Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GabinkaCh píše:
Klidně se tu přiznám, že jsem volička ANO
jsi první člověk o kterém vím, že volí ano. Neznám nikoho, kdo je volí ![]()
Čím více skandálů, blbostí, hlouposti, tím více hlasů pro ano, už neví, jak na sebe upozornit
@DanielaD píše:
jsi první člověk o kterém vím, že volí ano. Neznám nikoho, kdo je volí
Taky nikoho neznam ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Piráti u nas ve městě dělají malo?
Piráty volit nebudu.
@Anna766 píše:
Piráty volit nebudu.
Otázka zněla jinak, ale to je jedno.
Pět hodin vyšetření a poté společný oběd se svíčkovou. Tak vznikal posudek na Andreje Babiše mladšího u Karla Kaufnera, kterého antibabišovský server Forum 24 označuje za soudního znalce v oboru psychiatrie. Na sociální síti Twitter se ale objevila řada lidí, jimž na celé věci něco nehraje. Kaufnera si prý hledali na internetu, a zatímco o soudním znalci nenašli ani zmínku, objevily jeho fotografie s šéfkou TOP 09 Markétou Pekarovou Adamovou.
@Prof. Farnsworth píše:
Pět hodin vyšetření a poté společný oběd se svíčkovou. Tak vznikal posudek na Andreje Babiše mladšího u Karla Kaufnera, kterého antibabišovský server Forum 24 označuje za soudního znalce v oboru psychiatrie. Na sociální síti Twitter se ale objevila řada lidí, jimž na celé věci něco nehraje. Kaufnera si prý hledali na internetu, a zatímco o soudním znalci nenašli ani zmínku, objevily jeho fotografie s šéfkou TOP 09 Markétou Pekarovou Adamovou.https://www.expres.cz/…-zpravy_stes
Tvl.. ty ho tady chces mit furt co?
@Královna Kosmíru píše:
Tvl.. ty ho tady chces mit furt co?
Pokud bych si měl vybrat mezi Piráty a Babišem, tak beru určitě Babiše. Babiš neprosazuje 48 pohlaví, neomezuje dopravu, necpe všude nesmyslné cyklostezky, neprosazuje zákaz masa, nechce vyvlastňovat cizí majetek… Holt jsem jen bílej páprda co inklinuje k fašismu.
@Prof. Farnsworth píše:
Pokud bych si měl vybrat mezi Piráty a Babišem, tak beru určitě Babiše. Babiš neprosazuje 48 pohlaví, neomezuje dopravu, necpe všude nesmyslné cyklostezky, neprosazuje zákaz masa, nechce vyvlastňovat cizí majetek… Holt jsem jen bílej páprda co inklinuje k fašismu.
přece nebude cpát zákaz masa, když sem tahá srágory z Polska
Ano se neříká ani nevolí
@Prof. Farnsworth píše:
a je to takovej čitorkrevnej hajzlík
@Prof. Farnsworth píše:
Tak tod skončil. Ty vole… se mi udělslo blbě
@Prof. Farnsworth píše:
Pozor, on cizí majetek nevyvlastňuje, to by bylo ve prospěch „všech“. On cizí majetek privatizuje ve prospěch sebe samotného.
@Prof. Farnsworth píše:
Takových stran je tu víc.
Jiří Ovčáček @PREZIDENTmluvci
· 1h
Prezident republiky 🇨🇿 Miloš Zeman odsoudil aktivity režiséra Víta Klusáka, který organizuje vystoupení psychicky nemocného syna českého premiéra.
Prezident republiky při této příležitosti vyjadřuje předsedovi vlády plnou solidaritu.
@Prof. Farnsworth píše:
To je taková volba, jestli si necháš useknout levou nohu, nebo pravou. Obojí je na ho..