Nepřibírá – v 10 měsících 7,2 kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
4.3.11 19:58

Katka má v roce 8 kg. Do 4 m špatně přibírala, pak do 11 v pohodě, krásně, dr si chválila a mezi 11 a 12 m přibrala 50 g.

Jí normálně. někdy víc, někdy míň, někdy oběd nechce vůbec - když zlobí zuby. Teď to v úterý nechci vidět. Má jít na převážení a očkování. prořezala se horní jednička a prořezává se druhý a bylo to 14 dní bez oběda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.3.11 20:02
lumáťa píše:
Když já to potřebuju vidět takto, asi profesionální deformace :mrgreen: ha ha:

7:00 mlíčko
10:00 ovocná svačinka
13:00 masozelenina
16:00 mlíčko (od 7.měsíce bez problémů bílý jogurt Holandia)
19:00 mlíčko (kaše, zatím nejl. rýžovou, později obilné)

To je "ideální jídelníček, plně dostačující dětem do 1roku.

:mavam:

Moje Katka :

7-8 240 ml UM
9-10 namazané pečivo
12-13 masozelenina - domácí
15-16 přesnídávka nebo jogurt Hollandia
18-19 240 husté Kaše ve flašce - a jde spát
a když si vyžádá, v noci 240 ml UM

Taky nevím kdy bych co přidala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
4.3.11 20:03

Markit u nás to bylo teď taky tak. Jak lezou zuby nebo je nemocná tak je to v čoudu. To nejí celý dopoledne, oběd tak dvě tři lžičky a pak odpoledne je to lepší ale taky bída. Mívá záněty průdušek a to pak nejí skoro vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.3.11 20:07
PETRUCHA píše:
Markit u nás to bylo teď taky tak. Jak lezou zuby nebo je nemocná tak je to v čoudu. To nejí celý dopoledne, oběd tak dvě tři lžičky a pak odpoledne je to lepší ale taky bída. Mívá záněty průdušek a to pak nejí skoro vůbec.

Máme to přesně tak :mrgreen: všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.3.11 20:09

já tu tabulku u toho očkováku fakt nemam..... :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
4.3.11 20:19

To je divný :think: Takže váží v 10. měsících 7,2kg a měří 73cm? Se ti tam mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
4.3.11 20:21
RyBANA píše:
EvaG píše:
RyBANA píše:
Nevím jestli to tu někdo psal, ale nám se teď stalo, že Darek přestal přibývat a bylo to tím, že víc pil čaj na úkor jídla…

Vypil taky ty dva litry bez problémů (což taky prý není moc dobře) na jeho váhu by měl vypít max litr a půl dle mudry…

Tak jsem začala dávat častěji jídlo a je fakt, že čaj už tolik nechce a jí rozhodně líp a víc :nevim:

Příspěvek upraven 04.03.11 v 19:30
nám to nepomohlo začala se vztekat, když nedostala napít, mě doktorka říkala, že se neda nic dělat.

No ona je to docela zátěž na ledviny, takový množství čaje…prý :nevim: a to má Darek o víc jak kg víc než dcerka zakladatelky… :think:

Jako dá se dělat, on se taky vztekal - což dělá vždy, když není po jeho :lol: ale prostě si musel zvyknout a když se pořádně napere, tak na čaj už není ani místo :lol:

až na to , že já malé nedávám čaj, ale čistou vodu. V 10.měsích měla propadlo fontanelu, byla dehydrovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.3.11 20:24

hele já myslím, že je jedno jestli je to čaj nebo voda…každopádně to není úplně nejlepší dávat pít moc, to jak se to dělá u dětí dehydrovaných netuším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.3.11 20:24
Markit.Hl píše:
lumáťa píše:
Když já to potřebuju vidět takto, asi profesionální deformace :mrgreen: ha ha:

7:00 mlíčko
10:00 ovocná svačinka
13:00 masozelenina
16:00 mlíčko (od 7.měsíce bez problémů bílý jogurt Holandia)
19:00 mlíčko (kaše, zatím nejl. rýžovou, později obilné)

To je "ideální jídelníček, plně dostačující dětem do 1roku.

Moje Katka :

7-8 240 ml UM
9-10 namazané pečivo
12-13 masozelenina - domácí
15-16 přesnídávka nebo jogurt Hollandia
18-19 240 husté Kaše ve flašce - a jde spát
a když si vyžádá, v noci 240 ml UM

Taky nevím kdy bych co přidala

Tý jo, tak to jste šikulky :-D To máte ideální :potlesk: My ostatní se tomu snažíme jen přiblížit ! :-D
A taky to máme tak - hustá kaše do flašky :-D jako součást večerního rituálu. V noci už nedávám (roční 14kg mimi má z čeho trávit), ale dřív okolo půlnoci 210ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
4.3.11 20:27
RyBANA píše:
hele já myslím, že je jedno jestli je to čaj nebo voda…každopádně to není úplně nejlepší dávat pít moc, to jak se to dělá u dětí dehydrovaných netuším :wink:

mě na to doktorka neřekla nic, tak to neřeším. Abych ji zase cpala jídlem a dělala z ní kuličku tak to bych nerada. Pila mě vždy hodně, kromě těch 10 měsíců, testy má v pořádku, dokonce má tuhou stolici, takže pít musí. Nemám ji v pití omezovat tak to nedělám. Na noc a večer nepije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.3.11 20:29

vidíš to, já musím cpát, páč nepřibírá a hubne právě na úkor toho pití…proto píšu zakladatelce, že i tím to může být

ne abych se tady s tebou hádala jak to má nebo nemá být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
4.3.11 20:33
RyBANA píše:
vidíš to, já musím cpát, páč nepřibírá a hubne právě na úkor toho pití…proto píšu zakladatelce, že i tím to může býtne abych se tady s tebou hádala jak to má nebo nemá být :-)

Ne v pohodě, malá mě taky nepřibírá, ve 2,5 letech má 11kg, porodní váhu měla2600g. My to tenkrát v 1,5 řešili s doktorkou jeslti ji ubrat pití a raději ji dávat jíst. Malá chodí kakat každý den a to se divila i doktorka kolik toho vykaká a jakou má stolici. Zatím jsem ji to tak nechali ted konečně začala trochu papat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.3.11 20:33
PETRUCHA píše:
To je divný :think: Takže váží v 10. měsících 7,2kg a měří 73cm? Se ti tam mrknu.

jj přesně…
nemam jí tam ani jsem to nikde nemohla vygooglit… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
4.3.11 20:35
mona.k.79 píše:
PETRUCHA píše:
To je divný :think: Takže váží v 10. měsících 7,2kg a měří 73cm? Se ti tam mrknu.
jj přesně…
nemam jí tam ani jsem to nikde nemohla vygooglit… :-(

já ji tam taky nemám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.3.11 20:46
mona.k.79 píše:
kolozubka píše:
Vařit jsi malé nezkoušela?
hele fakt jsem zkoušela úplně všechno.. ale jí víc chutnaj ty kupovaný přesnídávky noo..

Hele no tak to jo no :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky