Nepravidelná menstruace, snažíme se o miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
568
24.1.14 17:34

@nosdos V pondělí se na funkci orgametrilu zeptám mojí doktorky, je úžasná, hodně se zajímá o to, co pacientkám předepisuje nebo doporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
24.1.14 18:44

@Luci1986 jsi moc hodná, děkuji, určitě budu moc ráda za další názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
27.1.14 11:18

@nosdos Ahoj, tak orgamentril opravdu brání ovulaci, dnes jsem se ptala. Na obhajobu toho doktora mě napadá jen to, jestli jsi mu to dostatečně důrazně řekla, že chceš otěhtnět. prý se org. používá na srovnání cyklu, v případě že žena neusiluje o otěhotnění. Tak si to s ním ještě prober :nevim: nebo prostě rovnou řekni, že org. nechceš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.1.14 11:48

Ahoj holky, chci se zeptat, za jak dlouho vám přišla menstruaci po píchnutí agulutinu? máte s tím někdo zkušenosti? Dneska ráno jsem dostala menzes. Děložní sliznici mám 7mm, a bolí mě břicho a jsem nafouklá šíleně. Doktorka říká, že to přijde do 14 dnů což je strop, ale minule jsem to dostala do týdne. Máte zkušenosti? Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
27.1.14 16:30

@Luci1986
Moc děkuji za informace a já naivně věřila mému gynekologovi, protože obzvlášť jsem ho upozorňovala, že chci miminko a on mě ujisťoval, že je to ok, že to beru až po ovulaci, takže to nemá na ni vliv. Tak teď už vážně nechápu. No stejně jsem se už rozhodla, že to brát nebudu. Takže nový měsíc bez ORGAMETRILU a uvidíme, zda už mám tedy srovnaný cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
27.1.14 16:31

@tyna.tyna
To je hrozně individuální. Já měla agolutin 2×. Poprvé jsem to dostala asi do týdne a podruhé jsem čekala asi 20 dní, takže si myslím, že jsi v „normě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
28.1.14 07:22

Dobré ráno holky, můžu se ještě zeptat, jestli pomáhá ten kortyhel? na podporu menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.1.14 15:49

Ahojte děvčata. Potřebovala bych poradit a asi i povzbudit :).Od jara pracujeme na miminku. Bohužel v Srpnu jsem prodělala zamlklé těhotenství, v 8tt jsem musela jít na revizi. :,( Začít znovu jsme se mohli za tři měsíce. Jenže můj cyklus se totálně rozhodil, musela jsem jít na injekce, protože jsem to vůbec nedostala, teď to konečně začíná zase šlapat a po druhé jsem to už dostala bez podpory hormonů, jenže… Vůbec nemám páru kdy mám ovulaci. Dnes jsem nakoupila ovulační testy a vzhůru do toho :) Jsem dnes 14 den po menstruaci a jeden test jsem si už rovnou udělala. Ukázala se slabá druhá čárka. Nikde jsem se nedočetla, jestli to znamená, že se ovulace teprve blíží a nebo jestli už je po ní. Jen, že je test negativní. Vím, že to budu mít komplikovaný, tím že mám každý cyklus jinak, ale třeba máte někdo podobné zkušenosti. Jsem začátečník v testování a nevím jestli tomu mám věřit. Chtěla bych otěhotnět co nejdřív a vzhledem k to mu co se mi stalo jsem hrozně nedočkavá. :mrgreen: Kolem mě kamarádky rodí a vozí miminka a já jen tiše závidím :,( V červnu oslavím 30 a mám z toho hrůzu, doufala jsem že do třiceti stihnu být maminka… Za všechny odpovědi a rady děkuji Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.1.14 15:56

@sjůzn2 Ahoj, hlavně radím jednu věc - jestli máš cykly rozhozené, tak raději nepoužívej ovulační testy, stálo by tě to majlant. Zkus měřit bazální teplotu, ta spolehlivě ukáže, jestli ovulace v cyklu je. U ovulačních testů je taky prý důležité, aby se přesně dodržel postup testování, na někoho dokonce prý nefungují a opravdu je to podle mě výkřik do tmy v případě, že se u ženy objevují sem tam i cykly bez ovulace.
Zkoušela jsi doplnit vitamíny?, hodně se teď doporučuje gynex nebo nosifol (snad to nekomolím).
30 není zas tak vysoký věk, nevěš hlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
28.1.14 16:30

@sjůzn2
My s přítelem pracujeme na miminku rok, protože já zase měla rozhozené cykly dlouholetým užíváním antikoncepce (15 let). V dubnu mi bude 32 a taky už bych moc chtěla a říká se, že čím víc to chceš, tak tím to na truc bude trvat. Já užívám kyselinu listovou a Femigard. Teď od ledna jsem si začala i měřit BT, ale i už zkoumám další metody, a to polohu DČ a hlen. No uvdime, co a zda nastane tento měsíc. Držím ti pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.1.14 16:39

A ještě doplním, že pokud jste některá z brna nebo okolí, tak v Brně ve sdružení CENAP pracuje Dr. Lázničková, která má velmi bohaté zkušenosti s poradenstvím k měření bazální teploty, konkrétně v rámci symtotermální metody (teplota+sledování hlenu nebo teplota + sledování polohy děl. čípku) a obecně se zabývá zlepšováním plodnosti přirozenými metodami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HejTereza
21.6.16 18:17

Mam stejny problem, je mi 21 let a antikoncepci jsem pouzivala jen rok a v lednu jsem vysadila od te doby to mam nasledovne: (pocatek menstuace)
17.2
18.3
20.4
17.5
21.6
Neni v tom zadna pravidelnost a miminko nikde. Uz jsem takova…ne zoufala spis bez sance. Myslela jsem ze to jde snaz… :? Snad se povede az na dovce u toho more bych snad mohla vypnout.

• Citovat
  • Upravit
HejTereza
21.6.16 18:21

Jinak co jsem slyšela, kys listova se bere az v tehotenstvi, nepodporuje otehotneni..

• Citovat
  • Upravit
568
21.6.16 21:00

@HejTereza Ahoj, jejda to nemáš nepravidelný, 27 až 35 dní, takový rozdíl je ještě v normě:) kyselinu listovou je dobré brát před otěhotněním pro budoucí zdraví miminka. Taky se teda málo ví o tom, že antikoncepce brání vstřebávání kys. listové (a dalším potřebným látkám, prvkům), i proto není vhodné otěhotnět hned po vysazení.
Jestli tě zajímá měření teploty tak napiš do vzkazů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.12.17 16:00

Dobrý den, také mám dotaz mám předepsaný od doktora Gynprodyl (mám ho brát 2× denně, beru ho protože to už od března zničeho nic nedostávám)…ale můj dotaz je 14 den cyklu jsem začala špinit (gynprodyl mám brát 15-25den cyklu)a špinim ještě teď, ale mám i bolesti v podbřišku jako při MS…snažíme se o miminko, tak nevím co to může být jestli zahnízdění nebo co, teĎ špiním už 6 den a gynprodyl stále beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí