Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý večer. Sbírala jsem odvahu sem napsat s tímto problémem delší dobu, ale doufám, že mi zde někdo poradí, popř. mě uklidní. Cca týden po menstruaci jsem z ničeho nic začala mít velmi nepříjemný pocit v prsou. Nejprve jsem pociťovala v pravém, nyní i v levém. Nevím, jak přesně popsat…prsa jsou citlivá, někdy až do podpaží, bolestivá, pocit jako by pálení až brnění - jako by byla kůže odřená, ale není. Pocit připomíná bolest prsou na začátku těhotenství, ale test mám negativní. Zkoušela jsem měnit podprsenky, úplně vysléct, ale problém neustal. Prohmatávala jsem se a žádnou bulku nenašla. Trápí mě to po celý den, cca už 5 dnů, tak už jsem z toho trochu nervózní. Snažila jsem se objednat k dr na ultrazvuk prsu, ale telefon několik dnů nebere, takže asi dovolenka. Poradil by mi někdo co by to mohlo být? Děkuji
Gynekolog utz prsu nedela. Najdi jsi specializovana centra (v praze napr breast unit)
Nemas to spis od zad?
Ano já se snažím objednat na mammární ambulanci. Právě tam se nemohu dovolat. Bolí mě často krční páteř, ale že by se to promítlo až do prsou?
@Ajinac jj casto boli prsa od zad, ale na sono si pro klid v dusi zajdi