Babiš mladší - na čí straně jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
10.9.21 21:13
@GabinkaCh píše:
No to víš že jo :roll: ty máš na něj nějaký názor a já jiný

No ale tvuj je hodně, ale hodně blbej, jako tolerance už bylo dost.. už není odkud čerpat, takže pevně doufám, že se už někde šijou na Andreje tepláky, a klidně ať ma na každej den jedny a speciální celu, a bebo ať jde vysírat do jinýho státu..může jít učit demokracii třeba do Afganistánu.. i s Monikou. A těma svejma tlustoprdkama z ministerstev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
10.9.21 22:21
@Královna Kosmíru píše:
No ale tvuj je hodně, ale hodně blbej, jako tolerance už bylo dost.. už není odkud čerpat, takže pevně doufám, že se už někde šijou na Andreje tepláky, a klidně ať ma na každej den jedny a speciální celu, a bebo ať jde vysírat do jinýho státu..může jít učit demokracii třeba do Afganistánu.. i s Monikou. A těma svejma tlustoprdkama z ministerstev.

Vidím že máš problém akceptovat jiný názor než je tvuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
11.9.21 11:23
@SeeMy píše:
Nevím jestli si děláš srandu, nebo myslíš opravdu vážně co píšeš?

Ironicky, samozřejmě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
11.9.21 11:33
@GabinkaCh píše:
Vidím že máš problém akceptovat jinýnázornež je tvuj

Já třeba nemám problém si přečíst/poslechnout jiný názor a tebe se v téhle diskuzi několik lidí včetně mě opakovaně a slušně ptalo, které jsou ty AB názory, se kterými souhlasíš.
Bez odpovědi.
Nevadí mi lidi s odlišným názorem, nesedí mi lidi BEZ názoru. :nevim:
Těžko se dá „mluvit“ s někým, kdo jen opakuje mantru a není schopný použít argument.

K tvému prvnímu příspěvku - teď jsem dočetla 3 hodinový rozhovor Renaty Kalenské a Elišky Hradílkové s AB mladším v Deníku N.
Můj pocit - ten člověk není v pořádku, je kopií svého otce ve stylu komunikace.
Bez ohledu na události od roku 2015 ( hospitalizace u Protopovové a odvezení na KRYM) je i jeho dřívější jednání a přístup k životu prapodivné.

Příspěvek upraven 11.09.21 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
11.9.21 11:34
@GabinkaCh píše:
Radši nic že?

ne že nic, jen mě nepřísluší někoho soudit za jiný názor a jinou volbu. Pokud ti to takto vyhovuje, tvoje věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.21 11:35
@Královna Kosmíru píše:

Presne tahle netolerance pravice vhani volice do naruce Babisovi. Jak to ctu, mam chut ho volit, protoze kultivovany clovek takhle nekomunikuje. Babise jsem volila kvuli EET a zakazu koureni, ted je z nej nova socdem, takze vaham, koho volit. Babis me svym programem az tak nelaka, ale tyhle vystupy Babise ml., chovani Spolu ohledne azdoroztrhanitela me dost odrazuji a mam chut to tam Babisovi zase hodit, aby se ta smecka s negativni volebni kampani zalkla. Jo a jsem z Prahy, VS a 30+… 8)

• Citovat
  • Upravit
18267
11.9.21 11:40
@Anonymní píše:
Presne tahle netolerance pravice vhani volice do naruce Babisovi. Jak to ctu, mam chut ho volit, protoze kultivovany clovek takhle nekomunikuje. Babise jsem volila kvuli EET a zakazu koureni,

ty jsi pro EET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
11.9.21 11:50
@Anonymní píše:
Presne tahle netolerance pravice vhani volice do naruce Babisovi. Jak to ctu, mam chut ho volit, protoze kultivovany clovek takhle nekomunikuje. Babise jsem volila kvuli EET a zakazu koureni, ted je z nej nova socdem, takze vaham, koho volit. Babis me svym programem az tak nelaka, ale tyhle vystupy Babise ml., chovani Spolu ohledne azdoroztrhanitela me dost odrazuji a mam chut to tam Babisovi zase hodit, aby se ta smecka s negativni volebni kampani zalkla. Jo a jsem z Prahy, VS a 30+… 8)

Až budete tomuhle anonymu (a to přijde) vyčítat pro je anonym, tak přesně pro to, co jste tu někteří předvedli. Napadání za jiný názor, netolerance urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.21 11:51
@DanielaD píše:
ty jsi pro EET?

Jsem, co je na tom divneho? I zivnostnici by meli platit ferove dane. Ted to po korone asi pujde do kopru a danovou zatez ponesou jen zamestnanci, ale rusit EET, jak chce Spolu, je zase zbytecny krok zpet.
A ted mi poradte, koho volit, nechci rusit EET, nechci euro, nechci rozhazovat penize ze statniho rozpoctu… Nemam rada retoriku SPD a straseni migranty, kteri k nam ve vetsim mnozstvi stejne nechteji. Komunisty nevolim z principu.

• Citovat
  • Upravit
4705
11.9.21 11:52
@Anonymní píše:
Presne tahle netolerance pravice vhani volice do naruce Babisovi. Jak to ctu, mam chut ho volit, protoze kultivovany clovek takhle nekomunikuje. Babise jsem volila kvuli EET a zakazu koureni, ted je z nej nova socdem, takze vaham, koho volit. Babis me svym programem az tak nelaka, ale tyhle vystupy Babise ml., chovani Spolu ohledne azdoroztrhanitela me dost odrazuji a mam chut to tam Babisovi zase hodit, aby se ta smecka s negativni volebni kampani zalkla. Jo a jsem z Prahy, VS a 30+… 8)

Asi chápu, že negativní kampaň dokáže ( třeba i nerozhodnutého) voliče vytočit a jde to hodit stylem „naschvál“.
Připadá mi to podobně nebezpečné jako volba „aspoň bude sranda“, kterou jsem zaznamenala u poslední prezidentské volby. Ale na férovku - Drahoš byl katastrofický protikandidát.

Na druhou stranu opozice moc možností, jak ukázat na obludnost současné vlády nemá, než dokola upozorňovat.
O rozdávání financí ze státního rozpočtu ( z NAŠICH peněz ) s cílem koupit si přízeň nerozhoduje a počty křesel v PS jsou jasné. ANO ve vládě s ČSSD a podporou SPD a KSČM si prohlasují, co potřebují.

Ono moc nejde ani tak o Babiše samotného, teď se fakt budeme regulérně rozhodovat, jestli vyrazíme směr východ.
A zase stejně, stačí si počíst o Bělorusku, Ukrajině, nebo i Polsku a Maďarsku.
Pár let v totalitě jsem si v dospělosti prožila, už si to nechci zopakovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.21 11:58
@Anna766 píše:
Až budete tomuhle anonymu (a to přijde) vyčítat pro je anonym, tak přesně pro to, co jste tu někteří předvedli. Napadání za jiný názor, netolerance urážky.

Presne tak, nechci se nechat urazet za to, ze jsem volila Babise, protoze volici pravice jsou netolerantni a mysli si, ze maji patent na rozum.

• Citovat
  • Upravit
56103
11.9.21 12:04

Já fakt nevím, koho. pirati mě štvou bytovou politikou, plus chtějí zrušit pár věcí, co mi přijdou fajn. CSSD je nevolitelné, ANO také. U Starostu mi vadí, že se s piráty dali do spolku. Nechci Euro, nechci přehnaně sociální dávky, nechci rozkradeny stát. Chci možnost priplaceni ve zdravotnictví, chci omezit úřednický aparát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
11.9.21 12:08
@jkra píše:
Já fakt nevím, koho. pirati mě štvou bytovou politikou, plus chtějí zrušit pár věcí, co mi přijdou fajn. CSSD je nevolitelné, ANO také. U Starostu mi vadí, že se s piráty dali do spolku. Nechci Euro, nechci přehnaně sociální dávky, nechci rozkradeny stát. Chci možnost priplaceni ve zdravotnictví, chci omezit úřednický aparát…

Tak nějak, a co teď? Schválně jsem ze zvědavosti si udělala volební kalkulačku, vyšla mi jakási Strana národa kterou ani neznám. Tak tu asi volit taky neeee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
11.9.21 12:11
@jkra píše:
Já fakt nevím, koho. pirati mě štvou bytovou politikou, plus chtějí zrušit pár věcí, co mi přijdou fajn. CSSD je nevolitelné, ANO také. U Starostu mi vadí, že se s piráty dali do spolku.Nechci Euro, nechci přehnaně sociální dávky, nechci rozkradeny stát. Chci možnost priplaceni ve zdravotnictví, chci omezit úřednický aparát…

Vyšlo mi to jako jediná možnost vykroužkovat Starosty :nevim:
Jak se blíží volby, začalo i víc debat mezi přáteli „KOHO TEDA…“ a ukázalo se, že se nás shodlo nezávisle na sobě víc na tomto řešení.
Nevolit nechci a nadšenou jednoznačnou volbu, o které bych byla přesvědčená, nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
11.9.21 12:11
@GabinkaCh píše:
Vidím že máš problém akceptovat jiný názor než je tvuj

Já tolik nenávisti ke komukoli nechápu. Nejsem ji schopna. V tom to přece je, že každý může volit toho, koho chce. Koho neuznávám, ten je mi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová