Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím o radu. Mám problém s nepravidelnou menstruací, s tím že ke dnešnímu dni jsem neměla dva měsíce menzes. Byla jsem na gynekologii, kde mi doktorka doporučila bylinnou léčbu, pro sjednocení. Antikoncepci brát nechci, tak se obracím sem, jestli má někdo zkušenosti s nějakými bylinnými přípravky, popř jak rychle vám to pomohlo atd. Moc děkuji ![]()
Ahojky.me pomohl Gynex.maji ho na eshopu v lekarnach tak za cca 400 kc-vydrzi tak pres mesic.chce to asi dlouhodobejsi uzivani.me pomohl az tak po 2 mesicich.za me doporucuju.me nepomahal kontryhel, ktery ti tu urcite holky doporuci.asi kazde telo vyzaduje neco jineho ![]()
Ja brala Gynex (vydrzel mi dyl pri 7 kapkach denne) a pila kontryhel
po revizi, MS krasne naskocila a byla pravidelna…ale kamosce cyklus Gynex srovnal, za pokus stoji, jsou to jen byliny ![]()
Taky doporučuji Gynex v kombinaci s kontryhelovým čajem, cyklus jak hodinky 28 dnů ![]()
Já užívám pupalkový olej, začala jsem s ním v létě, před vysazením antikoncepce a teď mám ms pravidelnou vždycky přesně na den
Zkus, třeba by ti taky pomohl ![]()
Určitě Gynex, měla jsem pak menstruaci na den přesně každý cyklus.
Moc vám všem děkuji
už mám objednaný gynex i kontryhelový čaj, tak uvidím ![]()
Já jsem měla Femigard - zabral cca po 2 měsících, ale pak jsem ho už i vysadila i cyklus zůstal na 28 dnech.