Nepřišel dopis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.12.21 08:48

Dobrý den

@Mia2020 dobrý den chci se zeptat mám stejný problém přítel mi posílal dopis v pondělí a do teď sobota mi nepřišel jak dlouho trvalo vaše doručení kdy byl dopis doručen a kdy byl prosím poslán? Děkuji ptám se pro to abych zbytečně třeba na to ještě nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
4.12.21 12:19
@Juliemarkova píše:
@Mia2020 dobrý den chci se zeptat mám stejný problém přítel mi posílal dopis v pondělí a do teď sobota mi nepřišel jak dlouho trvalo vaše doručení kdy byl dopis doručen a kdy byl prosím poslán? Děkuji ptám se pro to abych zbytečně třeba na to ještě nečekala

Dobrý den,
trvalo to asi 8 dní, ale dorazilo to.
Posílala jsem 30.8. a dorazilo to 6.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
4.12.21 12:38

Tak ono záleží, kdy u vás chodí pošta u nás chodí obden :nevim:, takže když to posíláš obyčejně jde to dýl a k tomu pozdější doručení a máš hned týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.21 12:43

@Vosma29 každý den kromě soboty neděle protože pošta není ale to jistě víte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
6.12.21 09:22

@Juliemarkova

Ano u nás ale chodí on den. Takže jeden týden pondělí, středa, pátek a pak úterý čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.21 13:17

@Vosma29 k nám chodí každý den tak proto je mi divné že obyčejný dopis nedorazil všem vše přichází jak složenky balíky tak vše ano to jsem chtěla ještě připsat můj přítel mi minuty týden poslal balík a ten mi přišel proč tedy obyčejný dopis ne? Co se s tím dá dělat? Ten dopis je pro mne velice důležitý přítel je ve výkonu trestu a když pošle nějaký dopis tak jsem šťastná a těším se jenže už je 14dni co nepřišel prosím o radu volala jsem i na poštu tam mi ale sdělili že se s tím nedá dělat vůbec nic a ať čekám dál mohu si stěžovat? Nebo někam ještě zavolat? Nemohu zjistit kde se ten můj dopis ztratil moc mě to mrzí přítel posílá dnes dopis znovu tak uvidíme zda se ten dopis zase neztratí prosím o radu už to posílá doporučeně prosím kdo má také špatnou zkušenost s tímto? Možná je to k vůli vánocům ale jak říkám balíky dorazí v pohodě složenky a vše úplně v pohodě ale obyc. Dopis ne prosím kdo má stejný problém? A jak se to řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.12.21 13:39
@Juliemarkova píše:
@Vosma29 k nám chodí každý den tak proto je mi divné že obyčejný dopis nedorazil všem vše přichází jak složenky balíky tak vše ano to jsem chtěla ještě připsat můj přítel mi minuty týden poslal balík a ten mi přišel proč tedy obyčejný dopis ne? Co se s tím dá dělat? Ten dopis je pro mne velice důležitý přítel je ve výkonu trestu a když pošle nějaký dopis tak jsem šťastná a těším se jenže už je 14dni co nepřišel prosím o radu volala jsem i na poštu tam mi ale sdělili že se s tím nedá dělat vůbec nic a ať čekám dál mohu si stěžovat? Nebo někam ještě zavolat? Nemohu zjistit kde se ten můj dopis ztratil moc mě to mrzí přítel posílá dnes dopis znovu tak uvidíme zda se ten dopis zase neztratí prosím o radu už to posílá doporučeně prosím kdo má také špatnou zkušenost s tímto? Možná je to k vůli vánocům ale jak říkám balíky dorazí v pohodě složenky a vše úplně v pohodě ale obyc. Dopis ne prosím kdo má stejný problém? A jak se to řeší?

Nijak

• Citovat
  • Upravit
11.12.21 22:34

Ztracený dopis

Dobrý den tak pošta k nám chodí obden chodí k nám pondělí středa pátek úterý čtvrtek dopis ještě stále nedorazil myslíte holky ze ještě dorazí? Už to je více jak 14dni co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová