Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S velkou namahou neco slabounkeho…vydrz a jestli ms nedorazi, test opakuj,,ale nejdriv za dva dny, kdyz vydrzis I pozdeji. Mohla jsi mit posunutou ovulaci, ja tohle mela s druhym tehotenstvim. V den ocekavane ms dokonce snehobilo, po tydnu pozitivni.
Vidím něco slabého na té fotce, kde je to s negativním filtrem. Držím palce
.
Zdravím všechny ozivuji diskuzi prosím dnes mám termín ms a bolí mě trochu břicho. s manzelem se nesnasime ale chtěli by jsme zkousela jsem predevcirem test z deogerie myslím že to bylo slunicko plastovy a na něm nebylo nic ale tady asi vidím ducha nebo je to ryska nebo nic. vubec nevím kdy mohla být ovu ale moc jsme s mužem spolu nespali. nechranime se. Co myslíte vidíte něco nebo ne? Diky
@Anonymní píše:
Zdravím všechny ozivuji diskuzi prosím dnes mám termín ms a bolí mě trochu břicho. s manzelem se nesnasime ale chtěli by jsme zkousela jsem predevcirem test z deogerie myslím že to bylo slunicko plastovy a na něm nebylo nic ale tady asi vidím ducha nebo je to ryska nebo nic. vubec nevím kdy mohla být ovu ale moc jsme s mužem spolu nespali. nechranime se. Co myslíte vidíte něco nebo ne? Diky
Ja tedy vidim uplne bilo 😕
Zkuste za dva dny a nebo se vam asi spis rozjede ms, pokud uz citite bolest bricha.
@Anonymní píše:
@Rive Ježíši nesnazime se ne nesnasime jsem blb…tady ještě jedna fotka
Ja vidim, zkus za dva dny..
Vzdy je lepsi pockat nez se predcasne radovat… ja takhle mela X biochemek a pak mi z toho bylo akorat naprd… a co se tyce bolesti bricha, mela jsem PMS skoro dva týdny.. jeden pred vynechanou a druhy po vynechane.. takze i to muze byt priznak, ale chce to jeste fakt pockat…
Příspěvek upraven 06.01.21 v 08:23
Ahoj, co myslíte je něco vidět na testu a má to nějakou šanci? Dnes mám termín ms, nepřišla. Bolest břicha jako při ms a ráno mi bylo nevolno.
Je tam duch a není to na první den slabá čárka?