2 revizích, co mi dělali v uterý. Po první to bylo v pohodě probudila jsem se po 45 minutých a cítila se užasně. Podruhé jsem se probudila po 2 půl hodinách s naplastma na ruce. A nemam vubec tušení, co se stalo. Od té doby mě bolí celý člověk a sotva se hýbu. Doufám, že to skončí a za 6 týdnu se mužem snažit začít znova
@annaei držím palečky ať to dobře dopadne
já mám taky po dvou revizích, poslední 19.12. a teď čekám na menstruaci, na kontrole vše v pořádku a hned se můžeme začít snažit o další miminko..
to byly nějaký komplikace?? já se pokaždé vzbudila hned a cítila se dobře..
![]()
@aakaficko Já právě nevim ono to bylo v jeden den. Ráno první to bylo v pohodě pak jsem měla jít po obědě domu. Vstala jsem a ze mě toho vyteklo strašně moc a já sebou sekla.Pak mě hned vzali na ultrazvuk, kde zjistili, že tam zbyla placenta. Protože jsem k obědu měla jednu lžíci polévky chtěli to udělst ve spinalní anestezii to jsem jim řekla, že to psychicky nezvládnu. Nakonec jsem se jim tam složila tak, že mi tu celkou udělali. A netušim, proč jsem se vzbudila tak pozdě. Bylo mi strašně zle a vůbec to odpoledne a večer jsem se nedokázala zvednou.
Tohle se stalo v uterý včera jsem šla domu a pořád se nemužu moc hýbat.
@annaei aha no to je hrůza.. doufám, že ti bude líp a líp.. hodně odpočívej a nabírej síly
teplotu nemáš? břicho bolí?? ![]()
já byla na té druhé taky, že ve mně zůstalo něco - asi placenta, ale šla sem na ni až 5 týdnů po té první revizi.. ![]()
@aakaficko Právě nic jiného mi neni jenom mě bolí všechno, ale ne nějak moc. Já jsem docela vděčná, že to dlělali hned podruhé. I když si řikám, že to mají od začátku dělat s hysteroskopii a ne čekat, že se jim to snad povede.
@annaei jj to věřím, že seš ráda, že to dělali hned.. já si dávám druhé šestinedělí po sobě - na palici, ale hlavně že už je to teď o. k.
![]()
tak to je třeba tou anestezii
člověk je asi oslabenej, určitě bude den ode dne líp ![]()
@annaei jedna lzice polivky nic neni.Ja snedla vanocku a caj a museli mne uspat celou. Akutni cisar. A ani si snad neuvedomili, ze sem jedla!
@j-p Tak mě to řekla anestezioložka, že mi jí v žadnym případě nedá, což mě přišlo dost absurdní. Kor když to bylo 2 odpoledne a něco jsem pořádně jedla v 8 večer
@annaei no a prave ti to pisu.Ale oni museli takze to bylo jedno.Ja bych vykrvacela a mala se udusila. Takze zapomeli ze sem jedla.Ze bych se mohla udusit.
@j-p Tak u mě to chtěli zkusit v spinalní anestezii, protože nechtěli čekat. Už jsem ztratila hrozný množství krve teklo to ze mě strašně. A pak mamkrevní skupinu 0- a to jim nahání trochu strach
@annaei no kdyz jde o zivot tak te musi uspat co nejrychlej.Ja je prosila o spinal a to trva pry 10.minut nez to zacne ucinkovat a nam slo o zivot, takze rychle uspat!
@annaei no nastesti sem se vanockou nedusila
A prezili jsme obe! Tak se brzo uzdrav!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.