Babiš mladší - na čí straně jste?

7205
3.9.21 09:43

Babiš mladší

Možná dostanu sodu, za tuhle diskuzi. Přesto…Možná jste zaznamenali, jak včera narušil syn Babiše jeho volební propagaci. Klidně se tu přiznám, že jsem volička ANO :D Zajímal by mě váš názor na to, co mu včera jeho syn vyvedl :think: a na čí straně jste? mimochodem, jeho syn je opravdu fešák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
871
3.9.21 09:44

@GabinkaCh On a hezkej? (Holky z porcelanu) Ty máš opravdu divný vkus. Možná o pár kilo lehčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
3.9.21 09:54

Osklivej a očividně nemocnej chlap - Babis mladší.

• Citovat
  • Upravit
1709
3.9.21 09:56

Na hlavu jsou oba dva. Jde vidět že jsou rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41152
3.9.21 09:57
@GabinkaCh píše:
Možná dostanu sodu, za tuhle diskuzi. Přesto…Možná jste zaznamenali, jak včera narušil syn Babiše jeho volební propagaci. Klidně se tu přiznám, že jsem volička ANO :D Zajímal by mě váš názor na to, co mu včera jeho syn vyvedl :think: a na čí straně jste? mimochodem, jeho syn je opravdu fešák :lol:

asi bude něco shnilého ve státě Dánském :think: ale jinak je mi toho kluka celkem líto, evidentně se za peníze vše koupit nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.9.21 10:02
@mackA159 píše:
Osklivej a očividně nemocnej chlap - Babis mladší.

Mě se líbí. Trochu ale přibral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13205
3.9.21 10:04

Vlastně mi je ho líto… Myslím synátora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15839
3.9.21 10:06
@GabinkaCh píše:
Možná dostanu sodu, za tuhle diskuzi. Přesto…Možná jste zaznamenali, jak včera narušil syn Babiše jeho volební propagaci. Klidně se tu přiznám, že jsem volička ANO :D Zajímal by mě váš názor na to, co mu včera jeho syn vyvedl :think: a na čí straně jste? mimochodem, jeho syn je opravdu fešák :lol:

Tvl holka, ty máš hodně divný vkus jak na chlapy, tak i na politiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.9.21 10:07

Já ještě nepotkala voliče ANo tak díky za otevření obzorů. Pěknej mi nepřijde ani trochu. Babiš starší je podle mě úplnej deprivant a mladší těžko říct. Poklud bych si měla striktně vybrat komu věřit přikláním se k mladšímu.

• Citovat
  • Upravit
7205
3.9.21 10:07
@Zumpa píše:
Tvl holka, ty máš hodně divný vkus jak na chlapy, tak i na politiku :mrgreen:
:mrgreen: já jsem celá divná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
3.9.21 10:15

O vztazich v rodine mam jine predstavy. A bylo by asi jedno kdo by rodice byli. Syn o sobe dava nevhodne vedet a potvrzuje tim, ze neco je nekde spatne. Kdo normalni by se musel v tv nova obhajovat, ze je normalni…
A s lidmi spojenymi s ceskym snem bych radeji nemela spolecny ani stat ve kterem ziji. Ale tak kdyz sli na polivku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
3.9.21 10:18

Mě jsou putna oba dva, i s paničkou a jejím floristou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
3.9.21 10:19

Vzhled nehodnotim, na tom u chlapu moc nesejde. Ale ocividne ba bem zanechala „vychova“ jeho fotrika tezko napravitelne stopy :roll:. Geny jsou samozrejme dalsi vec…v tomto pripade to dobre dopadnout ani nemohlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
3.9.21 10:21

Teda tak to je bizar, prý hezký 🙆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
3.9.21 10:22

@mackA159 a taticek ti prijde hezkej a v pohode? :lol: :P