Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GabinkaCh píše:
To je dobře. Já věděla, proč volím Zemana na prazidenta
@GabinkaCh
Na Slovensku byl odsouzen jako pracovník STB. Takže není to ohrané, je to pravda..
@baimoli píše:Tím bych se fakt nechlubila..
Tak on by ten jeho protikandidát, k velkému chlubeni taky nebyl. Do fronty na Hrad může každý. I Ty.
@Popeladym píše:
Tak on by ten jeho protikandidát, k velkému chlubeni taky nebyl. Do fronty na Hrad může každý. I Ty.
Rozhodně lepší než zlodědek z Lán. Neměl by být prezidentem, když svou funkci neplní
@baimoli píše:Tím bych se fakt nechlubila..
Taky jsem ho volila. Kdyby byl jiný, schůdnější protikandidát (nebyl) volila bych jinak.
Sama jsem zvědavá jestli bude z koho vybírat příště, při dalších volbách prezidenta.
@Anna766 píše:
Taky jsem ho volila. Kdyby byl jiný, schůdnější protikandidát (nebyl) volila bych jinak.
Sama jsem zvědavá jestli bude z koho vybírat příště, při dalších volbách prezidenta.
Taky jsem ho volila. Byl pro mě, při tom výběru, přijatelnější. I tehdy jsem si ale myslela, že by už kandidovat neměl.. Každopádně jsem ráda, že nejsem schopna takové nenávisti, jako někteří.
Mám obavy, že další prezident se těžko bude hledat takový, aby bylo nenávisti méně.
@Zumpa píše: Šlachta, ve stručnosti člověk, který řídil policejní mafii dle zadání politiků, především tehdejší ČSSD. Další zrůda, která v politice nemá absolutně co pohledávat, k Babišovi se hodí víc než ideálně.
Boze, kam na tyto věci chodíte? Víte o něm vůbec něco než mediální zblebty? Vzdyt on šel proti takovým vysokým lidem, ze nakonec “musel chtít skončit”..On se naopak nikdy s nikým ne…. Ať to byl kdokoliv
@krispyna píše:
O vztazich v rodine mam jine predstavy. A bylo by asi jedno kdo by rodice byli. Syn o sobe dava nevhodne vedet a potvrzuje tim, ze neco je nekde spatne. Kdo normalni by se musel v tv nova obhajovat, ze je normalni…
Třeba ten, jehož otec ho prohlašuje za nenormálního?
Kdo normální přísahá na zdraví svých dětí?