Nepravidelná menstruace, snažíme se o miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
5.1.14 12:59

@Kyana Tak důležité je, jestli máš ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.1.14 13:04

@Jannys Snad to nebude velký problém, když už jsi jednou otěhotněla, přijde to i po druhé ;) u toho prvního jsi nějak počítala plodné dny a celkově sledovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30303
5.1.14 13:05

@Kyana přesně tak, záleží na ovulaci. Já mívám bez HA cykly 40 -45 dní, což je nejen nepravidelné, ale i dlouhé cykly. Ale naštěstí i při takových cyklech normálně ovuluju a otěhotněla jsem dvakrát druhý cyklus, potřetí třetí cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
5.1.14 13:06

@Kyana A tak sledovala jsem s evíce, ale asi i více než jsem měla, takže otěhotnět nešlo. Pak jsem na to nemyslela, protože je to ta nejdůležitější věc na celém „procesu“ se na to moc nesoustředit no a bylo zaděláno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.1.14 13:10

@Aspera cykly mám taky dlouhé, nepravidelně kolem 50 dní. Nejsem si jistá zda ovulaci 100% poznám podle sledování těla, proto chci začít měřit BT, ikdyž jsem se o to už pokoušela, ale dlouhodobě jsem nevydržela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.1.14 13:11

Já jsem po vysazení antikoncepce po 8 letech neměla MS vůbec 3 roky a bohužel ani ovulaci. Zkoušela jsem hormony, čajíčky a nakonec pomohlo se na to všechno vykašlat a za nedlouho cyklus naskočil a přestože velmi nepravidelně (tak 50 denní),tak jsem do půl roku otěhotněla. O druhé jsme se začali snažit hned v roce malého, jak jsem přestala kojit, MS taky velmi nepravidelná, ale otěhotněla jsem za 9 měsíců, což považuju za velký úspěch. Zkoušela jsem i ovulační testy a podařilo se hned, jak jsem zjistila, že mám ovulaci a s manželem jsme se snažili i dvakrát denně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30303
5.1.14 13:12

@Kyana já jsem jí na sobě naštěstí poznala i bez měření. Jinak měřit teplotu jsem taky zkoušela, ale nějak mi to nefungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
5.1.14 13:12

Ahoj holky, snad vás trošku povzbudím :) HA jsem vysadila loni na konci srpna, s tím, že měsíc počkáme a od října se začneme snažit. Taky jsem se hned cítila těhotná a byla přesvědčená, že určitě jsem už po pár dnech, samozřejmě, že jsem nebyla. Po jedné kontrole u Dr., kdy mojí Dr. zastupovala jedna stará bába, mi bylo sděleno, že nikdy neotěhotním.. Špatná sliznice, nepravidelná ms.. V tu chvíli se mi zhroutil celý svět.. Doma jsem pátrala na netu a ještě ten den jsem si nasadila kontryhelový čaj, nosifol a gynex. Samozřejmě po domluvě s MOJÍ Dr. Zkrátím to, jeden, jediný cyklus jsem tohle užívala a 11.12.2013, kdy jsem to měla dostat jsem místo tamponu použila těhotenský test, na kterém na mě vykoukly IHNED //. :srdce: :* Jaké překvapení :) Dnes jsem 7+4tt, zítra jdu na ko. Takže holky, neztrácejte naději a zkuste to třeba taky :palec: Držím všem palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.1.14 13:19

@Jannys někdy je ale těžký na to nemyslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.1.14 13:24

@IvčaL tak to je krásný, jak to dobře dopadlo. Nemít ms 3 roky vůbec, to už by kde kdo asi přestal mít víru v to, že by se mohlo jednou zadařit. Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.1.14 13:25

@Barborkaa26 důkaz, že i lékaři jsou na přírodu krátký :) ještě že to dopadlo dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
5.1.14 13:29

@Kyana Doktoři mi taky říkali, že to nejspíš normálně nepůjde, už jsme chodili i na vyšetření do CARu, manžel do toho nic moc spermiogram, ale měli jsme štěstí a zadařilo se. Psychika je v tomhle opravdu na prvním místě, takže jsme do toho rekonstruovali byt, chodili hodně do společnosti, užívali jsem si jak se dalo, abychom na to moc nemysleli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
5.1.14 13:36

@Kyana ano, i tak se to dá brát :) chtěla jsem vás povzbudit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.1.14 13:52

Je zvláštní jak psychika dokáže ovlivnit tolik věcí v našich životech. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
5.1.14 16:41

@Jannys 21 až 35 dní je úplně v pohodě, a když je v cyklu ovulace tak i delší cyklus nevadí. Já mívám 32 až 40, když mám ovu a když ne tak šíleně dlouhý. Ale nemá se prý na ms čekat dýl jak 8 týdnů, aby nepřerostla děložní sliznice.
@IvčaL 3 roky je fakt drsná doba 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital