Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
Jiří Ovčáček @PREZIDENTmluvci · 1h
Prezident republiky 🇨🇿 Miloš Zeman odsoudil aktivity režiséra Víta Klusáka, který organizuje vystoupení psychicky nemocného syna českého premiéra.Prezident republiky při této příležitosti vyjadřuje předsedovi vlády plnou solidaritu.
To je dobře. Já věděla, proč volím Zemana na prazidenta
@vokishka píše:
Jiří Ovčáček @PREZIDENTmluvci · 1h
Prezident republiky 🇨🇿 Miloš Zeman odsoudil aktivity režiséra Víta Klusáka, který organizuje vystoupení psychicky nemocného syna českého premiéra.Prezident republiky při této příležitosti vyjadřuje předsedovi vlády plnou solidaritu.
chromák odsuzuje něco co dělá sám
je jasné, že Babišovi vysekne poklonu, když mu drží místo na hradě
@GabinkaCh píše:
To je dobře. Já věděla, proč volím Zemana na prazidenta
k volbám už nechoď
@DanielaD píše:
k volbám už nechoď
Takovi jako ona chodi organizovane, maji radost jak to ostatnim nandali😂
@Evika Lister píše:
Takovi jako ona chodi organizovane, maji radost jak to ostatnim nandali😂
podle průzkumu jsou voliči ano:
něco na tom je
@DanielaD píše:
podle průzkumu jsou voliči ano:něco na tom je
- starší
- z menších obcí, měst
- méně vzdělaní
Tak to by mě potom zajímalo jací jsou voliči pro piráty podle průzkumu
![]()
@DanielaD píše:
podle průzkumu jsou voliči ano:něco na tom je
- starší
- z menších obcí, měst
- méně vzdělaní
No jasně
![]()
@Sisres píše:
Tak to by mě potom zajímalo jací jsou voliči pro piráty podle průzkumu![]()
Něco bych napsala, ale radši neee
Tak vzhledem k tomu, že se tu během těch 30 let vytvořila slušná politická žumpa tak je těžké někoho volit. Na rovinu momentálně nevím vůbec koho volit. Když se podívám na Fialu, Pekarovou tak tihle dva sou pro mě ještě horší zmetci než Babiš.
Co se týče Babiše mladšího tak bohužel je na něm dost vidět, že je mimo. Ten, kterýho využívá je pro mě totální nula.
Co se týče politiky dokážu si vyslechnout názor druhých i když občas to je
.
Dokážu pochopit i to, že ti starší volí komunisty. Ono, když vám starší paní vykládá u doktora, celá roztřesená, že ji nějakej zmetek přepadl a že se mu nic nestalo a vesele si chodí po venku. Tak se opravdu nedivím, že volí komunisty se slovy, že za nich by se to nestalo. Bohužel takových případů je.
Volím také Babiše nebo možná ještě SPD. Nevím, zda jsem starší, když je mi přes 40, ale mám vysokou školu, změřené IQ 136 a jsem z Prahy. Spíš nechápu, jak třeba někdo vzdělaný a inteligentní může volit Piráty.
@Sisres píše:
Tak to by mě potom zajímalo jací jsou voliči pro piráty podle průzkumu![]()
Jsem v pohodě ![]()
@Da12 píše:
Volím také Babiše nebo možná ještě SPD. Nevím, zda jsem starší, když je mi přes 40, ale mám vysokou školu, změřené IQ 136 a jsem z Prahy. Spíš nechápu, jak třeba někdo vzdělaný a inteligentní může volit Piráty.
ty jsi jediná z Prahy, která volí Babiše
@GabinkaCh píše:
A mě by zajímalo, proč někdo volí Piráty??
to se zeptej těch co je volí
mě hlava nebere, že někdo volí komunistu, zloděje, stbáka, lháře, podvodníka
@Da12 píše:
Tak ten pruzkum nerika, ze vsichni koblihari jsou starsi a nevzdelani malomestaci. Ale typicky jejich volic takovy je. Treba zakladatelka je taky mlada a ten zbytek muzeme je odhadovat.