Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jkra píše:
Hele, Piráti celkem zblbli. chteji třeba zrušit slevy na jízdném a zdarma jízdné pro seniory. Teď sice vyvrací zdanění bytu, ale někteří jejich členové za to lobuji. Já je volila, tímto jsou nevolitelni…
To je hoax vsechno a blba pomluva.
@Anonymní píše:
Ja se stydim za vsechny strany…
Jo, já taky.
@Královna Kosmíru píše:
A kolik platí Prchal na hodinu?
Zatim nic…
Snad je k tobe opozice stedrejsi. ![]()
@Anonymní píše:
Zatim nic…![]()
Snad je k tobe opozice stedrejsi.
@LaPaloma píše:
Takže máš ten názor, že když má někdo syna s psychiatrickou diagnózou, tak si za odměnu zaslouží prodloužit mandát.Prostě si toho kriplíka nedokážeš odfiltrovat a hodíš bonbon v podobě státem placených advokátů za Anrejovy skopičiny kolem neoprávněného čerpání dotací.
Na VŠ to teda moc nevypadá, vlastně ani na schopnost držet se nějakého názoru, když jeden, kdo vysadil prášky, se dočasně zviditelnil.
A vida, druha urazka jen za zminku o jedne strane, proto anonym, protoze volici opozice maji nulovou toleranci a mysli si, ze oni vsichni jsou ti chytrejsi. ![]()
Ver mi, ze Babis ml. je jen politovanihodna a ne moc chytra figurka v rukou opozice a nema na moji volbu politicke strany velky vliv… Vlastne tvemu vylevu v poslednim odstavci vubec nerozumim. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Jinak u nas ve městě jsou Piráti skvělí.. od doby co je máme na radnici.. naše město vzkvétá a to to chudáci tady neměli vůbec lehké! Vše přehledné a transparentní. Občané zde hodně hlasují. Máme od starosty pravidelbé zprávy. Hodně akcí pro občany. Starají se o nas skvěle… možná ani kvuli nim nepujdu bydlet jinam.. Lidé jsou tady s Piráty spokojení moc
![]()
Přeji ti, že u Vás město vzkvétá, ALE jednu podstatnou věc, kterou jsi pominula. Ono následné politické vedení většinou těží z projektů vedení minulého, protože připravit některé projekty od A do Z prostě trvá (mnohdy se to ve volebním období ani nestihne). Takže ne vše, co vypadá, že je projekt a myšlenka nového politika je skutečná práce nové politické reprezentace
Připouštím však, že pokud je předchozí politikum natolik tristní, jsou pak výsledky u voličů o to lépe vidět.
@Anonymní píše:
A vida, druha urazka jen za zminku o jedne strane, proto anonym, protoze volici opozice maji nulovou toleranci a mysli si, ze oni vsichni jsou ti chytrejsi.
Ver mi, ze Babis ml. je jen politovanihodna a ne moc chytra figurka v rukou opozice a nema na moji volbu politicke strany velky vliv… Vlastne tvemu vylevu v poslednim odstavci vubec nerozumim.
Tak moc tě vykolejil jeden psychous, po kterým za čas pes neštěkne, že tě i s tou VŠ přinutil změnit názor.
Babiš mladší buď znovu začne brát léky - viz rozhovor Reflex, nebo skončí na Krymu, protože jiný blázen se o něho postará. Tedy přesně jeho otec. Mocný psychopat, Best in covid, vostuda národa, všem akorát pro smích.
Který se do všeho srral a všechno, do čeho chtěl mluvit, to possrral. To nevidíš, protože jeden magor…
@LaPaloma píše:
Takže máš ten názor, že když má někdo syna s psychiatrickou diagnózou, tak si za odměnu zaslouží prodloužit mandát.Prostě si toho kriplíka nedokážeš odfiltrovat a hodíš bonbon v podobě státem placených advokátů za Anrejovy skopičiny kolem neoprávněného čerpání dotací.
Na VŠ to teda moc nevypadá, vlastně ani na schopnost držet se nějakého názoru, když jeden, kdo vysadil prášky, se dočasně zviditelnil.
Jedna věc je, že politicky nesouzníš s Babišem, čemuž se nelze divit. Nicméně i nesouhlas lze vyjádřit slušně a vyjadřovat se o zjevně psychicky nemocném člověku způsobem, který volíš je poněkud nešťastné a za společenskou hranicí. Ukazuješ akorát svou frustraci bez zjevných argumentů. I nesouhlas se dá vyjádřit slušně.
On zbytek politické reprezentace nejsou Mirci Dušínové a Johanky z Arku, fakt ne ![]()
@Coleta píše:
Přeji ti, že u Vás město vzkvétá, ALE jednu podstatnou věc, kterou jsi pominula. Ono následné politické vedení většinou těží z projektů vedení minulého, protože připravit některé projekty od A do Z prostě trvá (mnohdy se to ve volebním období ani nestihne). Takže ne vše, co vypadá, že je projekt a myšlenka nového politika je skutečná práce nové politické reprezentacePřipouštím však, že pokud je předchozí politikum natolik tristní, jsou pak výsledky u voličů o to lépe vidět.
Jo to ssi myslíš toho jednoho ze soc demokracie… jo ten si šel hned sednout.. a ne tenhle starosta už je tady déle… a opravdu je to práce mých známých a kamarádů… jsou stejně mladî a nadějní jako já, my se tady známe na našem malem městě.. to si uprdneš na jedne straně a na druhem konci to už vědí…
@Královna Kosmíru píše:
Jo to ssi myslíš toho jednoho ze soc demokracie… jo ten si šel hned sednout.. a ne tenhle starosta už je tady déle… a opravdu je to práce mých známých a kamarádů… jsou stejně mladî a nadějní jako já, my se tady známe na našem malem městě.. to si uprdneš na jedne straně a na druhem konci to už vědí…
Agitka dobrá…:). Pro většinu lidí kolem mě už jsou piráti nevolitelni.
@Královna Kosmíru píše:
Tvuj nazor neni nazor bohužel.. to je jen estébé propaganda
A ty estebacké kecy ohledně Babiše už jsou ohrané a nudné
@Královna Kosmíru píše:
A proč anonymně
Protože se bojí říct svůj názor nebo se za něj stydí ![]()
@jkra píše:
Agitka dobrá…:). Pro většinu lidí kolem mě už jsou piráti nevolitelni.
Kolem mě tak ne, přesto že žiju v tom krásném pirátském městě co královna kosmíru.
@jkra píše:
Já fakt nevím, koho. pirati mě štvou bytovou politikou, plus chtějí zrušit pár věcí, co mi přijdou fajn. CSSD je nevolitelné, ANO také. U Starostu mi vadí, že se s piráty dali do spolku. Nechci Euro, nechci přehnaně sociální dávky, nechci rozkradeny stát. Chci možnost priplaceni ve zdravotnictví, chci omezit úřednický aparát…
ODS, Svobodni, Trikolora… urcite jich bude vic.
@Královna Kosmíru píše:
Jinak u nas ve městě jsou Piráti skvělí.. od doby co je máme na radnici.. naše město vzkvétá a to to chudáci tady neměli vůbec lehké! Vše přehledné a transparentní. Občané zde hodně hlasují. Máme od starosty pravidelbé zprávy. Hodně akcí pro občany. Starají se o nas skvěle… možná ani kvuli nim nepujdu bydlet jinam.. Lidé jsou tady s Piráty spokojení moc
![]()
V komunální politice není až tak důležitá politická strana, jako konkrétní lidé.
Především levicové strany se potom snaží pořádat akce pro občany.
My jsme tu měli moc fajn Zelené: nikdo jiný se tolik nesnažil o čisté ulice, pořádek, údržbu okolí a zvelebování zeleně jako oni.