Babiš mladší - na čí straně jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
3.9.21 11:09

Jablko nepadá daleko od stromu. Ale za to narušení kampaně má u mě bod navíc. Babiš starší je koko. t, to klidně napíšu i na jeho serveru, a kdo ho volí, je u mě totální spodina společnosti.

Příspěvek upraven 03.09.21 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43033
3.9.21 11:09
@ludmilaadamkova píše:
Já ještě nepotkala voliče ANo tak díky za otevření obzorů. Pěknej mi nepřijde ani trochu. Babiš starší je podle mě úplnej deprivant a mladší těžko říct. Poklud bych si měla striktně vybrat komu věřit přikláním se k mladšímu.
že?
ale evidentně existujou :-) asi se k tomu nikdo nepřiznává. Extrémistické strany také dostávaí více hlasů než vyjde z průzkumů, lidi se styděj, že je volí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43033
3.9.21 11:11

Za mě se špinavé prádlo pere doma
ale jsem ráda za vše, co AB ve volbách uškodí, ačkoli si myslím, že za některé věci ve skutečnosti nemůže (což jeho voliči nedokáží naštěstí odlišit), může za spoustu jiných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43033
3.9.21 11:13
@Šarlota4 píše:
@arinecka budte si jisté, že ted jde do voleb naposledy. Za 4 roky bude kandidovat na prezidenta. A bude nepostižitelný. On nemůže odejít..

já si myslím, že je ideální český prezidentský kandidát a samozřejmý nástupce v této logické řadě - Havel - Klaus - Zeman…

ale jako prezident bude mít té moci méně a také to není nafurt, takže spíše nebude chtít, pokud bude mít jiné východislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
3.9.21 11:13

No - ty - vole 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43033
3.9.21 11:14
@MrsNorris píše:
Ovce jsou vždycky ti druzí, že? ;)

ledaže seš katolík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
3.9.21 11:14
@kalie píše:
@mackA159 a taticek ti prijde hezkej a v pohode? :lol: :P

Hezkej ne, nicméně já ANO volila. Teď si nejsem jistá koho volit… Ale úplně strašný mi nepřijde, nicméně taky sním občas nesouhlasím. ;)

• Citovat
  • Upravit
13955
3.9.21 11:16
@Pudloslava píše:
já si myslím, že je ideální český prezidentský kandidát a samozřejmý nástupce v této logické řadě - Havel - Klaus - Zeman…ale jako prezident bude mít té moci méně a také to není nafurt, takže spíše nebude chtít, pokud bude mít jiné východislo.

Jo to máš pravdu :-D :-D je to logická řada. Moci bude mít méně, ač Zeman nám předvedl své. Já si ale myslím, že mu půjde primárně o tu nepostižitelnost. Přeci jen v té době mu bude 71 let a bude chtít už trochu klid… Se teda domnívám. Ta jeho pozice je reálně strašně náročná. A on bohužel pracovitej je a stíhá toho strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
3.9.21 11:18

@Pudloslava Já si nemyslím, že by se nepřiznávali kvůli tomu, že se za to stydí, ale spíš kvůli tomu, že spousta lidí není schopná respektu a místo akceptování jejich názoru na věc je začnou bombardovat nadávkami, přesvědčovat, že jejich názor je špatně a proč mají volit přesně tu stranu, kterou volí oni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.9.21 11:20
@Šarlota4 píše:
Jo to máš pravdu :-D :-D je to logická řada. Moci bude mít méně, ač Zeman nám předvedl své. Já si ale myslím, že mu půjde primárně o tu nepostižitelnost. Přeci jen v té době mu bude 71 let a bude chtít už trochu klid… Se teda domnívám. Ta jeho pozice je reálně strašně náročná. A on bohužel pracovitej je a stíhá toho strašně moc.

edit: Ještě dodám, že pokud by se tento scénář stal, tak může pověřit sestavením vlády třeba Alenku Počítalku a bude stejně vymalováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
3.9.21 11:20
@zaludova píše:
@Pudloslava Já si nemyslím, že by se nepřiznávali kvůli tomu, že se za to stydí, ale spíš kvůli tomu, že spousta lidí není schopná respektu a místo akceptování jejich názoru na věc je začnou bombardovat nadávkami, přesvědčovat, že jejich názor je špatně a proč mají volit přesně tu stranu, kterou volí oni. :mrgreen:

Vystihla jsi to přesně. Lidi nedokáží respektovat názor, ihned je člověk - výše zmíněná spodina společnosti, apod.. :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5653
3.9.21 11:23
@mackA159 píše:
Vystihla jsi to přesně. Lidi nedokáží respektovat názor, ihned je člověk - výše zmíněná spodina společnosti, apod.. :nevim: :lol:

Neumíme respektovat výsledky svobodných voleb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.9.21 11:25

Podle mě je nemocný a má to v hlavě pomotaný. Je to jouda, co se nechá snadno zmanipulovat a někteří toho rádi využijí. Stačí, kdo mu na tu akci dělal doprovod :roll: normální člověk by ho odtáhl pryč a ne ho strkal před kamery a dělal z něj blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.9.21 11:25
@mackA159 píše:
Vystihla jsi to přesně. Lidi nedokáží respektovat názor, ihned je člověk - výše zmíněná spodina společnosti, apod.. :nevim: :lol:

Málokterý volič Babiše je schopen vysvětlit, proč ho volí. To bych totiž respektovala v pohodě. Obvykle vytáhnou děla jako „v politice jsou všichni stejná verbež“, „přidal nám na důchodech“ nebo „vždyť jsou všichni proti němu, chudák“. A ještě jsem se nesetkala s tím, že by jediný volič ANO věděl, co mají ve volebním programu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
3.9.21 11:27

@GabinkaCh je nemocný, stačí se kouknout kdo se na něj nalepil. Po volbách s ním rozhodně nikdo nebude pořádat oslavu. A včera to bylo trapný, náhoda že zrovna tam jeli na polévku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová