Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zaludova píše:
@Pudloslava Já si nemyslím, že by se nepřiznávali kvůli tomu, že se za to stydí, ale spíš kvůli tomu, že spousta lidí není schopná respektu a místo akceptování jejich názoru na věc je začnou bombardovat nadávkami, přesvědčovat, že jejich názor je špatně a proč mají volit přesně tu stranu, kterou volí oni.
To je svoboda, kterou „pravičáci“ hlásají
můžete volit koho chcete, ale když to nebude podle nás, jste banda blbců ![]()
@unuděná jejich program je Babis. A strana je plna politickych karieristu a vyhorelych paliv posbiranych z jinych stran.
@unuděná píše:
Málokterý volič Babiše je schopen vysvětlit, proč ho volí. To bych totiž respektovala v pohodě. Obvykle vytáhnou děla jako „v politice jsou všichni stejná verbež“, „přidal nám na důchodech“ nebo „vždyť jsou všichni proti němu, chudák“. A ještě jsem se nesetkala s tím, že by jediný volič ANO věděl, co mají ve volebním programu
A dokázala bys respektovat ty důvody nebo by si po první větě dotyčného řekla, že ten důvod který má je špatný proto a proto? ![]()
@unuděná píše:
Málokterý volič Babiše je schopen vysvětlit, proč ho volí.
Obvykle vytáhnou děla jako … „přidal nám na důchodech“ …
Můžeš mi vysvětlit, jak třeba výše důchodů NENÍ politické téma, na jehož základě se může někdo rozhodovat? Ekonomická témata u nás vždycky byla na špičce faktorů určujících politickou orientaci.
Takže podle tebe to „nejsou schopni vysvětlit“, ale když to udělají, tak ignoruješ jejich důvody a označíš je za „děla“? ![]()
@unuděná píše:
Jablko nepadá daleko od stromu. Ale za to narušení kampaně má u mě bod navíc. Babiš starší je koko. t, to klidně napíšu i na jeho serveru, a kdo ho volí, je u mě totální spodina společnosti.Příspěvek upraven 03.09.21 v 11:10
V tomhle případě jablko daleko od stromu padlo. Junior je evidentně slušný člověk, který nechce mít nic společného s dotačními podvody.
@zaludova píše:
A dokázala bys respektovat ty důvody nebo by si po první větě dotyčného řekla, že ten důvod který má je špatný proto a proto?
Dokázala, pokud by to nebyla prokazatelná blbost a pokud by ten člověk dokázal vést slušnou a věcnou diskuzi a byl rovněž přístupný mým argumentům. Což ale bohužel intelekt většiny voličů ANO nedovoluje ![]()
@Leni_2019 píše:
V tomhle případě jablko daleko od stromu padlo. Junior je evidentně slušný člověk, který nechce mít nic společného s dotačními podvody.
Ale divadýlko umí hrát přesně jako jeho otec
Ovšem ano, kdybych si měla vybrat, tak mládí vpřed.
@unuděná píše:
Málokterý volič Babiše je schopen vysvětlit, proč ho volí. To bych totiž respektovala v pohodě. Obvykle vytáhnou děla jako „v politice jsou všichni stejná verbež“, „přidal nám na důchodech“ nebo „vždyť jsou všichni proti němu, chudák“. A ještě jsem se nesetkala s tím, že by jediný volič ANO věděl, co mají ve volebním programu
Svou volbu nemusí, nikdo nikomu, zdůvodňovat. Nikdy se na toto nikoho neptám. Pro mnohé je rozebírání volby před nimi, pokusem o ovlivnění. A po nich, důvodem pro zesměšnění.
@MrsNorris píše:
Můžeš mi vysvětlit, jak třeba výše důchodů NENÍ politické téma, na jehož základě se může někdo rozhodovat? Ekonomická témata u nás vždycky byla na špičce faktorů určujících politickou orientaci.
Takže podle tebe to „nejsou schopni vysvětlit“, ale když to udělají, tak ignoruješ jejich důvody a označíš je za „děla“?
problém je, že důchody by zvyšovala každá vláda v době prosperity. Navíc to vše bylo prezentováno jako zvýšíme o XY, ale že část z toho je zákonná valorizace ( podstatná ) už se neřekne. Navíc jsou důchody teď nižší než za Kalouska v poměru k průměrné mzdě. Přidat se muselo, neb všechno je drahý jak blázen a to by reálně důchodci nemohli ani přežít.
@unuděná píše:
Dokázala, pokud by to nebyla prokazatelná blbost a pokud by ten člověk dokázal vést slušnou a věcnou diskuzi a byl rovněž přístupný mým argumentům. Což ale bohužel intelekt většiny voličů ANO nedovoluje
Promiň pokud se mýlím, ale podle tvého písemného projevu mi naopak přijde, že takovou diskuzi s tebou vést nelze viz argumentování (Proč argumenty? Sděluje ti svůj názor a nechce znát tvůj.). A ta poslední věta je přesně příkladem toho, že tím člověkem pohrdáš a nerespektuješ jeho názor.
@Šarlota4 no koupil si rodiče tou slevou na jízdné pro děti - musím přiznat, že pro nás je to značná částka. Na druhou stranu si to vzal jinde, na poplatcích, které se neplatí tak masově (na katastru etc.)
@Šarlota4 píše:
problém je, že důchody by zvyšovala každá vláda v době prosperity. Navíc to vše bylo prezentováno jako zvýšíme o XY, ale že část z toho je zákonná valorizace ( podstatná ) už se neřekne. Navíc jsou důchody teď nižší než za Kalouska v poměru k průměrné mzdě. Přidat se muselo, neb všechno je drahý jak blázen a to by reálně důchodci nemohli ani přežít.
Já neřeším, jaké bylo reálné zvýšení, jak vysoké by měly být nebo zda to byl dobrý nápad. Já se ptám, proč to někdo nemůže uvést jako důvod své politické preference bez toho, aby byl ignorován nebo zesměšněn.
@zaludova píše:
Promiň pokud se mýlím, ale podle tvého písemného projevu mi naopak přijde, že takovou diskuzi s tebou vést nelze viz argumentování (Proč argumenty? Sděluje ti svůj názor a nechce znát tvůj.). A ta poslední věta je přesně příkladem toho, že tím člověkem pohrdáš a nerespektuješ jeho názor.
Ano, pohrdám, však jsem to psala někde výš, pro mě jsou voliči ANO prostě spodina. Je tolik důvodů, proč je nevolit, všechny jsou objektivní a prokázané. A lidé kvůli 300,– na důchodu a iluzi toho, že se mají vlastně docela fajn, stejně jdou a zase ho tam napíší. Dojedou na to naše děti, jejich vnoučata. Ale diskuzi přístupná jsem, naopak ráda si poslechnu argumenty ![]()
@Pudloslava píše:
@Šarlota4 no koupil si rodiče tou slevou na jízdné pro děti - musím přiznat, že pro nás je to značná částka. Na druhou stranu si to vzal jinde, na poplatcích, které se neplatí tak masově (na katastru etc.)
Hlavně to zadlužení celé země, to je prostě enormní a už dost za hranou průšvihu.
@Popeladym píše:
Neumíme respektovat výsledky svobodných voleb.
To neni o nerespektovani vysledku voleb. Zeman a Babis vyhravaji a vsichni to respektuji ale nemeni to nic na tom, ze jejich volici jsou hloupa spodina společnosti.