Babiš mladší - na čí straně jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
12.9.21 15:19
@Leni_2019 píše:
V komunální politice není až tak důležitá politická strana, jako konkrétní lidé.
Především levicové strany se potom snaží pořádat akce pro občany.
My jsme tu měli moc fajn Zelené: nikdo jiný se tolik nesnažil o čisté ulice, pořádek, údržbu okolí a zvelebování zeleně jako oni.

No my máme i pirátího poslance z našeho města, takže jsme pyšnín 8) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.9.21 15:21
@GabinkaCh píše:
A ty estebacké kecy ohledně Babiše už jsou ohrané a nudné

To nikomu nevadí.. jen at se o tom mluvi cim dal vic. Neboť kdo krade v byznysu, nebude nikdy dělat čistou politiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.9.21 15:25
@Anna766 píše:
Kolem mě tak ne, přesto že žiju v tom krásném pirátském městě co královna kosmíru.

Jsou to mladí borci! Větsinu znam osobne. Fajn lidi a pracovití…a ja se pohybuju v docela fajn mlade spolecnosti… vsichni voli piraty.

Příspěvek upraven 12.09.21 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.9.21 15:49
@Anonymní píše:
Presne tak, nechci se nechat urazet za to, ze jsem volila Babise, protoze volici pravice jsou netolerantni a mysli si, ze maji patent na rozum.
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
12.9.21 16:22
@Královna Kosmíru píše: :poblion:

8o Proč zvracíš? Volby jsou svobodné. Můžeš se, co já vím, pomodlit, pokřižovat a doufat, že to dopadne podle Tvého. Ale takovou hroznou nenávisti, fakt škodiš jen sobě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
12.9.21 16:37
@Královna Kosmíru píše:
No my máme i pirátího poslance z našeho města, takže jsme pyšnín 8) :dance:

my komunistického a pyšná teda nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.9.21 18:12
@Popeladym píše:
8o Proč zvracíš? Volby jsou svobodné. Můžeš se, co já vím, pomodlit, pokřižovat a doufat, že to dopadne podle Tvého. Ale takovou hroznou nenávisti, fakt škodiš jen sobě. :kytka:

Jak rikam tolerance už bylo dost.. nekterym liberálům ( a to bezpochyby jsem) došla trpělivost… myslim, že pokud to Andrej zase obhájí to svoje svinstvo, tak se lidi už nase.rou … myslim to vážné… bez ohledu na svobodne volby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
12.9.21 18:15
@Královna Kosmíru píše:
Jak rikam tolerance už bylo dost.. nekterym liberálům ( a to bezpochyby jsem) došla trpělivost… myslim, že pokud to Andrej zase obhájí to svoje svinstvo, tak se lidi už nase.rou … myslim to vážné… bez ohledu na svobodne volby..

domnívám se, že lidi jsou už dostatečně naserinkaní

asi to bude zase stejné, jako vždy :( jen asi nebude premiér, bude se chtít stáhnout, má našlápnuto na hrad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.21 18:40
@Královna Kosmíru píše:

Nas.rani uz jste. :lol: A co budete delat, az to Andrej zase vyhraje? Mas plan? Vzbouris se?? :lol:

• Citovat
  • Upravit
5653
12.9.21 18:58
@Anonymní píše:
Nas.rani uz jste. :lol: A co budete delat, az to Andrej zase vyhraje? Mas plan? Vzbouris se?? :lol:

No, taky jsem se chtěla zeptat. A na. raní se mi už zdají všichni na všechny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.9.21 19:16
@Královna Kosmíru píše:

Ale jdi ty šmudlo, budou to výsledky svobodných voleb, takže se uskuteční pár bezvýznamných demonstrací a všichni sklapnou paty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.9.21 19:19
@terien píše:
Ale jdi ty šmudlo, budou to výsledky svobodných voleb, takže se uskuteční pár bezvýznamných demonstrací a všichni sklapnou paty.

To si zrovinka právě nemyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
12.9.21 19:21
@Královna Kosmíru píše:

Napadnou výsledky svobodných voleb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.9.21 19:22
@Královna Kosmíru píše:

Tak se nech překvapit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
12.9.21 19:28
@Královna Kosmíru píše:
:mrgreen: :mrgreen: tomu věříš jo? Můžou pak nadávat těm co k volbám nejdou, ale každého rozhodnutí. nějaké protesty co kdy změnily? Zase to budou jen kecy jak každý se odstěhuje jako při volbě zemana a všichni z těch „herců“ jsou stále v ČR :lol: nebo zase demokrati jen když se jim to hodí? U voleb mají přece všichni šanci něco trošku změnit. I když ten výběr nic moc :lol: Budou nadávat lede přes sociální sítě :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová