Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni_2019 píše:
V komunální politice není až tak důležitá politická strana, jako konkrétní lidé.
Především levicové strany se potom snaží pořádat akce pro občany.
My jsme tu měli moc fajn Zelené: nikdo jiný se tolik nesnažil o čisté ulice, pořádek, údržbu okolí a zvelebování zeleně jako oni.
No my máme i pirátího poslance z našeho města, takže jsme pyšnín
![]()
@GabinkaCh píše:
A ty estebacké kecy ohledně Babiše už jsou ohrané a nudné
To nikomu nevadí.. jen at se o tom mluvi cim dal vic. Neboť kdo krade v byznysu, nebude nikdy dělat čistou politiku…
@Anna766 píše:
Kolem mě tak ne, přesto že žiju v tom krásném pirátském městě co královna kosmíru.
Jsou to mladí borci! Větsinu znam osobne. Fajn lidi a pracovití…a ja se pohybuju v docela fajn mlade spolecnosti… vsichni voli piraty.
Příspěvek upraven 12.09.21 v 15:54
@Anonymní píše:
Presne tak, nechci se nechat urazet za to, ze jsem volila Babise, protoze volici pravice jsou netolerantni a mysli si, ze maji patent na rozum.
@Královna Kosmíru píše:
Proč zvracíš? Volby jsou svobodné. Můžeš se, co já vím, pomodlit, pokřižovat a doufat, že to dopadne podle Tvého. Ale takovou hroznou nenávisti, fakt škodiš jen sobě. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
No my máme i pirátího poslance z našeho města, takže jsme pyšnín![]()
my komunistického a pyšná teda nejsem ![]()
@Popeladym píše:
Proč zvracíš? Volby jsou svobodné. Můžeš se, co já vím, pomodlit, pokřižovat a doufat, že to dopadne podle Tvého. Ale takovou hroznou nenávisti, fakt škodiš jen sobě.
Jak rikam tolerance už bylo dost.. nekterym liberálům ( a to bezpochyby jsem) došla trpělivost… myslim, že pokud to Andrej zase obhájí to svoje svinstvo, tak se lidi už nase.rou … myslim to vážné… bez ohledu na svobodne volby..
@Královna Kosmíru píše:
Jak rikam tolerance už bylo dost.. nekterym liberálům ( a to bezpochyby jsem) došla trpělivost… myslim, že pokud to Andrej zase obhájí to svoje svinstvo, tak se lidi už nase.rou … myslim to vážné… bez ohledu na svobodne volby..
domnívám se, že lidi jsou už dostatečně naserinkaní
asi to bude zase stejné, jako vždy
jen asi nebude premiér, bude se chtít stáhnout, má našlápnuto na hrad
@Královna Kosmíru píše:
Nas.rani uz jste.
A co budete delat, az to Andrej zase vyhraje? Mas plan? Vzbouris se?? ![]()
@Anonymní píše:
Nas.rani uz jste.A co budete delat, az to Andrej zase vyhraje? Mas plan? Vzbouris se??
No, taky jsem se chtěla zeptat. A na. raní se mi už zdají všichni na všechny. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Ale jdi ty šmudlo, budou to výsledky svobodných voleb, takže se uskuteční pár bezvýznamných demonstrací a všichni sklapnou paty.
@terien píše:
Ale jdi ty šmudlo, budou to výsledky svobodných voleb, takže se uskuteční pár bezvýznamných demonstrací a všichni sklapnou paty.
To si zrovinka právě nemyslím…
@Královna Kosmíru píše:
Napadnou výsledky svobodných voleb?
@Královna Kosmíru píše:
Tak se nech překvapit ![]()
@Královna Kosmíru píše: