Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taková mala drobnost - znám celkem dost schizofreniku (pohybovala jsem se v takovém okruhu lidi v rámci studia) a i jiných psychických onemocnění…neznám ale žádného z nich, který by mel špatný vztah k rodičům (mimo ty, kteří by ho měli i bez onemocnění) ne ale v důsledku onemocnění..jak je možné, ze babis jen umí hlásat, ze jeho syn je psychopat??? Znám spíše opačný přístup, a to ten, kdy je díky propuknutí onemocnění vztah k rodičům značně posílen - a babis st. tvrdí, jak synovi pomáhal apod..tak jak je to možné? Důvody pro voliče ano- důchody? Pardon ale za jeho vlády bylo (poměrně ke mzdam) jedno z nejnižších navýšení (nepočítaje zákonnou valorizaci, na které vláda ano nemá žádný podíl)… jestliže někdo volí ano, volí babise a taky jsem ještě neslysela žádný OPRAVDU ARGUMENT, proč ANO ano…jen “vsichni jsou zloději, opozice je taková a makova, důchody apod…ale myslím tím opravdu argument…ten jsem ještě neslysela..možná to ale vysvětluje tu sortu lidi, která ho volí..ze proste argumenty nemají, nevidí, neslyší, neznají zákony
… jako právníkovi se mi vždy zvedá žaludek.. ![]()
@GabinkaCh píše:
A ještě jsem se dozvěděla, že jsem spodina společnosti
A mohu se zeptat, z jakého důvodu ho volis? Opravdu by mě to zajímalo..
@Popeladym píše:
Nemyslím. Je přece jasné, že svou nespokojenost, jako jednotlivec, ženeš přes dehonestaci voličů. Ten hlas prostě má každý jen jeden. Tak ho nedám tomu, kdo pro mě je nevolitelný. Na to, abych ale jeho voliče nazvala,, spodinou,, nemám přesto žádný důvod. Mně k takovému hodnocení ostatních nestačí to, že volí ANO
Ja si pod nerespektovanim voleb predstavuji to, ze je pivazuji za zmanipulovane a podvodne i kdyz tomu tak byt nemusi. Ne to, ze jsem nastvana kvuli tomu, ze mi hloupí lide nici budoucnost. To, ze volit muzou i lide s prokazatelne nizsim iq (no hate) je proste jedna z nevyhod demokracie. A tito lide voli strany jako ano ![]()
@GabinkaCh píše:
Možná dostanu sodu, za tuhle diskuzi. Přesto…Možná jste zaznamenali, jak včera narušil syn Babiše jeho volební propagaci. Klidně se tu přiznám, že jsem volička ANOZajímal by mě váš názor na to, co mu včera jeho syn vyvedl
a na čí straně jste? mimochodem, jeho syn je opravdu fešák
Ac Burese nesnasim, tak v pripade jeho syna bych rekla, ze je skutecne nemocny, schiza mohla klidne vypuknout po absolvovani tpho pilotniho kursu..pokud vim tak dalsi kurz na letadlo uz nedal..
@Evika Lister píše:
Ja si pod nerespektovanim voleb predstavuji to, ze je pivazuji za zmanipulovane a podvodne i kdyz tomu tak byt nemusi. Ne to, zejsem nastvana kvuli tomu, ze mi hloupí lide nici budoucnost. To, ze volit muzou i lide s prokazatelne nizsim iq (no hate) je proste jedna z nevyhod demokracie. A tito lide voli strany jako ano
Nemusí to vůbec být o hlouposti. Volby jsou o emocích a ne/zvládnutém politickém marketingu.
A jak jsem psala před chvílí - o finančních možnostech.
Už jsem to tady kdysi psala - v dokumentárním filmu o slovenské politice byl pár minutový rozhovor s marketérem Roberta Fica.
Vypadalo to následovně, volně cituji : vzal fotku Fica s manželkou a dětmi a komentoval - nevypadá špatně, sportovní typ, vhodný věk, pohledná rodina… s tím se bude dobře pracovat.
Zeptali se ho, jaký je rozdíl, když kandidát podobné výhody „dobrého výchozího materiálu“ nemá.
Lakonická odpověď : stačí navýšit finance, prodat umím kohokoli za patřičný obnos.
Tož tak. ![]()
@lilith1 píše:
Ac Burese nesnasim, tak v pripade jeho syna bych rekla, ze je skutecne nemocny, schiza mohla klidne vypuknout po absolvovani tpho pilotniho kursu..pokud vim tak dalsi kurz na letadlo uz nedal..
No, a o to horší je, jak ho tatík zneužil.
Většina schizofreniků i přes svou nemoc ví a vnímá, co se kolem nich děje. To, že je někdo schozofrenik neznamená, že je úplně mimo a neměl by být vyslyšen.
@Evika Lister píše:
Ja si pod nerespektovanim voleb predstavuji to, ze je pivazuji za zmanipulovane a podvodne i kdyz tomu tak byt nemusi. Ne to, ze jsem nastvana kvuli tomu, ze mi hloupí lide nici budoucnost. To, ze volit muzou i lide s prokazatelne nizsim iq (no hate) je proste jedna z nevyhod demokracie. A tito lide voli strany jako ano
Ano, ale o zmanipulované volby v mých příspěvcích nešlo, to je zase jiná.. A ani člověk s nižší inteligenci, nemusí být hned,, spodina,,
@NicknackEK píše:
Shrnula bych ta tak, že sympatizuji s jeho názory…I když ani já si nemyslím, že je nějaký svatoušek. Ale kdo z těch nahoře je???Nikdy bych nevolila ODS.
A taky bych nikdy nevolila Piráty. To jsou dle mého takoví ťápalové ![]()
@GabinkaCh píše:
Shrnula bych ta tak, že sympatizuji s jeho názory…I když ani já si nemyslím, že je nějaký svatoušek. Ale kdo z těch nahoře je???Nikdy bych nevolila ODS.
On nějaké má? Hlásá to, na co aktuálně uslyší cílová skupina. ![]()
@NicknackEK píše:Shrnula bych ta tak,že sympatizuji s jeho názory…I když ani já si nemyslím,že je nějaký svatoušek.Ale kdo z těch nahoře je???Nikdy bych nevolila ODS.
@catch-22 píše:
On nějaké má? Hlásá to, na co aktuálně uslyší cílová skupina.
Myslíš?
@GabinkaCh píše:
Myslíš?
I Ty sama jen odkazuješ na „jeho názory“, bohužel neuvádíš jaké. ![]()
@GabinkaCh píše:
A to přesně pro mě není argument..opět “kdo z těch nahoře je”..apod..žádný argument hodný toho, koho mít ve vedení naši země..sympatizovat s názory.. jde mi o argumenty proč ano ano..:-) ještě jsem od žádného voliče ano neslysela žádný argument -než tyto..
@GabinkaCh píše:
Shrnula bych ta tak, žesympatizuji s jeho názory...I když ani já si nemyslím, že je nějaký svatoušek. Ale kdo z těch nahoře je???Nikdy bych nevolila ODS.
Můžeš uvést nějaké příklady?
To mě zajímá. ![]()