Neprospívání kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
9.2.16 05:47

@budi Pribrali jsme :) pri vcerejsi kontrole mame navrh po tydnu 300g :lol: mela jsem tu LP vubec jsem nakonec nedokrmovala UM jen 1× 20ml. a pak jsme jen kojili, kojili, kojili :) dikyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
9.2.16 07:43
@MončaHra píše:
@brko. Pribrali jsme :) pri vcerejsi kontrole mame navrh po tydnu 300g :lol: mela jsem tu LP vubec jsem nakonec nedokrmovala UM jen 1× 20ml. a pak jsme jen kojili, kojili, kojili :) dikyy

Huraaaaaa :dance:

• Citovat
  • Upravit
1688
9.2.16 09:12

Tak to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
9.2.16 13:56
@MončaHra píše:
@budi Pribrali jsme :) pri vcerejsi kontrole mame navrh po tydnu 300g :lol: mela jsem tu LP vubec jsem nakonec nedokrmovala UM jen 1× 20ml. a pak jsme jen kojili, kojili, kojili :) dikyy

PARÁÁÁÁDA! :palec:
Jestli ti fakt hezky pije, tak už nad tím ani nepřemýšlej, přikládej kdy chce, ať se nacucá, ony ty mimina samy vědí kdy a kolik :mavam:
UM máš doma, máš jistotu, dej to někam dozadu do špajzu a nechej tam :-) v ideálním případě to za rok nabídneš někomu pro jehňata :-))
(jako já, jednomu jehněti máma nechtěla dávat, tak mělo z láhve nespotřebovaný Sunar)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.6.18 15:05

Ahoj, mam na vas dotaz. Mam 2 mesicniho chlapecka a na trech tydnech jsme byli v nemocnici pro neprospivani a velkemu blinkani. Od te doby malej vubec neblinka a ani neublinkava, davala jsem ze zacatku sunar ar, ale delal mu problem s bolenim briska. Pred 14 dny jsem mu ho vymenila za Nutrilon AR ublinkavani je stale v poradku. Jenomze dnes na kontrole doktor zjistil, ze za 15 dni pribral 120g. Hledam vsude duvody proc tomu tak muze byt a napadlo me, ze nenechavam mlicko odstat, doporucuji 7minut, ale ja mu ho davam hned. Myslite, ze to muze byt ten duvod? Dekuji za odpoved, jsem prvorodicka a jsem z toho uplne zoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.6.18 15:11

To nechápu, proč odstát.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
25.6.18 15:13

Hele já si myslim, že pokud malej už neblinká a netrpí hlady, to poznáš tak to bude v pořádku, ono taky záleží kolik vyroste a podle toho se ta váha hne. Já myslim, že během měsíce se může tak vytáhnout a najednou přibere kilo. Důležité je, že neblinká, mlíčko mu sedí, dávej pít dle potřeby i v noci. Jak často krmíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.6.18 15:31

Je to napsane v navodu u pripravy mleka. Jen jsem nezjistila presny duvod proc se ma odstat. Tak me napadlo jestli to nemuze byt tim. Uz jsem bezradna a chytam se vseho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
25.6.18 15:33

@Sandra00 tím to nebude, a dáváš mu pít kolik chce ? a jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.6.18 15:39

Nejprve sem krmila presne na cas kazde tri hodiny, ale uz dva tydny ho necham spinkat, ale maximalne ctyri hodiny. V tom pry problem neni, pry mu davam jeste vetsi davku, nez ma vypit. Takze po tom mnozstvi jake dostava by pry mel vice pribrat. Mudr dnes rikal, ze je mozne, ze mame jiny problem. On prave pribiral spatne uz od narozeni, ale mysleli jsme, ze to bylo kvuli velkemu blinkani. No asi nebylo. Modlim se aby to nebylo nic vazneho. Hladovy si myslim, ze neni. Ale posledni dobou vzdycky po krmeni (hned co odtrhnu od lahev) ma cca 3-5minut hrozny plac, rve si do pusinky rucicky. Ale kdyz ho uklidnim, tak vypada spokojene, usmiva se, hrajeme si. Nebo proste usne. Kdyby jsme nemeli problem uz od narozeni asi by to tolik neresil, ale dnes rekl, ze neprospiva a ve stredu nastupujeme opet do nemocnice aby nam udelali spousty vysetreni. Mam z toho hrozny strach a nejprve zkoumam jestli nekde nedelam chybu ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
25.6.18 15:41

@Sandra00 a proč mu teda odrháváš láhev když by ještě jedl? Mudr neřekl že krmit častěji? My museli v noci budit po třech hodinách přes den po dvou a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.6.18 15:58

Odtrhavam ho protoze, kdyz si bumbal „jak chtel“ hodne blinkal. To byl duvod proc zvracel, pry sem ho prejidala. A i ted mu davam o 10-20ml vice nez by na svou vahu mel dostat. On podle meho nazoru sam nevi kdy ma dost, vypije vsechno co mu udelam, ale kdyz je toho opravdu hodne a on se preji, tak mu to zaludek neudrzi a vetsinu vyblinka. To me prave naucili v nemocnici, ze mu nemuzu davat hodne velke davky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
25.6.18 16:01

@Sandra00 a neříkali častěji než po těch čtyřech hodinách? ten náš taky zvracel a přejídal se , ale muselo se krmit častěji klidně po 2,5h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.6.18 16:03

Rekli, ze tri hodiny aby mlicko stihl stravit. Ted sem ho teda nechala i ctyri, ale nemyslim si, ze to bude ten problem. Protoze opravdu tu davku dostava vetsi nez ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
25.6.18 16:10

@Sandra00 tak budu moc držet palce, at je to o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová