Nepřijali nás do MS

411
7.6.24 16:26

Nepřijali nás do MS

Chci se zeptat, nevzali nás do MS, synovi budou tři až na konci září.. Jak zařídit to, aby ho do školky přijali? Či ho vzali, ale mě přijde dopis v tom, že může nastoupit ve věku tři let..? Chtěla jsem ho dát do společné třídy s dcerou, je hodně na ni fixovani a to nemluvím o mě.. Proto by mi pomohlo, kdyby byly spolu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32124
7.6.24 16:51

No nezařídíš to nijak, pokud není místo. Je možné, že nenastoupí všechny děti a místo se uvolní. To budeš muset zjistit až v září. A papír už o přijetí nebo nepřijetí máš? Nebo je to vyvěšené ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
7.6.24 16:57

Zaridit ne, jde se odvolat a doufat, ze ho vemou v pripade uvolneni mista. Doporucuji kontaktovat skolku pak ke konci prazdnin, budou vedet, zda se jim neco uvolnilo a pripomenes se…
Nam takhle vzali obe deti, nemame spadovou skolku a jedno nebylo v radnem terminu prijate vubec a druhe do hodne vzdalene skolky, na konci prazdnin se povedl presun do nejblizsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
7.6.24 17:01

Došla bych za ředitelkou kolikáté dítě bylo pod čarou a jak to vidí ona. A řekla bych, že mám zájem. To místo se může uvolnit kdykoli. Místo si nijak nezařídíš. No a pak bych hledala soukromou školku, pokud musíš do zaměstnání.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
7.6.24 17:02

Jinak tedy jsem myslela, že přijímají děti ne i rodiče :)

• Citovat
  • Upravit
21847
7.6.24 17:02

Nabidni školce větší sponzorský dar, než rodiče ostatních nepřijatych děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
7.6.24 17:03

Ja mám letos nepřijaté dítě v nespádové školce ( věk 3,5 let ). Neudělám s tím nic. Budu další rok platit soukromou.

• Citovat
  • Upravit
411
7.6.24 17:09

@Monchichik nemám, jen ve školce, nenašla jsem naše číslo o přijetí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
7.6.24 17:31

@LuciiLucie papír o nepřijetí by ti měl dorazit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16286
7.6.24 17:54
@LuciiLucie píše: Více

Jak píšou holky. Jednak jde do školky dítě, ne vy oba 8o Druhak každopádně napsat třeba odvolání, jinak pokud se místo neuvolní, nenaděláš nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10979
7.6.24 18:31

@LuciiLucie a co bys se mělo dít, aby ti bylo vyhověno? Myslíš, že jsi jediná?

Každopádně nejsi první ani poslední, taky nemáme děti na stejné ZŠ, takže oser dalších 8 let, ale jsou horší věci.

Ještě k té závislosti syna na dceři.
Není špatné, když si každý začne hledat svou identitu a sociální bublinu.
Vím jak nekdy starší dceři vadilo, když měli někde něco společného. Mladší se na ní pověsila a už nepustila. Starší chtěla mít svůj prostor a bavit se i s někým jiným.
Dyť se vidí celé dny doma.

To s ní bude chodit i na rande?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
7.6.24 18:40
@LuciiLucie píše: Více

Takže Ty vlastně nevíš, jestli ho přijali, když To nic nepřišlo a nevíš číslo? Tak se zeptej ve školce, když tam chodíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
7.6.24 19:37
@Dadda8 píše: Více

Já bych řekla, že tím zakladatelka myslí, že nenašla jeho číslo na seznamu přijatých.

@LuciiLucie Nezařídíš to nijak, nárok mají děti, které dovrší 3 roky před začátkem školního roku (do spádové MŠ). Takže ti zbývá buď doufat, že se uvolní místo nebo soukromá školka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5703
7.6.24 20:09

U nás bys byla naprosto bez šance. Kritérium 3 roky k 31.8., takže září bez úspěchu. Nedostaly se ani starší děti, půlka května poslední…U nás tedy max platit soukromou školku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
7.6.24 20:23
@Lil Kitkatt píše: Více

je to jak kde, vnuk, velké město, říjnový a dostal se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí