Neprospívání kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
534
1.2.16 21:12

@budi naprostý souhlas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
1.2.16 21:33
@berry4 píše:
@Svistice za 3 týdny půl kila a dál nic je o. k.? To je kojomasáž nebo co? Tohle už není ani na spodní hranici, ale těžce pod 8o

To je problem vazeni po tydnu. Nase pediatra vazila vzdy po mesici, prave kvuli skokovemu pribirani. Podle tabulek dite pribralo krasne- rozlozeno na tydny, co tyden to krasnych 125 g. :P
Edit, spatne precteny uvodni prispevek ,pardon.Ale svuj prispevek nebudu mazst. :kytka:

Příspěvek upraven 01.02.16 v 21:39

• Citovat
  • Upravit
brko
1.2.16 21:38

Jinak zakladatelko, ja bych spis pridala kojeni, prip zkusila dokrm mm pres strikacku. A nech zkontrolovat techniku, zda prcos spravne saje. Um muzes mit pro jidtotu ve skrince. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1688
1.2.16 22:19

A nech mimcu zkontrolovat moc, maly mel podobny problem a mel zanet ledvin, ale to Te nechci vubec strasit. A s tim pitim, maly mi taky pil 50 ml, nekdy 80, 110, jak se mu chtelo. Pokud vypada spokojene, ma dost pocuranych plen a pri kojeni slysis jak hlta, s dokrmem bych pockala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.2.16 22:43

Těch 6 počuraných plén máme za den a kolikrát mi počura do toho ještě přebalovák a to není nikdy málo. Kojím jak si řekne vychází to asi na 8 kojeni za den. Teda tak bylo včera. Jinak malý se o kojení hlásí. Není spavý, usne mi v kočárku a na vzduchu jinak musíme spíš uspávat než budit.
Děkuji za rady a postřehy. Zítra jdu k laktační poradkyni tak doufám, že mi poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
1.2.16 23:00
@MončaHra píše:
Těch 6 počuraných plén máme za den a kolikrát mi počura do toho ještě přebalovák a to není nikdy málo. Kojím jak si řekne vychází to asi na 8 kojeni za den. Teda tak bylo včera. Jinak malý se o kojení hlásí. Není spavý, usne mi v kočárku a na vzduchu jinak musíme spíš uspávat než budit.
Děkuji za rady a postřehy. Zítra jdu k laktační poradkyni tak doufám, že mi poradí.

Tak to klidne koj i vicekrat. Drzim palce u LP. podotknu jen, ze je lepsi kontaktovat nejakou mimo porodnici. :palec:

• Citovat
  • Upravit
9
1.2.16 23:10
@brko píše:
Tak to klidne koj i vicekrat. Drzim palce u LP. podotknu jen, ze je lepsi kontaktovat nejakou mimo porodnici. :palec:

Děkujii jj je mimo porodnici a pravě, že už jsem s ní řešila na začátku šestinedělí techniku kojení. Tak jí trochu už znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
2.2.16 14:16

Zkus po kojení ještě odstříkávat/odsávat a tím MM pak dokrmovat stříkačkou. Spíš než samotnou, tak stříkačkou po prstě, nebo se dá na stříkačku dát dudlík (ukazovali mi to v porodnici, dokrmovala jsem tak celé šestinedělí). Váha je na každého zvážení - někoho nervuje, mě třeba uklidňovala, že ze mě něco fakt teče a postupně to přibývá. (v porodnici jsem měla na 1 nakojení 2 ml, mléko se mi začalo dělat až několikátý den doma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
2.2.16 14:22

@MončaHra tak jak jsi dopadla? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9
2.2.16 14:50

@brko
Musela to dnes zrušit. :( večer ji alespoň zavolám. Tak jsme se nasled, ě domluvily. Sehnala jsem odsávačku teď vše vyvařila jak nakojim zkusim odsát no uvidime kolik toho bude.. Nechci přijít o mliko, chci kojit. Malej to dneska totalně flaka. Protože se ho od rána snažim přikladat. Chvili potahá a pak dudle, usne seberu mu prso a začne plakat a pořád dokola. Já už nevím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
2.2.16 15:11

@MončaHra akorat se nestresuj mnozstvim odsateho mleka.to o nicem nevypovida. Ja neodsaju ani kapku a kojim 20 m holcicku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1185
2.2.16 15:44

Pokud by ti to nešlo a dítko stálo na váze, nebereš antikoncepci? Znám v mém okolí hodně žen, co jim poklesla produkce mléka, když ji začali brát při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.16 18:17

@dalmati
nene neberu antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
3.2.16 18:40

@MončaHra
to je škoda s tou poradkyní, snad se brzy domluvíte!

jen chci napsat totéž, co @brko – kdybys náhodou nic neodsála, ještě to nic nevypovídá… já obě děti plně kojila (UM nikdy neměli), ale neodsála nikdy víc než na dno kelímku :nevim: :nevim: a že jsem se v krizích i snažila, dokonce Medelu elektrickou jsem si pučila. prostě moje prsa uměly vysát vždy jen děti, odsávačka ne.

opravdu nejlépe ta laktační poradkyně u tebe, nebo zajdi klidně zítra znovu k dětské doktorce, jestli k ní máš důvěru i v těchto věcech (nebo občas sestry u dětských lékařů o takových věcech, jako je kojení, mohou vědět hodně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.2.16 05:44

@brko. Pribrali jsme :) pri vcerejsi kontrole mame navrh po tydnu 300g :lol: mela jsem tu LP vubec jsem nakonec nedokrmovala UM jen 1× 20ml. a pak jsme jen kojili, kojili, kojili :) dikyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová