Nepravidelná menstruace - bylinná léčba

4
9.1.18 15:42

Nepravidelná menstruace - bylinná léčba

Ahoj, prosím o radu. Mám problém s nepravidelnou menstruací, s tím že ke dnešnímu dni jsem neměla dva měsíce menzes. Byla jsem na gynekologii, kde mi doktorka doporučila bylinnou léčbu, pro sjednocení. Antikoncepci brát nechci, tak se obracím sem, jestli má někdo zkušenosti s nějakými bylinnými přípravky, popř jak rychle vám to pomohlo atd. Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122
9.1.18 16:23

Ahojky.me pomohl Gynex.maji ho na eshopu v lekarnach tak za cca 400 kc-vydrzi tak pres mesic.chce to asi dlouhodobejsi uzivani.me pomohl az tak po 2 mesicich.za me doporucuju.me nepomahal kontryhel, ktery ti tu urcite holky doporuci.asi kazde telo vyzaduje neco jineho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.1.18 16:27

Ja brala Gynex (vydrzel mi dyl pri 7 kapkach denne) a pila kontryhel ;) po revizi, MS krasne naskocila a byla pravidelna…ale kamosce cyklus Gynex srovnal, za pokus stoji, jsou to jen byliny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
9.1.18 17:12

Taky doporučuji Gynex v kombinaci s kontryhelovým čajem, cyklus jak hodinky 28 dnů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
9.1.18 17:38

Já užívám pupalkový olej, začala jsem s ním v létě, před vysazením antikoncepce a teď mám ms pravidelnou vždycky přesně na den :) Zkus, třeba by ti taky pomohl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
9.1.18 19:19

Určitě Gynex, měla jsem pak menstruaci na den přesně každý cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.1.18 19:29

Moc vám všem děkuji :) už mám objednaný gynex i kontryhelový čaj, tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.1.18 23:15

Já jsem měla Femigard - zabral cca po 2 měsících, ale pak jsem ho už i vysadila i cyklus zůstal na 28 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí