Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná dostanu sodu, za tuhle diskuzi. Přesto…Možná jste zaznamenali, jak včera narušil syn Babiše jeho volební propagaci. Klidně se tu přiznám, že jsem volička ANO
Zajímal by mě váš názor na to, co mu včera jeho syn vyvedl
a na čí straně jste? mimochodem, jeho syn je opravdu fešák ![]()
@GabinkaCh On a hezkej? (Holky z porcelanu) Ty máš opravdu divný vkus. Možná o pár kilo lehčí
@GabinkaCh píše:
Možná dostanu sodu, za tuhle diskuzi. Přesto…Možná jste zaznamenali, jak včera narušil syn Babiše jeho volební propagaci. Klidně se tu přiznám, že jsem volička ANOZajímal by mě váš názor na to, co mu včera jeho syn vyvedl
a na čí straně jste? mimochodem, jeho syn je opravdu fešák
asi bude něco shnilého ve státě Dánském
ale jinak je mi toho kluka celkem líto, evidentně se za peníze vše koupit nedá…
@mackA159 píše:
Osklivej a očividně nemocnej chlap - Babis mladší.
Mě se líbí. Trochu ale přibral
@GabinkaCh píše:
Možná dostanu sodu, za tuhle diskuzi. Přesto…Možná jste zaznamenali, jak včera narušil syn Babiše jeho volební propagaci. Klidně se tu přiznám, že jsem volička ANOZajímal by mě váš názor na to, co mu včera jeho syn vyvedl
a na čí straně jste? mimochodem, jeho syn je opravdu fešák
Tvl holka, ty máš hodně divný vkus jak na chlapy, tak i na politiku ![]()
Já ještě nepotkala voliče ANo tak díky za otevření obzorů. Pěknej mi nepřijde ani trochu. Babiš starší je podle mě úplnej deprivant a mladší těžko říct. Poklud bych si měla striktně vybrat komu věřit přikláním se k mladšímu.
O vztazich v rodine mam jine predstavy. A bylo by asi jedno kdo by rodice byli. Syn o sobe dava nevhodne vedet a potvrzuje tim, ze neco je nekde spatne. Kdo normalni by se musel v tv nova obhajovat, ze je normalni…
A s lidmi spojenymi s ceskym snem bych radeji nemela spolecny ani stat ve kterem ziji. Ale tak kdyz sli na polivku ![]()
Vzhled nehodnotim, na tom u chlapu moc nesejde. Ale ocividne ba bem zanechala „vychova“ jeho fotrika tezko napravitelne stopy
. Geny jsou samozrejme dalsi vec…v tomto pripade to dobre dopadnout ani nemohlo ![]()