Babiš mladší - na čí straně jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
3.9.21 19:54
@GabinkaCh píše:
Klidně se tu přiznám, že jsem volička ANO :D

jsi první člověk o kterém vím, že volí ano. Neznám nikoho, kdo je volí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.9.21 19:57

Čím více skandálů, blbostí, hlouposti, tím více hlasů pro ano, už neví, jak na sebe upozornit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.9.21 19:58
@DanielaD píše:
jsi první člověk o kterém vím, že volí ano. Neznám nikoho, kdo je volí :think:

Taky nikoho neznam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
3.9.21 23:22
@Královna Kosmíru píše:
Piráti u nas ve městě dělají malo?

Piráty volit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
4.9.21 06:48
@Anna766 píše:
Piráty volit nebudu.

Otázka zněla jinak, ale to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.9.21 08:49

Pět hodin vyšetření a poté společný oběd se svíčkovou. Tak vznikal posudek na Andreje Babiše mladšího u Karla Kaufnera, kterého antibabišovský server Forum 24 označuje za soudního znalce v oboru psychiatrie. Na sociální síti Twitter se ale objevila řada lidí, jimž na celé věci něco nehraje. Kaufnera si prý hledali na internetu, a zatímco o soudním znalci nenašli ani zmínku, objevily jeho fotografie s šéfkou TOP 09 Markétou Pekarovou Adamovou.

https://www.expres.cz/…-zpravy_stes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
4.9.21 09:01
@Prof. Farnsworth píše:
Pět hodin vyšetření a poté společný oběd se svíčkovou. Tak vznikal posudek na Andreje Babiše mladšího u Karla Kaufnera, kterého antibabišovský server Forum 24 označuje za soudního znalce v oboru psychiatrie. Na sociální síti Twitter se ale objevila řada lidí, jimž na celé věci něco nehraje. Kaufnera si prý hledali na internetu, a zatímco o soudním znalci nenašli ani zmínku, objevily jeho fotografie s šéfkou TOP 09 Markétou Pekarovou Adamovou.https://www.expres.cz/…-zpravy_stes

Tvl.. ty ho tady chces mit furt co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.9.21 09:18
@Královna Kosmíru píše:
Tvl.. ty ho tady chces mit furt co?

Pokud bych si měl vybrat mezi Piráty a Babišem, tak beru určitě Babiše. Babiš neprosazuje 48 pohlaví, neomezuje dopravu, necpe všude nesmyslné cyklostezky, neprosazuje zákaz masa, nechce vyvlastňovat cizí majetek… Holt jsem jen bílej páprda co inklinuje k fašismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
4.9.21 09:28
@Prof. Farnsworth píše:
Pokud bych si měl vybrat mezi Piráty a Babišem, tak beru určitě Babiše. Babiš neprosazuje 48 pohlaví, neomezuje dopravu, necpe všude nesmyslné cyklostezky, neprosazuje zákaz masa, nechce vyvlastňovat cizí majetek… Holt jsem jen bílej páprda co inklinuje k fašismu.

přece nebude cpát zákaz masa, když sem tahá srágory z Polska
Ano se neříká ani nevolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
4.9.21 09:29
@Prof. Farnsworth píše:

a je to takovej čitorkrevnej hajzlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
4.9.21 09:50
@Prof. Farnsworth píše:

Tak tod skončil. Ty vole… se mi udělslo blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
4.9.21 09:54
@Prof. Farnsworth píše:

Pozor, on cizí majetek nevyvlastňuje, to by bylo ve prospěch „všech“. On cizí majetek privatizuje ve prospěch sebe samotného.

• Citovat
  • Upravit
1671
4.9.21 14:01
@Prof. Farnsworth píše:

Takových stran je tu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65192
4.9.21 14:02

Jiří Ovčáček @PREZIDENTmluvci
· 1h
Prezident republiky 🇨🇿 Miloš Zeman odsoudil aktivity režiséra Víta Klusáka, který organizuje vystoupení psychicky nemocného syna českého premiéra.

Prezident republiky při této příležitosti vyjadřuje předsedovi vlády plnou solidaritu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15843
4.9.21 14:38
@Prof. Farnsworth píše:

To je taková volba, jestli si necháš useknout levou nohu, nebo pravou. Obojí je na ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová