Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Tak nějak, a co teď? Schválně jsem ze zvědavosti si udělala volební kalkulačku, vyšla mi jakási Strana národa kterou ani neznám. Tak tu asi volit taky neeee…
Mně vyšel Slachta.
@Dája999 Negativni kampan u nas nikdy nezabirala a desi me, ze to Spolu jeste nedoslo. Dokola poslouchat o Capim hnizde, az z toho kazdeho musela rozbolet hlava, navic je to takovy Cechy tolerovany typ podvodu. Ze je Babis estebak, se taky nepovedlo dokazat, a vsichni toho maji plnou pusu. A pak hystericke delani zakonu na miru Babisovi ohledne Agrofertu, upravovani pocitani povolebnich mandatu na miru malych stran, nadavky… A Babis se porad drzi. Neni duvod to v ocich casti populace ocenit a hodit mu hlas? Opozice stvorila Babise a podporuje ho i nadale, tak at si nestezuje a zkusi ziskavat volice pozitivni volebni kampani, na to bych treba slysela ja.
@jkra píše:
Mně vyšel Slachta.
Mne taky na volebni kalkulacce vysel Slachta, ale nic o tom uskupeni nevim…
Slachta je odnoz Babiše. Vzdyt mu i PR dela nekdo, kdo driv byl u Babiše. A ten o nem nedavno prohlasoval, jaky je Slachta hezky chlap 🤣 🤣
@Anonymní píše:
@Dája999 Negativni kampan u nas nikdy nezabirala a desi me, ze to Spolu jeste nedoslo. Dokola poslouchat o Capim hnizde, az z toho kazdeho musela rozbolet hlava, navic je to takovy Cechy tolerovany typ podvodu. Ze je Babis estebak, se taky nepovedlo dokazat, a vsichni toho maji plnou pusu. A pak hystericke delani zakonu na miru Babisovi ohledne Agrofertu, upravovani pocitani povolebnich mandatu na miru malych stran, nadavky… A Babis se porad drzi. Neni duvod to v ocich casti populace ocenit a hodit mu hlas?Opozice stvorila Babise a podporuje ho i nadale, tak at si nestezuje a zkusi ziskavat volice pozitivni volebni kampani, na to bych treba slysela ja.
Naprosto souhlasím, že kampaň je tragická.
Kromě toho, co píšeš, mě vytáčí " Babiš zabil 30 000 lidí ", ano, vinou jejich bláznivé vlády a způsobu jednání v krizi jsou zřejmě tisíce zbytečně mrtvých, ale rozhodně to nejsou všichni zemřelí v souvislosti s Covidem.
K tomu zvýrazněnému - určitě to část lidí ovlivní přesně tímhle způsobem, ale někde na začátku této diskuze jsem reagovala na informovanost. Spíš tedy neinformovanost. ![]()
A co se týká Čapáku, vidím za tím paralelu příběhu Al Caponeho a jeho dopadení za daňové úniky. Kdyby to byl jediný podezřelý „obchod“ Andreje Babiše, tak by nikdo po hnízdě ani nevzdechl. ![]()
@Anonymní píše:
neblázněte, něco si o něm najděte - metanová aféra ap, je toho moc.
@vokishka šlachta snad v každém rozhovoru zmíní kabelky a pak že půjde s kýmkoliv. Ten pochybuji že se někam dostane, má tam jen policajty a ty v těch rozhovorech rozhodně perlí ![]()
@Markéta80 píše:
@vokishka šlachta snad v každém rozhovoru zmíní kabelky a pak že půjde s kýmkoliv. Ten pochybuji že se někam dostane, má tam jen policajty a ty v těch rozhovorech rozhodně perlí
No trochu se bojim, ze lidi budou chtit zmenu, ze si nevyberou, koho volit. Ja letos mam taky problem, nikdy jsem tak nevahala.
@Dája999 píše:
Vyšlo mi to jako jediná možnost vykroužkovat Starosty
Jak se blíží volby, začalo i víc debat mezi přáteli „KOHO TEDA…“ a ukázalo se, že se nás shodlo nezávisle na sobě víc na tomto řešení.
Nevolit nechci a nadšenou jednoznačnou volbu, o které bych byla přesvědčená, nemám.
opozice je příliš slabá, vždy se nechá překřičet.
Starostové, tam je volitelný Kuba - tak nějak se jmenuje
Dá se u těchto voleb pouze kroužkovat? Myslím tím, že bych vybrala jednotlivce?
@Anonymní píše:Šlachta, ve stručnosti člověk, který řídil policejní mafii dle zadání politiků, především tehdejší ČSSD. Další zrůda, která v politice nemá absolutně co pohledávat, k Babišovi se hodí víc než ideálně.
@vokishka píše:
No trochu se bojim, ze lidi budou chtit zmenu, ze si nevyberou, koho volit. Ja letos mam taky problem, nikdy jsem tak nevahala.
mám to stejně, ale vím, že je nutné volit proti ano, i když je to marné
@DanielaD píše:
opozice je příliš slabá, vždy se nechá překřičet.
Starostové, tam je volitelný Kuba - tak nějak se jmenujeDá se u těchto voleb pouze kroužkovat? Myslím tím, že bych vybrala jednotlivce?
Danielo, nevím koho myslíš - Kuba ( Martin ) je hejtman JČ kraje a je z ODS.
Kamarád, pravá ruka a politické jištění nechvalně známého jihočeského kmotra a ( s nadsázkou ) místního vládce Pavla Dlouhého, kterému se říká „hlubocký kníže“. ![]()
Kroužkování - jo, zakroužkuji na kandidátce č.17 jména za Starosty.
@DanielaD píše:
neblázněte, něco si o něm najděte - metanová aféra ap, je toho moc.
Metanolova, ty metanova. Jinak tedy i celý Slachta je nevolitelné, nevěřím mu ani dobrý den.