Nepřišla MS

2
3.4.20 17:50

Nepřišla MS

Dobrý den, chtela jsem se zeptat poprípade poradit. Test negativní, ale menstruace neprisla. Mela prijit 30.3 ale doposud nic. 27,28 jsem mela sex jinak ne. Prijde mi to jako nepravdepodobne být tehotna, nikdy se mi nic takoveho nestalo, že by mi vynechala MS. Jsme si jeste myslela ze tim sexem se to urychli, Má s tím nekdo nejake skusenosti děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6749
3.4.20 18:13

Test jdi dělala kdy? Třeba to může být „jen“zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.4.20 18:25

Nepřišla MS

Test jsem delala vcera negativni. Ale me cca togo 28 uz neksutecne bolelo bricho ze to prijde, bolest bicha mam dotedt jak kdyby to melo prijit nejvic v noci ale pres den nic. Nerozumim tomu :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.4.20 20:29

Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s těhotenským testem sluníčko a s intimed?
Dnes jsem testovala a vyšli mi oba negativní. Poslední MS jsem měla 19.3.2020 a k styku došlo 25.3.2020
2 dny po skončení MS.
MS mám pravidelnou a teď mi mešká cca 3-4 dny.
Bolí mě prsa a nikdy mě prsa před MS neboleli a ještě než se měla MS dostavit mám do teď velké bolesti zad a v podbřišku a jsem strašně vyčerpaná mám bolesti hlavy. V den kdy měla MS přijít jsem měla menstruační bolesti cca 2 dny a pořád nepřišla. Naopak mám jenom silný výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 20:33
@Lenka1809 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s těhotenským testem sluníčko a s intimed?
Dnes jsem testovala a vyšli mi oba negativní. Poslední MS jsem měla 19.3.2020 a k styku došlo 25.3.2020
2 dny po skončení MS.
MS mám pravidelnou a teď mi mešká cca 3-4 dny.
Bolí mě prsa a nikdy mě prsa před MS neboleli a ještě než se měla MS dostavit mám do teď velké bolesti zad a v podbřišku a jsem strašně vyčerpaná mám bolesti hlavy. V den kdy měla MS přijít jsem měla menstruační bolesti cca 2 dny a pořád nepřišla. Naopak mám jenom silný výtok.

Sluníčko je podle mě super, používala jsem ho teď od začátku a intimed až pak později je míň citlivý… První test jsem si dělala 4 dny před MS a vypadal takhle

• Citovat
  • Upravit
15156
23.4.20 06:36

@Lenka1809 jestly byl styk 25.3.tak na testech by už byly jasně dvě čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí