Neprospívání kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1383
30.6.18 21:12

@Sandra00 :hug: To bude dobrý. Hele já s malým taky bojovala, protože hrozně zvracel a neprospíval. Jak tady psaly holky, vykašli se na tabulky, musíš vyzkoušet, jak miminko mlíčko stráví. Mně se osvědčilo po dvou hodinách, ale menší dávky, asi polovinu nakojím, ale vím, že po mém mlíku má za hodinu hlad, tak pokud mám MM, nakojím po té hodině, pokud nemám, dostane sunar. A je spokojený. A stejně má dny, kdy chce jíst pořád, a pak zas jiné, kdy po třech hodinách stačí. Nelámu to přes koleno - taky mám dny, kdy mám věčně strčenou hlavu v ledničce, co bych tak kde sežrala, a jiné dny, kdy tak hlad nemám.
Pokud jsem ho přes pláč krmila po těch předepsaných dvou hodinách, tak strašně plakal, nemohl se pak přisát, pak hltal a zvracel, no peklo. V horku se mi osvědčilo nabízet vodičku (převařenou kojeneckou), při bolení bříška pár lžiček bio fenyklového čaje. Třeba nemá hlad, ale žízeň. Taky se osvědčilo přimíchat do mlíčka Nutriton, je to prý rozpustná vláknina, která mlíko zahustí a pomůže na to zvracení. Zkus se na to zeptat v lékárně.
Moc ti držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.7.18 07:53
@Sandra00 píše:
@Elfrida Ahoj, tak jsme konecne doma. Byla to nocni mura a nejhorsi tyden meho zivota. Cekani na vsechny vysledky, byl horor. A vsechny ty vysetreni doprovazel mnohdy i hodinovy plac. Odber krve byl nejhorsi, proplakal jeste hodinu po odberu. Mame za sebou vysetreni krve, moci, sono briska, sono mozku, odbery stolice a vyter ze zadecku. Nastesti je vsechno v poradku a Viktor je zdravy jako rybicka. Dokonce v nemocnici krasne pribral. Nikdo na nic neprisel a pan primar usoudil, ze muzeme domu. Za tri tydny jdeme na kontrolu a pokud nebude pribirat jak by mel, bude nas cekat potni test a gastro vysetreni. Ale momentalne ho nechtel zatezovat, kdyz pribira. Vypada to, ze si musel zvykat na nove UM. Ma totiz tri tydny nove. Ale pokud nepribere a vsechna vysetreni budou zase v poradku budu ho muset zase vymenit.
Moc dekuji za podporu a snad uz to bude vsechno jenom dobre. Jinak se maminka a brzo i tatinek zblazni :zed: :zed:

Jsem ráda, že malý je zdravý a že se vám vše trošku stabilizovalo. Všechna ta vyšetření musela být dost náročná, jste stateční (mě stačil odběr krve u skoro ročního dítěte 8o) Hlavně, že zase přibírá, možná stačila nějaká nepatrná změna. Mě pobyt v nemocnici moc pomohl, mně i dítěti nastavili režim, díky kterému začalo miminko krásně přibírat. Držím palce a věř, brzy bude líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.7.18 08:00

@Sandra00 snad to bude dobré :) budu na Vás myslet, tak napište jak bojujete :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.7.18 09:21

Moc vsem dekuji za podporu. Dnes mame vazeni, tak sem zvedava. Ale porad je zizalka, nozicky i rucicky ma hrozne hubene :,( Kdyz vidim ostatni miminka jak jsou baculate chce se mi vzdycky brecet. Kdyby nerostl vzrustove, vypada jako kdyz se narodil. Ach jo, uz at je tohle za nami.
@Azallea prevarenou kojeneckou vodu davam, mame prave Nutrilon AR (zahustene mlicko) a ma po nem tuzsi stolice a voda hodne pomaha. A diky tomu uz vubec neblinka, ani neublinkava. Prave proto je divne, ze nepribira :,(
@Elfrida pro me ta zmena byla dost stresujici, vsechna ta vysetreni. Ale jestli to pomohlo prckovi, nehnu se z nemocnice :D
@PetraMerry bojujeme, dnes nas ceka vazeni. Tak uvidime. Snad aspon neco pribral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
7.7.18 21:09

@Sandra00 držím pěsti, a´t přiberete !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.7.18 19:47

@PetraMerry za tyden pribral 250g a uz zase za dva dny pribral jen 10g. Ale mame hrozny problem se spanim, pres den spal maximalne dve hodiny, ma velke boleni briska. Tak si myslim, ze nepribira kvuli tomu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
10.7.18 19:50

@Sandra00 my měli hrozné koliky:( nakonec jsem přestala kojit a nasadili jsme na radu dr. nutrilon anticolic a pomohl… bylo to mnohem lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.7.18 21:09

@PetraMerry ja si myslim, ze to ma z toho AR je tezky na brisko, prave aby se tam udrzelo. Tak zkusim zitra zavolat do nemocnice a zeptam se jestli je nutne mu AR davat, kdyz neblinka. A taky bych zkusila ten Nutrilon Anticolic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
11.7.18 08:17

@Sandra00 podívej, já ti do toho nechci mluvit, ale klidně bych to zkusila, jestli neblinká:) je to myslím 250g a nám to v tomto období vydrželo pár dní, (docela drahá sranda:D ) NICMÉNĚ, KDYŽ JE TO POTŘEBA..... uvidíš… chuděra, já vás oba lituju, protože my s kolikama vytrpěli svoje. myslela jsem , že skončím v blázinci :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
11.7.18 11:50

@PetraMerry uz sem mu ho koupila a v jednu dostane prvni davku, tak sem na to zvedava. Tohle je hrozne. Od rana do vecera na ruce a strida se plac s usmevem. Ale polozim ho a rve. A to dostava BioGaiu a espumisan do kazdeho jidla. Cvicime, nahrivame, masirujeme a nic. Fakt silenost. Jak dlouho to u vas trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
11.7.18 18:58

@Sandra00 CHÁPU VÁS.) to samé bylo u nás, přesně na den u nás 2,5měs. a pak už to bylo lepší, asi ale budete muset vydržet pár dnů .. než to projde tělíčkem,:) jak v noci , spí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
11.7.18 22:32

Nam budou pristi tyden tri mesice a zlepseni zadne :,( Aspon pres den lepe spal, to je pokrok. Dokonce vydrzel cele tri hodiny mezi jidlem. Snad to zabere co nejrychleji.V noci spinka krasne, vzbudi se na jidlo nekdy i po sesti hodinach, naji se a spinka dal. Jen pres den je to silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
12.7.18 08:16

@Sandra00 doufám za Vás oba, že bude líp, dej vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.7.18 11:42

@PetraMerry Moc dekujeme :srdce: Ja jen doufam, ze nema alergii, odpovidalo by tomu i to, ze nenabira. A ma dost hleny ve stolici a takove suche cervene fleky na telicku a to ho porad mazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
12.7.18 12:20

@Sandra00 no, to by bejt mohlo ale, zase je mi divný, že by na to dr. nepřišla?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová