Neratovice - duben

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1577
5.4.16 20:47

Neratovice duben

Ahoj holky, chystáte se někdo teď v dubnu rodit v Neratovicích? Mě to čeká snad během 14-ti dní, tak jestli se tam s některou z vás potkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4218
8.4.16 22:41
@Malvína86 píše:
Ahoj holky, chystáte se někdo teď v dubnu rodit v Neratovicích? Mě to čeká snad během 14-ti dní, tak jestli se tam s některou z vás potkám :)
:mavam: ahoj, já mám termín 13.4.ale zatím tomu nic nenasvědčuje :nevim:
Kdy máš termín ty? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
8.4.16 22:44

@rendes ahojky, 20.4. Uz aby to bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
8.4.16 22:46

@Malvína86 takže patříš mezi ty co trpí? :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.4.16 22:50

Holky, přeju vám co nejklidnější porod (vím o čem mluvím, ten poslední byl v sobotu večer a byl tam docela šrumec), příjemnou porodní asistentku (za mě teda Květuš) a ať máte už brzo své mimča u sebe.
Já tam rodila 4× a z toho první a poslední dítě právě v dubnu (nejmladší bude mít 25.4. rok). Tak tam od nás pozdravujte! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
8.4.16 22:57

@MisaHanuska :mavam: děkuji :hug:
Nebudu mít PA, ale svého doktora- gynekologa který tam slouží. Ale jak jsem se přesvědčila, již několikrát… ten personál je tam opravdu celý skvělý i kdyby náhodou to ten můj doktor nestihl :D
Ať se vám daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
8.4.16 23:31

@rendes No netrpím, ale už se nemůžu dočkat :)
Ale je fakt, že mi poslední dny hodně otekly nohy, tak už se i proto těším na konec..

Doufám, že nebude zrovna stop stav, vůbec nevím, co bych dělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
8.4.16 23:57

@Malvína86 taky netrpím, ale ty nohy mi natékají taky…hlavně levý nárt a kotník :roll:

Pokud jsi registrovaná by tě zvít měli :nevim: neslyšela jsem, že by nevzali ty které nejsou registrované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
9.4.16 00:07

@rendes no to nic neznamená.. máme volat až začnu rodit.. Kdyby byl stop stav, tak Mělník nebo Bulovka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
9.4.16 00:16

@Malvína86 aha… :?
A PA tam domluvenou nemáš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
9.4.16 00:21

@rendes nn.. a ani to by nebyla záruka– nikdo neví, kdy a kolik bude rodících.. někdo může rodit dřív, někdo dýl.. A tím, že je to maličká porodnice tohle hrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
9.4.16 00:31

@Malvína86 Tak to ti nezávidím, být tak trochu v nejistotě těsně před porodem a řešit ještě kam vlastně…
Ale kdybych si mela jinak vybrat tak určitě spíš Bulovku než Mělník.
Mělník prý hodně špatné poslední dobou… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
9.4.16 00:33

@rendes no jistotu tam nemá nikdo no.. Když bude plno, nevezmou ani toho, kdo má zaplacenou PA atd.. Kdyby to neklaplo, tak pojedeme asi na druhou stranu úplně.. Jsme z České Lípy, takže asi LBC nebo JBC..
Mělník už je teď prý zase fajn, změnil se primář a vracejí se doktoři, kteří odešli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
9.4.16 00:45

@Malvína86 vzhledem k tomu, že tam slouží můj gynekolok, tak já jinou možnost nemám než budu rodit tam…
Tak zatím jsem v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
9.4.16 00:46

@rendes no.. nechci strašit, ale je to jak jsem psala.. Pokud by měli stop stav - tj, plné oddělení, tak Tě bohužel nevezmou a odešlou Tě jinam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková