Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dája999 píše:
Můžeš uvést nějaké příklady?
To mě zajímá.
Nemuze ![]()
@Popeladym píše:
Ano, ale o zmanipulované volby v mých příspěvcích nešlo, to je zase jiná.. A ani člověk s nižší inteligenci, nemusí být hned,, spodina,,
Ja vim, ze neslo. To byl jen priklad toho, co se da povazovat za nerespektovani voleb. A mas pravdu spodina je silne slovo. Ale to, ze muzou volit i lide s nizsim iq co nerozumi vubec nicemu je proste problem. Neresitelny
@Evika Lister píše:
Nemuze
Hlavně nechce euro
To je mi taky sympatické
Příspěvek upraven 03.09.21 v 13:26
@Dája999 píše:
Nemusí to vůbec být o hlouposti. Volby jsou o emocích a ne/zvládnutém politickém marketingu.
A jak jsem psala před chvílí - o finančních možnostech.Už jsem to tady kdysi psala - v dokumentárním filmu o slovenské politice byl pár minutový rozhovor s marketérem Roberta Fica.
Tož tak.
Vypadalo to následovně, volně cituji : vzal fotku Fica s manželkou a dětmi a komentoval - nevypadá špatně, sportovní typ, vhodný věk, pohledná rodina… s tím se bude dobře pracovat.
Zeptali se ho, jaký je rozdíl, když kandidát podobné výhody „dobrého výchozího materiálu“ nemá.
Lakonická odpověď : stačí navýšit finance, prodat umím kohokoli za patřičný obnos.
Rozumim. Ale stojim si za tim, ze inteligentni clovek to dovede rozeznat. Jaknjsem psala vys-neresitelny problem pokud maji pocit, ze treba rozumi slozitym ekonomickym otazkam.
Příspěvek upraven 03.09.21 v 13:26
@Evika Lister píše:
Nemuze
Já bych to nechala na Gábince, doufám, že odpoví.
Mě to ( naprosto vážně bez špetky ironie) zajímá. Netajím se tady, že AB považuji za psychopatickou asociální zrůdu, ale ráda si přečtu, jakými svými názory působí na své voliče.
@GabinkaCh píše:
Shrnula bych ta tak, že sympatizuji s jeho názory…I když ani já si nemyslím, že je nějaký svatoušek. Ale kdo z těch nahoře je???Nikdy bych nevolila ODS.
Napíšeš nám nějaký jeho názor?
@Evika Lister píše:
Rozumim. Ale stojim si za tim, zeinteligentni clovek to dovede rozeznat.Jaknjsem psala vys-neresitelny problem pokud maji pocit, ze treba rozumi slozitym ekonomickym otazkam.Příspěvek upraven 03.09.21 v 13:26
Dodám ještě INFORMOVANÝ ![]()
Ale to asi souvisí, viď. Jedno doplňuje druhé + vzdělání, schopnost kritického myšlení atd. atd.
@Dája999 píše:
Dodám ještě INFORMOVANÝ
Ale to asi souvisí, viď. Jedno doplňuje druhé + vzdělání, schopnost kritického myšlení atd. atd.
Ano, schopnost interpretace a overovani informaci je nekdy na bodu nula ![]()
@Dája999 já nejsem zadny génius, ale přece vidím, že je to všechno jen marketing. A kdybych to neviděla, tak si o tom můžu přečíst od chytřejších lidi než jsem já… nechápu úroveň inteligence člověka, který nevidi, že Babiš miluje EU, protože dotace, a bez dotaci by nebyl Agrofert ani Čapí hnízdo… a euro by moc chtěl, ale vidí (nebo to vidí Mára), že spousta z jeho voličů je proti euru a proti EU, tak jednou za čtvrt roku řekne něco jako „naša země je samostatná a Evropská Unija by si to mala uvědomiť“. Ale činy mluví za vše. Z čeho jako čerpají informace? Jen z facebooku? ![]()
@terien píše:Čí?
Nějak zapomínas, že na tohle všechno, nebo aspoň na většinu, potřeboval Babiš st. jejich aktivní spolupráci a účast. Takže v tom jedou všichni rovným dílem. Pohádce o nebohých obětech nevěřím.
@NicknackEK Ten co staryho dostane do teplaku by mel dostat cenu, o tom zadna. Nejsem volic ano ani nebudu.
Jen od zdrave smyslejiciho inteligentniho cloveka cekam jinou formu vyjadreni nez to co probehlo v hlavnim vysilacim case na tv nova. Tenhle boj mezi starym a mladym mi prijde predem prohrany. Sveho otce zna lip nez kdo jiny, musel predpokladat, ze z nej dal bude delat naruseneho cloveka jeste, kdyz mu takto impulzivne nahraje. Verim, ze jestli ma neco v rukavu nebude to divadlo s polivkou.
@Evika Lister píše:
Ja si pod nerespektovanim voleb predstavuji to, ze je pivazuji za zmanipulovane a podvodne i kdyz tomu tak byt nemusi. Ne to, ze jsem nastvana kvuli tomu, ze mi hloupí lide nici budoucnost. To, ze volit muzou i lide s prokazatelne nizsim iq(no hate) je proste jedna z nevyhod demokracie. A tito lide voli strany jako ano
A to je ten problém, opozice nepracuje na tom, že přesvědčuje váhavé, voliče ANO, „nalomené“. Přesvědčuje přesvědčené, svoji volební skupinu, která je bude volit, ale nevysvětluje proč. Uvádí, že Babiš je zlo a musí se porazit, ale to PROČ neuvádí (či to není vidět) a považuje voliče ANO za IQ tykve, stejně tak jako jejich voliči.
@Lily-of-the-valley píše:
@Dája999 já nejsem zadny génius, ale přece vidím, že je to všechno jen marketing. A kdybych to neviděla, tak si o tom můžu přečíst od chytřejších lidi než jsem já… nechápu úroveň inteligence člověka, který nevidi, že Babiš miluje EU, protože dotace, a bez dotaci by nebyl Agrofertani Čapí hnízdo… a euro by moc chtěl, ale vidí (nebo to vidí Mára), že spousta z jeho voličů je proti euru a proti EU, tak jednou za čtvrt roku řekne něco jako „naša země je samostatná a Evropská Unija by si to mala uvědomiť“. Ale činy mluví za vše. Z čeho jako čerpají informace? Jen z facebooku?
Jo, to je krásná kapitola holdingu, ale ony už ty začátky od Petrimexu a „švýcarských spolužáků“ byly řekněme zajímavé. A jeho „podnikatelské metody“ jsou doufám všeobecně známé.
Víš co, já tomu nerozumím hlavně proto, že kdyby byl někdo můj politický favorit a volila bych jeho ( doslova) hnutí, tak bych o něm asi chtěla i něco vědět.
Jaroslav Kmenta napsal před lety knihu Boss Babiš. Před pár týdny novou - Palermo I.
V polovině září vyjde Palermo II.
Vždyť si to stačí půjčit v knihovně a přečíst.
A snad nikdo nemůže pochybovat, že tam není ani jediný lživý ( nepodložený, neověřený) řádek.
To už by Kmenta dávno figuroval ve všech titulcích holdingových novin a běhal od soudu k soudu. Přece si snad, doufám, někdo nemyslí, že by AB se svými týmy právníků nevyužil sebemenší nesrovnalost, aby ho profesně zničil. Nebo lidsky, zkušeností s tím má dost - nedávno znovu koloval netem seznam zmizelých osob, zvláštních nehod, zničených osudů apod. a nebyl zrovna krátký. ![]()
Jeho voliči to vidět a číst nechtějí.
Takže odpověď na tvou závěrečnou otázku - informace NEčerpají.
( Neodolám dodatku - čerpá Andrej
)
@GabinkaCh píše:
Hlavně nechce euroTo je mi taky sympatické
Jenže Gabinko, Babiš je kam vitr, tam plašť. Me by bylo to s eurem take sympaticke, jenze vzdy toho naslibuje a v Bruselu dupnou a je vse jinak.
Jinak od uzivatelek nechapu to napadani lidi, ktere voli jinak nez oni.Snad mame demokracii, ne?
Babise volit asi nebudu, ale myslite snad, ze ostatni jsou Mirkove Dušínové? ![]()
Jinak jeste poznatek- nemohou ho lide volit proto, ze nikdo seriozni a perspektivni tu neni? Takze Babiš je z nouze cnost.