Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
To si zrovinka právě nemyslím…
Ale prosím Tě. Půjdete s vidlema na Prahu? Zaspuntujete lázeňské prameny? Jo, zabrblame si a život půjde dál.
@Markéta80 píše:![]()
tomu věříš jo? Můžou pak nadávat těm co k volbám nejdou, ale každého rozhodnutí. nějaké protesty co kdy změnily? Zase to budou jen kecy jak každý se odstěhuje jako při volbě zemana a všichni z těch „herců“ jsou stále v ČR
nebo zase demokrati jen když se jim to hodí? U voleb mají přece všichni šanci něco trošku změnit. I když ten výběr nic moc
Budou nadávat lede přes sociální sítě
Uvidíme. Ja už tady Babiše nechci. Ať táhne odkud přišel.
@jkra píše:
Ale prosím Tě. Půjdete s vidlema na Prahu? Zaspuntujete lázeňské prameny? Jo, zabrblame si a život půjde dál.
Nemam doma vidle
, možná je míváš běžně ve skříni, já ne.? Jestli Babiš vyhraje, tak to budou splácet jeste děti našich dětí ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Nemam doma vidle, možná je míváš běžně ve skříni, já ne.? Jestli Babiš vyhraje, tak to budou splácet jeste děti našich dětí
Ale prdlajs ![]()
@GabinkaCh píše:
Ale prdlajs
No dobře, tak vnuci našich dětí ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Nemam doma vidle, možná je míváš běžně ve skříni, já ne.? Jestli Babiš vyhraje, tak to budou splácet jeste děti našich dětí
No, panečku, tomu říkám vzpoura ![]()
@terien píše:
No, panečku, tomu říkám vzpoura
Přesně. Mě taky Babiš štve, ale kromě nevoleni toho reálne moc neudělám.
@Královna Kosmíru uvidíme po volbách kdo kolik dostane hlasů. Ale nedělala bych si iluze že lidi budou cokoliv dělat. Navíc co chceš dělat? Lidi budou nadávat v hospodě a to je tak vše. přijde mne že každé volby je horší výběr a u prezidentských to bude zase přehlídka exotů
Nikdy nebudou všichni spokojení, tak to prostě je. Kdo chce něco změnit může u voleb, ale velké % ani volit nechodí. Ale zatim ty průzkumy jsou všeříkající. Každému vadí něco jiného a dle toho se může rozhodnout.Snad nikdo nečeká že pár lidí půjde protestovat a babiš řekne no tak já se stěhuji. Jo částečně si myslím že na oko odejde z Ano, ale stejně je bude mít pod palcem a připravovat se na prezidentské volby ![]()
@Markéta80 Nevim.. je pravda, že bordel je všude… ale nechci jen tak přihlížet. Mam příbuzneho v komunalni politice… až mi vyleti děti z hnízda, budu se chtit asi aktivneji zapojovat do dění v našem meste alespon… uz me nebavi jen tak přihlížet…
@jkra píše:😂 prej zašpuntujete prameny…pobavilo.
@Královna Kosmíru a to je nejlepší řešení. Stejně ta komunální je hodně důležitá a hlavně se můžou změnit věci pro lidi v tom městě
Většina do politiky jde že něco změní a pak zjistí že je to jinak. A pak jde hlavně o prachy co komu kdo dohodí…
@GabinkaCh Dotaz nejen na vas, ale vy tu pak intenzivne diskutujete, tak snad odpovite.
Kdyz mate teda jiny nazor, jaka varianta je podle vas pravdiva?
a) Babis, jak tvrdi, nevedel predem o unosu sveho syna.
b) Babis o unosu syna predem vedel, ale nebyl to unos, ale „vylet“ a pak radsi svou vypoved zmenil na nevedel, aby nevypadal blbe
Nebo jak to teda bylo? A co ti Protopopovi? Proc, misto abys s unosci a manipulatory zatocil jmenoval tu Protopopovou do vysoke funkce? Evidentne s nima „kamosil“. Pisou o tom i Babisovy noviny, tam by asi nekecali, ne? https://www.idnes.cz/…_domaci_chtl
Dalsi dotaz: Jak se stavite k pozici Faltynka na kandidatce za Olomoucky kraj? Muz, ktery stoji za nekolika korupcnimi kauzami (+jeho syn a kauza Stoka v Brne ). Proc ho tam podle vas Babis nechava, kdyz bojuje proti korupci?
https://www.seznamzpravy.cz/…kauze-149932
Mne opravdu zajima, jak si volici ANO vysvetluji tyto veci, proc jim to nevadi.
Chapu, ze pro spoustu lidi je ANO i s Babisem volbou. Proste vylucovaci metodou (kazda strana je z nejakeho duvodu neprijatelna) a porad lepsi, kdyz to hodi ANO, nez treba SPD. Ale tech kauz ANO je pomerne dost.
Jinak ja Babis pridava duchodcum. Duchodcim pridala Malacova „par stovek (v prumeru 800)“. Mne, zrusenim superhrube mzdy (ANO+ODS+uz nevim kdo) pridali mesicne asi 3 tisice. Vydelavam slusne, ani jsem se o to neprosila
Za mne treba mohli pridat mene vydelavajim tim, ze zvysi nezdanitelnou cast zakladu dane. Misto toho pridali nejvic tem bohatsim. Asi mezi ne teda taky patrite, ze vam to vyhovuje?
@Petra Star píše:Jinak ja Babis pridava duchodcum. Duchodcim pridala Malacova „par stovek (v prumeru 800)“. Mne, zrusenim superhrube mzdy (ANO+ODS+uz nevim kdo) pridali mesicne asi 3 tisice. Vydelavam slusne, ani jsem se o to neprosilaZa mne treba mohli pridat mene vydelavajim tim, ze zvysi nezdanitelnou cast zakladu dane. Misto toho pridali nejvic tem bohatsim. Asi mezi ne teda taky patrite, ze vam to vyhovuje?
Oni nikomu nepřidali, oni jim jenom méně berou. A to je dobře. Lidé musí mít motivaci pracovat. Ti bohatší stejně zaplatí na daních víc než chudší.
@Leni_2019 píše:
Oni nikomu nepřidali, oni jim jenom méně berou. A to je dobře. Lidé musí mít motivaci pracovat. Ti bohatší stejně zaplatí na daních víc než chudší.
Fajn, tak nepridali, mene berou. To je samozrejme presnejsi interpretace. Ve finale mi teda mene sebrali = dostanu vice. Navic u tech zranitelnejsich profesi se to projevilo tim, ze jim zamestnavatele casto snizili odmeny, takze berou stejne… Ale to je jedno. Muj hlavni dotaz se spis tykal tech kauz, toto bylo jen takove doplneni, jak Babis „mysli na duchodce a chude“ (to sam porad opakuje), ale vlastne nejvic vydelala uplne jina skupina ![]()
Platime na danich a pojisteni hodne, o tom zadna, ale z neceho ty dotace platit musime ![]()
@Petra Star píše:
Fajn, tak nepridali, mene berou. To je samozrejme presnejsi interpretace. Ve finale mi teda mene sebrali = dostanu vice. Navic u tech zranitelnejsich profesi se to projevilo tim, ze jim zamestnavatele casto snizili odmeny, takze berou stejne… Ale to je jedno. Muj hlavni dotaz se spis tykal tech kauz, toto bylo jen takove doplneni, jak Babis „mysli na duchodce a chude“ (to sam porad opakuje), ale vlastne nejvic vydelala uplne jina skupina
Platime na danich a pojisteni hodne, o tom zadna, ale z neceho ty dotace platit musime
Nejde ani tak o konkrétní jméno šéfa strany ( Babiš, Okamura, Filip, Fiala, Bartoš, Rakušan…), jako o schopnosti použít rozum.
Stejně jako u volby partnera/partnerky pro život.
Partner i politik ve vládě mi nějak ovlivní život.
Je úplně jedno, co mi aktuálně říká, aby se zalíbil.
Pokud mám aspoň kousek zdravého rozumu, kouknu se na realitu a na jeho minulost a v případě, že je „poněkud pestrá“ nebudu doufat, že TEĎ už to bude jinak a najednou z něj zázrakem bude zodpovědný partner / premiér, ministr.
Nebo nemám snahu, čas a chuť si cokoli zjistit, smůla.
Nebo nemám kapacitu to pochopit, taky smůla.
V případě partnera moje a mého nejbližšího okolí, v případě politika je záběr průseru podstatně širší. ![]()