Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
milé dámy, mám na Vás dotaz.
V úterý 31.8. jsem posílala obyčejný dopis do města vzdáleného 30 km. Dneska jsem se dozvěděla, že dopis nepřišel. Mám strach, že se ztratil.
Myslíte, že to může dojít až po neděli, a nebo už nemám spoléhat?
Moc Vám děkuji za vysvětlení.
Přeji příjemný zbytek dne.
@nototo píše:
Posílala jsi ho doporučeně? Máš podací lístek?
To asi nemá, když posílala obyčejně. Jinak by si stav překontrolovala na cpost přes podací číslo.
@Mia2020 Obyčejný dopis obvykle dojde do dvou dnů, tzn. max třetí pracovní den od podání. Maximálně to vidím na pondělí, reklamovat nelze.
@Mia2020 jo, naposledy mi šel dopis týden. takže po víkendu ještě šance je.
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
V úterý 31.8. jsem posílala obyčejný dopis do města vzdáleného 30 km. Dneska jsem se dozvěděla, že dopis nepřišel. Mám strach, že se ztratil.
Já jsem kdysi poslala dopis 40 km daleko, známé došel až za týden.
Doporučený dopis mi teď doručování třetí den od podání do trosku vzdalenejsiho místa a druhý den od podání v rámci stejného města. Takže bych neztrácela nadeji
@Realityismore píše:
To asi nemá, když posílala obyčejně. Jinak by si stav překontrolovala na cpost přes podací číslo.@Mia2020 Obyčejný dopis obvykle dojde do dvou dnů, tzn. max třetí pracovní den od podání. Maximálně to vidím na pondělí, reklamovat nelze.
nojo jsem nepozorná, noo ![]()
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
Ceska posta? Nojo mne sel jednou dopis z Hk dp Pha 14 dni..
Ja ted posílala epohlednici, kde garantují doručení druhy den. Došla druhý týden… Takze bych ještě čekala ![]()
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
Pokud jsi to neposílala jako D+1, ale úplně obyčejně, tak to pošta doručí, až bude mít čas. Takže klidně to může přijít až příští týden.
@nozu píše:
Pokud jsi to neposílala jako D+1, ale úplně obyčejně, tak to pošta doručí, až bude mít čas. Takže klidně to může přijít až příští týden.
no, ten, co mi šel týden, byl taky D+1 ![]()
Ztratit se nemusel, pošta doručuje dvoucestnou „rychlostí“, máš to obyčejně, takže klidně týden, doručení po-úterý je možné…
pokud do středy nedorazí, šance se výrazně snižuje - jejich služby jsou šílené, divím se, že tam ještě někdo chodí…zlatá Zásilkovna,.
@sagina píše:
no, ten, co mi šel týden, byl taky D+1
Proto posílám zásadně doporučeně v režimu D+1. To fakt vždy dojde do dvou dnů. Jen to stojí majlant…
Dobrý den,
milé dámy, chci Vám říct, že dopis konečně dorazil ![]()