Babiš mladší - na čí straně jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6735
13.9.21 10:47
@GabinkaCh píše:
To je dobře. Já věděla, proč volím Zemana na prazidenta
:roll: Tím bych se fakt nechlubila..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
13.9.21 11:03

@GabinkaCh
Na Slovensku byl odsouzen jako pracovník STB. Takže není to ohrané, je to pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
13.9.21 11:03
@baimoli píše: :roll: Tím bych se fakt nechlubila..

Tak on by ten jeho protikandidát, k velkému chlubeni taky nebyl. Do fronty na Hrad může každý. I Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
13.9.21 11:14
@Popeladym píše:
Tak on by ten jeho protikandidát, k velkému chlubeni taky nebyl. Do fronty na Hrad může každý. I Ty.

Rozhodně lepší než zlodědek z Lán. Neměl by být prezidentem, když svou funkci neplní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
13.9.21 13:14
@baimoli píše: :roll: Tím bych se fakt nechlubila..

Taky jsem ho volila. Kdyby byl jiný, schůdnější protikandidát (nebyl) volila bych jinak.
Sama jsem zvědavá jestli bude z koho vybírat příště, při dalších volbách prezidenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
13.9.21 13:27
@Anna766 píše:
Taky jsem ho volila. Kdyby byl jiný, schůdnější protikandidát (nebyl) volila bych jinak.
Sama jsem zvědavá jestli bude z koho vybírat příště, při dalších volbách prezidenta.

Taky jsem ho volila. Byl pro mě, při tom výběru, přijatelnější. I tehdy jsem si ale myslela, že by už kandidovat neměl.. Každopádně jsem ráda, že nejsem schopna takové nenávisti, jako někteří. :roll: Mám obavy, že další prezident se těžko bude hledat takový, aby bylo nenávisti méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
13.9.21 22:02
@Zumpa píše: Šlachta, ve stručnosti člověk, který řídil policejní mafii dle zadání politiků, především tehdejší ČSSD. Další zrůda, která v politice nemá absolutně co pohledávat, k Babišovi se hodí víc než ideálně.

Boze, kam na tyto věci chodíte? Víte o něm vůbec něco než mediální zblebty? Vzdyt on šel proti takovým vysokým lidem, ze nakonec “musel chtít skončit”..On se naopak nikdy s nikým ne…. Ať to byl kdokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
3.12.22 19:51
@krispyna píše:
O vztazich v rodine mam jine predstavy. A bylo by asi jedno kdo by rodice byli. Syn o sobe dava nevhodne vedet a potvrzuje tim, ze neco je nekde spatne. Kdo normalni by se musel v tv nova obhajovat, ze je normalni…

Třeba ten, jehož otec ho prohlašuje za nenormálního?

Kdo normální přísahá na zdraví svých dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová